2021 Şubat Anneleri

Tansiyonum normal canım ödem normalmiş zaten doktorum da öyle diyo netteki doktorları da dinledim el yüz şişmesi anormalmiş o da yok çok şükür
Benim de ellerim ayaklarım hep sis neden acaba

Çok şükür önemli olan sağlık zaten. Az da kaldı çok çıkılmıyorda dışarı. Sağlıkla alırız inş bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar bide ne kadar sürede bir gidiyosunuz doktora, bu zamanlardan itibaren sıklaştırmak gerek iki haftada bir iyi bi süremi sizce

Herkese hayırlı günler kızlar.. Bende kontrol den çıktım şimdi...herşey yolunda imiş bebis 2 700 olmuş.. Nst ye de ilk defa girmiş oldum..ben geçen aşağı doğru olan baskıları nst de de hissettim..Ama dr sancin çıkmamış dedi.. o baskı bebeğin yeri daraldıkça aşağıda haraket etmesiyle olur dedi.. olan arkadaşlar a da bilgi olsun..sadece tek sıkıntı dr um hastaneden ayrılıyormuş.. başka dr a başlayacağım bakalım..

Rüyamda sen Doğum yapmışsın iki gün önce görmüştüm acaba 2. Şubat bebesi senden mi gelecek inş sağlıkla vakitlice gelir kuzu
Hayır olsun canım rüyan.şuan bir sıkıntım yok şükür.en son iki hafta önce gittiğimde doktor 25 ocakta sezeryan yaparız demişti.dur bakalım hiç belli olmaz .bu cumartesi randevum var .neler diyecek

Ay inş valla millet ayağıma bakıyo sanki koca paletlerle olmuyodu
Hiç üzülme yalnız değilsin, 1 ay kaldı en fazla... 3 yıl geçti işyeri ayaklarımı unutmuyor, dalga geçiyorlar halaboşluklardan poaça gibi kabarmışlardıterlik de giyemeyince mecburi izne ayılmıştım o zaman. şimdi evdeyim gören yokellerimin şişinden kavrayamıyorum ben de, tel elimden düşüyor. Ama benim de tansiyon 9 5 bazımız da böyle oluyor işte.

Bana sabah 9da dedi canm ac kalcam.die uzun sure ac kalma olmasn die

Genel anestezimi olucak cnm senin.
Çok sevindim canım indirim yapmalarına Aferin onlara hiç zora sokmamışlar. Hayırlı uğurlu olsun Darısı başımıza
Ben ismail beyi de bulamadm yoktu gittigimde

Aynen zorlamadilar gidin kzilar pazarliginizi yapın zorlamiyor ismail bey direk iniyor yada ben durmaksizin konuştum ama direk yazip gonderdi bunumu dinlicem diye

Valla bende cok sevindim senin adina cnm darısı başıma inşallah bende bugun gittim 1500 3 hafta gerileme sabit 11 günde 300 gram almis bizimkide bunada şükür bi 2 hafta daha dursa sanirim 2 kilo olur bizimkide insallah kuvez yolu gormeden saglikla aliriz kucagimiza

Kızlar ben de kontrolden geldim, yüzünü yine tam göremedik rahim duvarina yaslamış çünkü. NST ye bağlandık. Iki maske ile nefes nefese kaldım yalnız asansöre de binmeyince. Nst odasında bir tek ben vardım ama doktorun hasta sayısı fazlaydı bugün. Biraz bekledik. Gelişimi normal devam ediyor, dr. ablası gibi 3.5 kg civarı doğar dedi tabi vaktinde gelirse. Kafası iyice aşağıya inmiş, kanalda değil ama bana iş yapma uzan yat dedi. Eve gelince yere oturup bacak bacak üstüne atabiliyor muyum baktım. Evet atabiliyorum şu an. Ama çok ayakta kalmamak gerekiyormuş. 3 haftamız kaldı Allah' in izniyle. Coraspin 37. haftada bırakacakmışım. Artık haftalık kontrole çağırdı. Bizden haberler böyle.

çok nazlı çıktı:) maşallah sağlıcakla gelsin. bu bacak bacak üstüne atma olayı kesin midir? atamadığımız an kanala mı girmiş oluyor? ocak annelerinde denk geldim daha önce bu konuya.

çok nazlı çıktı:) maşallah sağlıcakla gelsin. bu bacak bacak üstüne atma olayı kesin midir? atamadığımız an kanala mı girmiş oluyor? ocak annelerinde denk geldim daha önce bu konuya.
Ben kayınvalidemden de duymuştum bu konuyu, ocak annelerinde de kanala giren vardı evet. Bacak bacak üstüne atamıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…