Amin inşallah 42 ay olacak nasipseSsvd için doğumlarınız arası kaç ay acaba? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bunalma bende de var balkona çıkıyorum habire sanki evin içinde oksijen alamıyorumBende bu ayda nefes alamıyorum çok bunaliyorum
Aynen aynen camlar balkonlarBunalma bende de var balkona çıkıyorum habire sanki evin içinde oksijen alamıyorum
Sağ salim kavuşalım da başka bişey istemem çok duygusallık basıyo beni ağlayasım geliyo ona bişey olcak korkusundan sürekliAynen aynen camlar balkonlar
Benim de ellerim ayaklarım hep sis neden acabaTansiyonum normal canım ödem normalmiş zaten doktorum da öyle diyo netteki doktorları da dinledim el yüz şişmesi anormalmiş o da yok çok şükür
Çok şükür önemli olan sağlık zaten. Az da kaldı çok çıkılmıyorda dışarı. Sağlıkla alırız inş bebeklerimizi kucağımızaHerşeyim normal çok şükür, ama ödem olurmuş zaten her hamile aynı şeyi yaşadığını anlattı bana bi sorunları da yokmuş bende genel bi durum diye biliyorum son aylarda, ayakkabı almiyim dedim bi ay için hemşire terliklerinden aldım bakalım olcak mı bi no büyük aldım
Maşallah, çok rahat yaparsınız inşallah arası gayet iyiAmin inşallah 42 ay olacak nasipse
Bana da iki hafta da bir gel dedi.. baska bir sikinti olursa hemen gel dedi. Su gelmesi lekelenme vs.Kızlar bide ne kadar sürede bir gidiyosunuz doktora, bu zamanlardan itibaren sıklaştırmak gerek iki haftada bir iyi bi süremi sizce
Sanırım 35-36 sonrası süreyi kısıyor doktor sık çağrılıyorBana da iki hafta da bir gel dedi.. baska bir sikinti olursa hemen gel dedi. Su gelmesi lekelenme vs.
Beni 20 günde bi çağırıyo şimdilik ama muhtemelen sıklaştırcakBana da iki hafta da bir gel dedi.. baska bir sikinti olursa hemen gel dedi. Su gelmesi lekelenme vs.
Tansiyon yerlerde 90/50 çıkar genelde.diğer gebeliklerde de öyleydi.preeklemsi sıkıntım yok şükürDoktorlar ödemi pek sevmiyorlar. Tansiyon falan normal di mi?
Hayır olsun canım rüyan.şuan bir sıkıntım yok şükür.en son iki hafta önce gittiğimde doktor 25 ocakta sezeryan yaparız demişti.dur bakalım hiç belli olmaz .bu cumartesi randevum var .neler diyecekRüyamda sen Doğum yapmışsın iki gün önce görmüştümacaba 2. Şubat bebesi senden mi gelecek inş sağlıkla vakitlice gelir kuzu
Hiç üzülme yalnız değilsin, 1 ay kaldı en fazla... 3 yıl geçti işyeri ayaklarımı unutmuyor, dalga geçiyorlar halaAy inş valla millet ayağıma bakıyo sanki koca paletlerle olmuyodu
Bana sabah 9da dedi canm ac kalcam.die uzun sure ac kalma olmasn die
Çok sevindim canım indirim yapmalarınaAferin onlara hiç zora sokmamışlar. Hayırlı uğurlu olsun Darısı başımıza
Ben ismail beyi de bulamadm yoktu gittigimde
Bende bugün haftalık kontrole gittim çok şükür geriden gelen ara açılmıyor 2130 dedi kilosuna iyi toparlamis 15 günde 630 gram almış görünüyor ölçümleri 32 haftayla uyumlu sorun yok şimdilik dedi. Benim şekerim olduğu için 37 içinde alırız böyle giderse 3 kilo civarı doğar dedi. Bu iki haftada bol bol kırmızı et kabak çekirdeği ve muz yedim onlar sanırım iyi geldi. 2000 gramı geçmesine çok sevindim aşırı rahatladım çok gergindim kaç gündür.
çok nazlı çıktı:) maşallah sağlıcakla gelsin. bu bacak bacak üstüne atma olayı kesin midir? atamadığımız an kanala mı girmiş oluyor? ocak annelerinde denk geldim daha önce bu konuya.Kızlar ben de kontrolden geldim, yüzünü yine tam göremedik rahim duvarina yaslamış çünkü. NST ye bağlandık. Iki maske ile nefes nefese kaldım yalnız asansöre de binmeyince. Nst odasında bir tek ben vardım ama doktorun hasta sayısı fazlaydı bugün. Biraz bekledik. Gelişimi normal devam ediyor, dr. ablası gibi 3.5 kg civarı doğar dedi tabi vaktinde gelirse. Kafası iyice aşağıya inmiş, kanalda değil ama bana iş yapma uzan yat dedi. Eve gelince yere oturup bacak bacak üstüne atabiliyor muyum baktım. Evet atabiliyorum şu an. Ama çok ayakta kalmamak gerekiyormuş. 3 haftamız kaldı Allah' in izniyle. Coraspin 37. haftada bırakacakmışım. Artık haftalık kontrole çağırdı. Bizden haberler böyle.
Ben kayınvalidemden de duymuştum bu konuyu, ocak annelerinde de kanala giren vardı evet. Bacak bacak üstüne atamıyorduçok nazlı çıktı:) maşallah sağlıcakla gelsin. bu bacak bacak üstüne atma olayı kesin midir? atamadığımız an kanala mı girmiş oluyor? ocak annelerinde denk geldim daha önce bu konuya.
İnşallah pozisyonunu ayarlarsa, ve doktorum hastaneden ayrılmadan doğarsa süper olacakMaşallah, çok rahat yaparsınız inşallah arası gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?