2021 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklatsın hoşgeldiniz

Kızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
Bende de ağzımda Demir tadıyla çürük tadı gibi bir tat var. Karnımda da ağrı. Daha hiç kusma vs yaşamadım çok şükür

Kızlar, sol mememde alt bölgesinde aşırı bir ağrı var dokununca sanki kemik gibi bir şey var sizde de öyle mi? Sağ tarafta da var ama sol daha çok

Selam kızlar 5 + 1 oldum bugün, sabah uyandığımda adet olucakmışım gibi ağrım vardı. hala ağrım devam ediyor. Benim gibi şiddetli ağrı yaşamış yada yaşayan var mı normal bişi mi? İnanılmaz endişeliyim şuan

Hayırlı olsun canım degerin kaç acaba.

Kızlar, sol mememde alt bölgesinde aşırı bir ağrı var dokununca sanki kemik gibi bir şey var sizde de öyle mi? Sağ tarafta da var ama sol daha çok
İlk gebeliğimde olmuştu bende gögüs ağrısı. Normal diye biliyorum ben

Bende bugun 5+3 oldum gecen hafta vardı bende öyle ağrı

Aranızda sigara içen hamiş var mı? Hala içiyor musunuz? Bıraktınız mı? Ben çok zorlanıyorum azalttım ama içiyorum. Ne olcak böyle?

Hayırlı olsun bende 2018 ağustos annelerinden dim ama Biz facebooktan devam etmiştik

Aranızda sigara içen hamiş var mı? Hala içiyor musunuz? Bıraktınız mı? Ben çok zorlanıyorum azalttım ama içiyorum. Ne olcak böyle?
Ahh bu konu bana çok vicdan yaptırıyor gün de 1 tane içiyorum bende çok fazla içime çekmeden zaten slim ve baya hafif bi sigara ama her gün dua ediyorum tiksinmek için

Canım aynısını ben bugün yaşadım dedim kanama olacak heralde adeve beyaz akıntı gelmiş

Bende de çok oldu hala devam ediyor 6+6 yız suan

Ben kanda değeri görür görmez bıçak gibi kestim bıraktım canım. Çevremde içip doğum yapan çok insan var. Ama ilerde çocuğum bir sebepten hastalansa kendimi o sigaradan dolayı suçlarım

Selam kızlar. Bende katıldım araniza. Perşembe batımdi Dn test yaptim ikinci cizgi silik ti gittik kan verdik cok sukur 124 cikti sizij gibi agrim var benim de korkuyorum sürekli wcdeyim çikolata kistim var ve hafif t seklinde rahmim. Biraz endiseliyim. İnş hepimizin saglikla artar degeri de kavusuruz meleklerimize

Hoşgeldin endişeler bitmiyo arkadaşıö rahat olalım dua edelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…