2021 Şubat Anneleri

Sizi cok iyi anlıyorum Belki gec dollenmedir. Birde burda yazan arkadaşlar kesenin alttan bakilinca 1500 üstünde göründüğünü yazmışlardı. Beta hcg 1500 altında ise görünmüyormuş

Geç döllenme olmuş ılabilir değer binlere çukmadan kese görünmez canım bi hafta falan beklehenelde 5 haftalıkken bakıyolar kahve akıntı geldiğine göre yeni yerleşiyo

Hayırlı olsun arkadaşım öncelikle yapacagın 2 günde bir artışa bakmak 2 katına yakın artması lazım 17 betayla zaten kese görünmezki inşallah kat kat artar

Kızlar bende geçen hafta keseyi gördüm kanamam falan hiç yok ama arada çok ayakta durunca veya yorulunca kasık ve bel ağrısı oluyor normal mi sizce?? Korkutuyor beni

Slm güzel anneler, bugun sabah kalktıgımda wc de lekenmem oldu peceteye sıldııkce geldı dusuk yapıyorum herlde dedım, apar topar doktora gıttık cok sukur bı skntı yoktu mınıgımın kalp atıslarını duyduk 6+4deyım bu arada, progestan kullanıyordum 3 gune bır bıtmıstı, bugun yıne verdı hem ıgme hem ılac, kanamada devam edıyo, umarım saglıkla kavusuruum kuzuuma,...

İnşallah ya valla moralim bozuldu iş yapmayinca olmuyor kızım var bı tane nereye kadar yapmiycam 200 mg sabah akşam haftada bir de proluton vuruluyorum..içim rahatladı ins bişey olmaz

İns cnm bndede peceteye geliyor kahverengi şeklinde bı geldi mi de zor geçiyor dedim belki bu sefer tertemiz geçiririm gebeliği hayırlısı

Ya çook şükür minik kalplerimiz artıyo darısı bize inşallah

Kızlar bende geçen hafta keseyi gördüm kanamam falan hiç yok ama arada çok ayakta durunca veya yorulunca kasık ve bel ağrısı oluyor normal mi sizce?? Korkutuyor beni
Bendede aynısı oluyo özellikle ayaklarım üşüdüğünde kasık ağrım oluyo adet olcakmışım gibi biçok kişininde oluyomus sanırım normaldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…