- 20 Şubat 2019
- 100
- 107
- 33
- 42
Sizi cok iyi anlıyorumKizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum
Geç döllenme olmuş ılabilir değer binlere çukmadan kese görünmez canım bi hafta falan beklehenelde 5 haftalıkken bakıyolar kahve akıntı geldiğine göre yeni yerleşiyoKizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum
Hayırlı olsun arkadaşım öncelikle yapacagın 2 günde bir artışa bakmak 2 katına yakın artması lazım 17 betayla zaten kese görünmezki inşallah kat kat artarKizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum
Hep dua ediyorum ama işte su sancılar korkutuyor beni..hos buldum bu arada sagol cnmHoşgeldin endişeler bitmiyo arkadaşıö rahat olalım dua edelim inşallah ☺
Bende var ya daha cok yeni ama herşey var maşallahSizede gaz şikayeti arttı mı. Karnım sürekli gurul gurul
Çok rahatsız ediciBende var ya daha cok yeni ama herşey var maşallah
Sorma valla esimden diğer odaya kaçıyorum bazenÇok rahatsız edici
Hep bu progesteron hormonunun artmasıyla oluyormuşSorma valla esimden diğer odaya kaçıyorum bazen
Ay aman sağlıklı olsunlar da razıyım ben.. Daha benim bat geceli 2 gun oldu değerim 124 adet sancıları var sanki endiseliyimHep bu progesteron hormonunun artmasıyla oluyormuş
Amin inşallah herkesten güzel haberler bekliyoruz. Kafan rahat olsun. İyi düşün iyi olsun inşallahAy aman sağlıklı olsunlar da razıyım ben.. Daha benim bat geceli 2 gun oldu değerim 124 adet sancıları var sanki endiseliyim
İnşallah ya valla moralim bozuldu iş yapmayinca olmuyor kızım var bı tane nereye kadar yapmiycam 200 mg sabah akşam haftada bir de proluton vuruluyorum..içim rahatladı ins bişey olmazKorkma canım hiç birşey olmaz Allahın izniyle benim ilk gebeliğimde o kadar çok kanamam oldu ki lekelenme değil yani Allaha şükür kızımı aldım kucağıma şimdide lekelenme başladı bu arada progestan ı kaç mlm alıyorsun
Daha dün oldu benimdeSizede gaz şikayeti arttı mı. Karnım sürekli gurul gurul
İns cnm bndede peceteye geliyor kahverengi şeklinde bı geldi mi de zor geçiyor dedim belki bu sefer tertemiz geçiririm gebeliği hayırlısıSlm güzel anneler, bugun sabah kalktıgımda wc de lekenmem oldu peceteye sıldııkce geldı dusuk yapıyorum herlde dedım, apar topar doktora gıttık cok sukur bı skntı yoktu mınıgımın kalp atıslarını duyduk 6+4deyım bu arada, progestan kullanıyordum 3 gune bır bıtmıstı, bugun yıne verdı hem ıgme hem ılac, kanamada devam edıyo, umarım saglıkla kavusuruum kuzuuma,...
Ya çook şükür minik kalplerimiz artıyo darısı bize inşallahSlm güzel anneler, bugun sabah kalktıgımda wc de lekenmem oldu peceteye sıldııkce geldı dusuk yapıyorum herlde dedım, apar topar doktora gıttık cok sukur bı skntı yoktu mınıgımın kalp atıslarını duyduk 6+4deyım bu arada, progestan kullanıyordum 3 gune bır bıtmıstı, bugun yıne verdı hem ıgme hem ılac, kanamada devam edıyo, umarım saglıkla kavusuruum kuzuuma,...
Bendede aynısı oluyo özellikle ayaklarım üşüdüğünde kasık ağrım oluyo adet olcakmışım gibi biçok kişininde oluyomus sanırım normaldir diye düşünüyorumKızlar bende geçen hafta keseyi gördüm kanamam falan hiç yok ama arada çok ayakta durunca veya yorulunca kasık ve bel ağrısı oluyor normal mi sizce?? Korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?