Bende kanama olucak diye bekliyorum heran çok tedirginim seninle hemen hemen aynı gündük zannedersem.Canım aynısını ben bugün yaşadım dedim kanama olacak heralde adeve beyaz akıntı gelmiş
Benim bu süreçte hiç karnım ağrımadı ilk defa bu kadar şiddetli ağrı yaşıyorum o yüzden tedirgin oldumBende de çok oldu hala devam ediyor 6+6 yız suan
Şiiddetlimiydi benim gibi ne kadar zaman sürdüBende bugun 5+3 oldum gecen hafta vardı bende öyle ağrı
2gün sürdü benim ara ara şiddetli olduğu oluyordu.Şiiddetlimiydi benim gibi ne kadar zaman sürdü
6 hafta oldu benim suan adete göre biraz uzun sürdü ama gecti benim o akıntıdan sonraBende kanama olucak diye bekliyorum heran çok tedirginim seninle hemen hemen aynı gündük zannedersem.
Malesef bende içiyorum bırakamadım mide bulantısı gelsin diye bekliyorum
Ahh bu konu bana çok vicdan yaptırıyorgün de 1 tane içiyorum bende çok fazla içime çekmeden zaten slim ve baya hafif bi sigara ama her gün dua ediyorum tiksinmek için
Vicdan da yapıyorum kendimi de suçluyorum ama bırakamıyorum. Günde 1 paket içiyordum şimdi biraz daha azalttım ama bırakmak çok zorBen kanda değeri görür görmez bıçak gibi kestim bıraktım canım. Çevremde içip doğum yapan çok insan var. Ama ilerde çocuğum bir sebepten hastalansa kendimi o sigaradan dolayı suçlarım
Genelde günde 3 kez vajinadan kullanılıyo ama sen yinede bi doktoruna danış istersenSelam kızlar az önce işten geldim duşa girdim Bi baktım çamaşırı da Bi kaç damla çok açık kahverengi leke vardı akıntıyla karışık geçen hamileliğimde yine işten sonra kanamam olmuş çok uzun süre devam etmişti progestan kullanmıştım şimdi bu ufak lekelere ne kadar miktar kullanıcağımı bilmiyorum varmı aranızda benim gibi olan doktora gitmeye gerek duymadım ama lekelenme artarsa gideceğim zaten salı günü randevum var
Sağol canım doktoru değiştirdim o yüzden yeni doktorun numarası yok salı gidicem hayırlısı olur inşGenelde günde 3 kez vajinadan kullanılıyo ama sen yinede bi doktoruna danış istersen
İnşallah hepimiz içinSağol canım doktoru değiştirdim o yüzden yeni doktorun numarası yok salı gidicem hayırlısı olur inş
Bnde ,5+0 im bugun bndede leke başladı yine ne güzel durmuştuSelam kızlar 5 + 1 oldum bugün, sabah uyandığımda adet olucakmışım gibi ağrım vardı. hala ağrım devam ediyor. Benim gibi şiddetli ağrı yaşamış yada yaşayan var mı normal bişi mi? İnanılmaz endişeliyim şuan
Bnde 5+0 im bnde pzt gidicem keseyi görmeyeSelam Kızlar ben de yeni katıldım aranıza, 5+0’ız şimdilik bugün keseyi gördük haftaya kalp atışını duyacağız.
Bnde de vardı cnm progestan aliyorum sabah akşam kesilmişti şimdi tekrar başladıSelam kızlar az önce işten geldim duşa girdim Bi baktım çamaşırı da Bi kaç damla çok açık kahverengi leke vardı akıntıyla karışık geçen hamileliğimde yine işten sonra kanamam olmuş çok uzun süre devam etmişti progestan kullanmıştım şimdi bu ufak lekelere ne kadar miktar kullanıcağımı bilmiyorum varmı aranızda benim gibi olan doktora gitmeye gerek duymadım ama lekelenme artarsa gideceğim zaten salı günü randevum var
Korkma canım hiç birşey olmaz Allahın izniyle benim ilk gebeliğimde o kadar çok kanamam oldu ki lekelenme değil yani Allaha şükür kızımı aldım kucağıma şimdide lekelenme başladı bu arada progestan ı kaç mlm alıyorsunBnde de vardı cnm progestan aliyorum sabah akşam kesilmişti şimdi tekrar başladı
Yerleşme kanaması olma ihtimali var canım döllenmeden 5-6 gün sonra rahme inip tutunmaya başlıyor diye hatırlıyorum oda döllenmeden sonraki 6-12. Gunlere denk geliyor. Bu gunlerde adete yakın günler.Merhaba kızlar benimde sorum var. Ben ikiz gebelik yaşadım hiç bi belirtim olmadı şimdi ise yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi lekem geldi ara ara azar azar 2 gün sürdü kesildi. Yerleşme olabilirmi erken mi yoksa. 1 hafta var adetime ara ara batma da oluyo ve çok gaz var
Hiç öylr bişey olmadı bende buluttan nem kapıyorum ama iyi düşünmekten başka bi şansımız yokBenim de bir sorum var arkadaşlar... tatlı birsey yedikten sonra karnınızda bir hareketlenme oluyor mu? Benim her seferinde oluyor. İlkinde de oluyor du ama o düşük ile sonuçlandıbos gebelikti simdi yine aynisi mi olucak acaba diye düşünmüyor degilim doktora gitmeme de 5 gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?