2021 Şubat Anneleri

Ya ben hep halsizim yerimden kalkmaya üşeniyorum o derece. Sürekli uyku hali. Midem bi bulanıyor bi rahatım. Şimdiden 9ay nasıl gececek diye düşünüyorum. Bide binamızda korona da çıkmış doktora falan nasıl gitcem hiç bilmiyorum

Selam kızlar az önce işten geldim duşa girdim Bi baktım çamaşırı da Bi kaç damla çok açık kahverengi leke vardı akıntıyla karışık geçen hamileliğimde yine işten sonra kanamam olmuş çok uzun süre devam etmişti progestan kullanmıştım şimdi bu ufak lekelere ne kadar miktar kullanıcağımı bilmiyorum varmı aranızda benim gibi olan doktora gitmeye gerek duymadım ama lekelenme artarsa gideceğim zaten salı günü randevum var

[/QUOTE]
Malesef bende içiyorum bırakamadım mide bulantısı gelsin diye bekliyorum
Ahh bu konu bana çok vicdan yaptırıyor gün de 1 tane içiyorum bende çok fazla içime çekmeden zaten slim ve baya hafif bi sigara ama her gün dua ediyorum tiksinmek için
Ben kanda değeri görür görmez bıçak gibi kestim bıraktım canım. Çevremde içip doğum yapan çok insan var. Ama ilerde çocuğum bir sebepten hastalansa kendimi o sigaradan dolayı suçlarım
Vicdan da yapıyorum kendimi de suçluyorum ama bırakamıyorum. Günde 1 paket içiyordum şimdi biraz daha azalttım ama bırakmak çok zor

Genelde günde 3 kez vajinadan kullanılıyo ama sen yinede bi doktoruna danış istersen

Merhaba kızlar benimde sorum var. Ben ikiz gebelik yaşadım hiç bi belirtim olmadı şimdi ise yumurtlamadan 5 gün sonra kahverengi lekem geldi ara ara azar azar 2 gün sürdü kesildi. Yerleşme olabilirmi erken mi yoksa. 1 hafta var adetime ara ara batma da oluyo ve çok gaz var

Bnde ,5+0 im bugun bndede leke başladı yine ne güzel durmuştu

Bnde de vardı cnm progestan aliyorum sabah akşam kesilmişti şimdi tekrar başladı

Bnde de vardı cnm progestan aliyorum sabah akşam kesilmişti şimdi tekrar başladı
Korkma canım hiç birşey olmaz Allahın izniyle benim ilk gebeliğimde o kadar çok kanamam oldu ki lekelenme değil yani Allaha şükür kızımı aldım kucağıma şimdide lekelenme başladı bu arada progestan ı kaç mlm alıyorsun

Yerleşme kanaması olma ihtimali var canım döllenmeden 5-6 gün sonra rahme inip tutunmaya başlıyor diye hatırlıyorum oda döllenmeden sonraki 6-12. Gunlere denk geliyor. Bu gunlerde adete yakın günler.

Benim de bir sorum var arkadaşlar... tatlı birsey yedikten sonra karnınızda bir hareketlenme oluyor mu? Benim her seferinde oluyor. İlkinde de oluyor du ama o düşük ile sonuçlandı bos gebelikti simdi yine aynisi mi olucak acaba diye düşünmüyor degilim doktora gitmeme de 5 gün var.

Hiç öylr bişey olmadı bende buluttan nem kapıyorum ama iyi düşünmekten başka bi şansımız yok

Kizlar adetim 2-3 gun gecti adet olmadim test yaptim silik cikti ama pozitif yumurtlama gunlerini hep degerlendirdik cok istiyoruz ne zamandir bebek sahibi olmayi.. bugun Dr gittim kan testi yapildi ve beta hcg 17,44 cikti ve idrar testide pozitif cikti dr bugun bakti keseyi goremedi hamileysem 4+3 gunluk hamileyim bu zaman icinde ultrasondan kese gorunmez mi ? Alttan bakmadi 2 gundur ayakta biraz yuruyeyim is yapayim hemen Kahve rengi akinti geliyor 2 gundur progestan verdi ama beta cok dusuk sanirim hamilelik olmayacak dusuk olacak gibime geliyor bu durumda olan var mi ? Beta degeri bu kadar dusuk normal mi ? Lutfen yardimci olun arkadaslar cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…