İşte en son salı vermişsin ya bugğn cuma daha vermedin mi ondan sonra dedimYazdım ya bak pazartesi Çarşamba vs diyesalı günü gel dedi doktor gideceğim. Benim de sağ taraf. Çok korkutuyor beni. Keseyi bir görseydim
1390 dan sonra hastane almaya gerek yok dedi doktor da tabi. İki kat ilerliyor hep yeterli , salı günü muayeneye gel dediİşte en son salı vermişsin ya bugğn cuma daha vermedin mi ondan sonra dedim ☺☺ Yanlış mı anladım acaba
Sorsaydın keşke doktoruna ne demek oluyor diye özele mi gidiyorsun devlete mi canımKızlar kesenin yanında kanama alanıyla ilgili bildiğiniz bir şeyler var mı? Kesenin sağ üst köşesindeki kanama alanı dedi doktor ama önemsemedi
Bnde pzt kese görmeye gidicem iki yıldır uğraşıyoruz ins bu sefer görürüm1390 dan sonra hastane almaya gerek yok dedi doktor da tabi. İki kat ilerliyor hep yeterli , salı günü muayeneye gel dedi
Ciddi bir şeyi hiçbir doktor senden saklayamaz ki. Fazla ehvam sana zarar, evrene az olumlu mesaj yollamaya bak, kötü şeyleri tasavvur dahi etmeKızlar kesenin yanında kanama alanıyla ilgili bildiğiniz bir şeyler var mı? Kesenin sağ üst köşesindeki kanama alanı dedi doktor ama önemsemedi
Ah can çıkar huy çıkmaz demişler yaaa... keşke ben de rahat olabilseydimCiddi bir şeyi hiçbir doktor senden saklayamaz ki. Fazla ehvam sana zarar, evrene az olumlu mesaj yollamaya bak, kötü şeyleri tasavvur dahi etmeyat dinlen yorulma derken doktorun psikolojik olarak da yorulmaman gerektiğini belirtseydi. Bazı düşünceler insana dünyana işlerinden daha ağırdır. Dikkatli ol.
Çok erken öğrenmişsin canım hayırlı olsun :)Merhabalar kızlar, bat 4 gün varken bhcg sonucum 64,7 çıktı, Ebe haftaya günüm geçince tekrarlamam gerektiğini söledi. Değerim normal değil mi kızlar?
Çok güzelllMerhabalar kızlar, bat 4 gün varken bhcg sonucum 64,7 çıktı, Ebe haftaya günüm geçince tekrarlamam gerektiğini söledi. Değerim normal değil mi kızlar?
Riskli genelik uzmanı canım özel. Önemli bişey değil dedi ama ben bi sorayım dedimSorsaydın keşke doktoruna ne demek oluyor diye özele mi gidiyorsun devlete mi canım
İnşallah canım bizde 1.5 senedir istiyoruz ve eşimle farklı şehirlerde yaşıyoruz maalesef. Olursa benim için can yoldaşı olacak bebeğim. Allahım annelik duysunu yaşamayı nasip etsin bizlere inşallahBnde pzt kese görmeye gidicem iki yıldır uğraşıyoruz ins bu sefer görürüm
Cogu gebelıkye hamılelıgın basında yerlesmeyle beraber olablr cnm bnlar lendını cok yorma dınlen, eger cok olsaydı zaten kanama bolgen progestan verrdı demekkı kucuk bı alan ve zamanla gecıcek ınsKızlar kesenin yanında kanama alanıyla ilgili bildiğiniz bir şeyler var mı? Kesenin sağ üst köşesindeki kanama alanı dedi doktor ama önemsemedi
Canım arkadaşımın hamileliğinin başlarında da aynı şekilde kanama alanı var demişti, çok şükür bi sıkıntı olmadı sağlıkla doğurduKızlar kesenin yanında kanama alanıyla ilgili bildiğiniz bir şeyler var mı? Kesenin sağ üst köşesindeki kanama alanı dedi doktor ama önemsemedi
Ay inşallah kuzum ya zaten baştan beri progestan vajinal jel kullanıyorumCogu gebelıkye hamılelıgın basında yerlesmeyle beraber olablr cnm bnlar lendını cok yorma dınlen, eger cok olsaydı zaten kanama bolgen progestan verrdı demekkı kucuk bı alan ve zamanla gecıcek ıns
Saol canımÇok erken öğrenmişsin canım hayırlı olsun :)
Sağol kuzum benim inşallah bir sıkıntı olmazCanım arkadaşımın hamileliğinin başlarında da aynı şekilde kanama alanı var demişti, çok şükür bi sıkıntı olmadı sağlıkla doğurduİnşallah seninde sıkıntın olmaz doktor önemsemediyse sende kafana takma
Saol canımÇok güzelll❤❤❤ Hayırlı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?