- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
19 aylık canım ben hamileyken küçük çocukla baya zorlandım doğunca napcam bilmiyorum çünkü oğlum da daha küçük ilgi istiyorSenin bebiş kaç yaşında canım? Ben de oğluşumdan sonra arayı çok açmak istemiyorum ama çok zorlanır mıyım onu da bilmiyorumYaş da aldı başını gidiyor arayı çok açmasam iyi olur
Üzülme yahu dur bakalım doğunca neler olur19 aylık canım ben hamileyken küçük çocukla baya zorlandım doğunca napcam bilmiyorum çünkü oğlum da daha küçük ilgi istiyoreğer yaşın çok çok ileri değilse 3-4 yaş arası olması daha iyi olur gibi hem ilk çocuk için hemde anne için.
Geceleri haram oldu hepimize desenize bende hiç akşam olsun istemiyorum yattigim yere sığamıyorum sıcaktan uyuyamiyorumEvet bel ağrısından çok çekiyorum.. Onun haricinde halsizlik, uyku hali,(öğle dahi uyuyorum) gece wc mesaisi başlıyor.. Bu gece wc ile konuşuyordum resmenseninle kocamdan çok vakit geçiriyorum diye birde bebiş gece uyutmuyor desem yeri sürekli tekme atıyor hareket ediyor keşke seni görsem şu daracık yerde napıyorsun diye bazen eşime sarılarak uyuyorum eşimin sırtına tekme atıyor eşim de aferin kızım masaj yapıyor babanın beline diye kahkaha atıyor Birde yemek yapmak istemiyorum işkence gibi geliyor üstüne de çok acıkıyorum..
3 yıllık evliyimGeceleri haram oldu hepimize desenize bende hiç akşam olsun istemiyorum yattigim yere sığamıyorum sıcaktan uyuyamiyorumyeni evlisiniz herhalde ben eşime degemiyorum bile ter basıyor beni o da arkasını dönüp uyuyor zaten artık yerleri daraldı yavruların onlarda annelerine kavuşmak için sabırsızlanıyorlar annen yakınlarındaysa yardım al canım artık zor zamanlara geldik
Bu ara böyle lohusa depresyonuna girdim herhalde bi duygusalım alinganimÜzülme yahu dur bakalım doğunca neler olur
Bizde 4 yıllık evliyiz bizim içimiz geçmiş o zaman3 yıllık evliyimBazen sıkıntı geliyor yatakta kalkıp evin içinde yürüyorum
inanır mısın bende şu an görümce yüzünden eşimle az atistim ... Kızın odasindayim uyudu kızım ama gitmiyorum yanına bende öyleyim hep alıngan hep aglak.Bu ara böyle lohusa depresyonuna girdim herhalde bi duygusalım alinganimdün gorumcemin kızının doğumgünü vardi büyük bi organizasyon yapmadı ama kocasının tarafını çağırmış onlar gelmiş aksam da kayinvalidemi çağırmış onlar gitmedi ama bize hiç seslenmedi hediyesini de almıştım eşim gidelim dedi istemedim cagrilmadim gitmem yarin istersen veririz dedim. Ona göre ayıp ediyomusum burda bana ayıp yapılmış nasıl moralimi bozdu bu halsizligimin üstüne odalara kapanıp cikmayasim var
Bizde 4 yıllık evliyiz bizim içimiz geçmiş o zamangece uyanmalara böyle böyle alışıyoruz bebeklere de böyle kalkıcaz inşallah
Kurumdan kuruma değişiyor, ben de ikya mail atmıştım almam gerektiğini söyledi. gelen maile aynı şekilde tarihin olduğunu belirten mail attım. Personel şefi büyük harflerle 37de çalışamaz alıp teslim etmen gerekiyor yazmış bugünHerkeste aynı şikayetler sanki, yatmadan önce ve sabah kalktıgımda ilk bu sayfaya bakıyorum :) kendimi buluyorum. İki gündür bende de çarpıntı ve nefes darlığı var . Gece yatakren ki bacak ağrılarımı hic söylemiyorum . Bende okula gitmediğim halde 32.haftada çalışır raporu verdim ve orda analık iznin başyacagı tarih diye 1 şubat yazıyordu, otomatikmen beş hafta hesaplanmış yani. Benim şimdi 37.haftada tekrar rapor mu almam gerekiyor anlamadım , kızımda öyle yapmamıştım.. hastane cantamıda hazırladım kendime sadece hasta pedi çamaşır ve nescafe kaldı. Sıcak su içinde küçük bir kettle tarzı bişe .
O da hamile halbuki yakında oturuyoruz bende anlamadım niye böyle yaptı aslında cagirmamasina takilmadim eşimin cagrilmayip gitmek iatemesine ve bunun ona normal gelmesine kızdım. Eşim maalesef toz kondurmaz hep haklı sebepleri vardır artık bende yoruldum tartışmamak için başka odaya geçtiminanır mısın bende şu an görümce yüzünden eşimle az atistim ... Kızın odasindayim uyudu kızım ama gitmiyorum yanına bende öyleyim hep alıngan hep aglak.
Gebesin diye ses etmemiştir diycemde onu da soylemeliydineden böyle yaptı ki?
Sen boşver bence bebek doğunca senin oğlana bir olgunluk düşer
Bebek ne zaman isterse emzir canım kendini 2 saat diye şartlama istedikçe emzirmek lazim ki süt de çoğalsın. İnşallah hepimizin sütleri gürül gürül gelirŞimdiden alıştırıyor vücudumuz sanırım :) iki saate bi kalkıp emzircez ya alışıyoruz bi yandan.. Vallahi ben alıştım ama zorlanmıyorum şükür.. İnşallah bebek doğuncada böyle olurum..
Tabi ki canım inşallahO da hamile halbuki yakında oturuyoruz bende anlamadım niye böyle yaptı aslında cagirmamasina takilmadim eşimin cagrilmayip gitmek iatemesine ve bunun ona normal gelmesine kızdım. Eşim maalesef toz kondurmaz hep haklı sebepleri vardır artık bende yoruldum tartışmamak için başka odaya geçtim
Bebek ne zaman isterse emzir canım kendini 2 saat diye şartlama istedikçe emzirmek lazim ki süt de çoğalsın. İnşallah hepimizin sütleri gürül gürül gelir
Kızlar 2 gündür hiç biseye halim yok her yanım ağrıyor belim, kasıklarım, sırtım, omzum bide çatı ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız ?
Aa öyle mi ya öyle bi durum netse ben özele gitmem açıkçası 6000den aşağı çıkamayacam çünkü ozelden. Ben şişli etfale gidiyorum yeni binasina bana pandemi hastanesi demişlerdi hamileligimin ilk haftalarinda hoş pandemi hastnesi olmayan kalmadi. Annem yanımda kalir diye devlete gitmek istmedim tansiyon hastasi baska kalacak kimsem de yok. Eger tek kisilikse odalar devlete giderim. Bende alıştım onların yaklaşımlarina açıkçası.
Senin bebiş kaç yaşında canım? Ben de oğluşumdan sonra arayı çok açmak istemiyorum ama çok zorlanır mıyım onu da bilmiyorumYaş da aldı başını gidiyor arayı çok açmasam iyi olur
Benim kesin sancım çıkıcak belli bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşallahBenimde 2 gündür sürekli sertlesmesini hissediyorum sık sık ayakta karnım tas gibi oluyor bakalim yarin ne olucak sonuclarimiz
Cnm Hastahaneyi ara sor bence bizim burdaki devlet odaları 2 kisilik.ayni devam
O da hamile halbuki yakında oturuyoruz bende anlamadım niye böyle yaptı aslında cagirmamasina takilmadim eşimin cagrilmayip gitmek iatemesine ve bunun ona normal gelmesine kızdım. Eşim maalesef toz kondurmaz hep haklı sebepleri vardır artık bende yoruldum tartışmamak için başka odaya geçtim
Bebek ne zaman isterse emzir canım kendini 2 saat diye şartlama istedikçe emzirmek lazim ki süt de çoğalsın. İnşallah hepimizin sütleri gürül gürül gelir
Ben de kıza üzülüyorum kabızlık sıkıntımız coştu tam da zamanını buldu ağlıyorum üzüntüden. Belki o sebep oldu bilmiyorum, çok sertlik hissediyorum. doktor magnimore yazmıştı ağrılar için aldım kullanıyorum 3 gündür ama yine yokBenimde 2 gündür sürekli sertlesmesini hissediyorum sık sık ayakta karnım tas gibi oluyor bakalim yarin ne olucak sonuclarimiz
Cnm Hastahaneyi ara sor bence bizim burdaki devlet odaları 2 kisilik.ayni devam
Hayır bu haftalarda süt mü geliyor kiKızlar gogsunden süt gelen varmi ?
Benim kesin sancım çıkıcak belli bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?