2021 Şubat Anneleri

Kızlar 2 gündür hiç biseye halim yok her yanım ağrıyor belim, kasıklarım, sırtım, omzum bide çatı ağrısı yaşıyorum. Sizler nasılsınız ?
Doğumuna az kaldı artık senin tabiri caizse sürünüyorum bende, bugün 3 saat mesai yaptım bide şu an kıpırdayamıyorym

Doğumuna az kaldı artık senin tabiri caizse sürünüyorum bende, bugün 3 saat mesai yaptım bide şu an kıpırdayamıyorym
Allah yardımcın olsun çalışanların işleri daha zor hem iş stresi hemde ağırlaştık artık hareket etmek bile zorlaşıyor. Rabbim hepimize zamanında sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Allah yardımcın olsun çalışanların işleri daha zor hem iş stresi hemde ağırlaştık artık hareket etmek bile zorlaşıyor. Rabbim hepimize zamanında sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Aminn inşallah canım valla kolay olur zannettim ama zorlanıyorum, oğlum anneme gitti en azından eve gelince dinlenirim dedim ama bugünden özledim

Kızlar şimdi benim bebiş 15 gün önde gidiyor usg de tahmini doğum 12 şubat diyor ama sat tarihine göre 23 şubat hangisini baz alcam acaba bilen var mı merak ettim şuan

Geceleri doğumla ilgili hormonlar daha fazla salgılanıyor sanırım ondandır. Bundan önceki doğumlarımda hep gece sancılanıp sabahına doğum yapmıştım. Sizin de muhtemelen öyle olacaktır

6 yıl gayet güzel bir süre ssvd için. İlkinde sancı gelmiş miydi? En sağlıklı en hayırlı hangi yolla gelmesiyse o şekilde kucağınıza alırsınız inşallah

Kizlar yere oturup çekmece den birşeyler aldım sonra tezgahı tutarak kalktım biraz altbkarin bolgm ağrıdı sonra da oğlan çok hareketlendi sizce kötü hirsey olur mu? Hani son aylarda asilmayin derler ya

Kizlar yere oturup çekmece den birşeyler aldım sonra tezgahı tutarak kalktım biraz altbkarin bolgm ağrıdı sonra da oğlan çok hareketlendi sizce kötü hirsey olur mu? Hani son aylarda asilmayin derler ya
Yok ya, kötü düşünme dinlenince geçer... Kızın var hiç mi peşinde ani hareket yapmıyorsun.... Ben daha dün kucağımdayken bir şeye basıp yalpaladım

Yaa bende ogluma versem ne olur diye düşünmedim.degil düzgün ememedi garibim ama bi baslarsa kurtulamayiz digeri ac kalir

Yok ya, kötü düşünme dinlenince geçer... Kızın var hiç mi peşinde ani hareket yapmıyorsun.... Ben daha dün kucağımdayken bir şeye basıp yalpaladım
Ya ne biliyim hani diyorlar ya bir yere asilmayin falan diye ani hareket çok var bizde ama buna bir asilinca vesveselendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…