Benim de öyleydi bir ay çnce dr um bir şeyi farkettirmez sat baz alınıyor demişti bana sende bir dr una sor istersen?Kızlar şimdi benim bebiş 15 gün önde gidiyor usg de tahmini doğum 12 şubat diyor ama sat tarihine göre 23 şubat hangisini baz alcam acaba bilen var mı merak ettim şuan
O zaman gelir sabaha kadar sanırım banada henuz gelmemiş çünkü. İyi hatirlattin valla takip edim bende yolda cevirirlerseBana az önce geldi. Gelmeyince aramıştım hastaneyi sistemsel bir sorun çıkmış sırayla gönderiyorlarmış.
Hiç panik yapma, gayet ii gidiyor hepimizin hamişliğiYa ne biliyim hani diyorlar ya bir yere asilmayin falan diye ani hareket çok var bizde ama buna bir asilinca vesveselendim
Ebe tülin bulur' un instagram.sayfasinda doğum.kanalina girmesi için birtakım paylaşımlar vardı ya da bebeğin baş asagiya dönmesi için. Istersen bir bak. Ben de sezaryen olacağım için kanala girmesin diye konuşuyorum bebişle. Daha erken çünkü. Siz de kanala girsin diye konuşabilirsinizTecrübeli anneler bişey soracaktım.
Benim bebek baya kilolu önden gidiyor, normal doğum istiyorum 40haftaya kadar kalırsam normal olmaz.
doktor kanala oturmamış daha dedi. Bu kanala oturma nasıl oluyor, kanala oturması için yapabileceğimiz bişeyler var mıdır?
Aynen doğru tespitYaa bende ogluma versem ne olur diye düşünmedim.degil düzgün ememedi garibimama bi baslarsa kurtulamayiz digeri ac kalir
Canım doğum belirtisi degildir inşallah endişelenme.. benim iki hamileligimde de olmuştu süt gelmişti yani..hatta daha erken di hafta olarak.. ilginçtir bu hamileligimde yaşamadım..Tabi yakında kontrolün varsa elbette dr una sor..İlk oglumda gelmemisti dogumdan sonra bile zorla getirmiştik ama bunda geliyor dogum belirtisi felan olmasinda korktum çünkü gogsum dolmaya başlamış resmen.
Bence acaba başka şeyleri kasılma mi zannediyoruz diye düşünmeye başladım...salı günkü kontrolumden sonra özellikle...benim bebe de gece çok hareketli oyleki vajinada hissediyorum öyle aşağı vuruyor aynı doğum sancısı gibi...salı nst ye girdim ilk defa... tok gittim.. baya da hareketli idi ve o evdeki olan kaşılma sandığım şeyler nst de oldu... ama onlar sanci değilmiş dr bebek aşağı indikçe orda ettiği hareketler onlar dedi...nst de sanci çıkmamıştı.. bu 3. Gebelik ve ben hala ayırt edemiyorum galiba kasilmayiKızlar nst de sancı cıkmıyor benım ama zaten o saatler benim bebegım in en sakin oldugu saatler. Gunduz hareketi ile aksam ki cok farklı hele gece hıc uyutmuyor. Nst de hemsıre hareketlı olması gerekiyor diye hafif karnımı sarsıyor tok da gidiyorum. Hanı bazen sancı oluyor da insan anlamıyor ya acaba benim sancım aksamları mı oluyor yani nst ye aksam girsem sancı cıkar mı cok merak ediyorum aksam da anca acilde ogrenıırm tabi bunu
Aaa ne güzel güle güle güzel günlerde kullanın inş. Kaça nerden aldınız? Nasıl güzel mi ?Ben yoyko aldim:)
Mutluluktan pamuk pamuk oldumKızlar doktordan çıktım herşey çok şükür normal oglusum haftasıyla uyumlu 2800 gr olmuş çok hareketli buda bizimiçin çok iyi , suyu , rahim herşeyi güzel dedi. Kafasını yerlestirmeye çalışıyormuş ondan dolayı ağrıların olabilir sonuçta rahim normal doğuma hazirliyor kendisini magnezyumu günde 2 kere al 1 hafta rahim iyice yumuşasın kasılmaları ertesin dedi sezaryan olucak arkadaşlar da belki yapmak ister .Bi aksilik olmazsa da 30 ocak a gün aldık bakalımşimdi de nst deyim 2 kişi aldılar ama baya kalabalik indirimi eşim konuşuyor onu da öğrenince yazarım
Ne güzel haberler bunlar maşallahKızlar doktordan çıktım herşey çok şükür normal oglusum haftasıyla uyumlu 2800 gr olmuş çok hareketli buda bizimiçin çok iyi , suyu , rahim herşeyi güzel dedi. Kafasını yerlestirmeye çalışıyormuş ondan dolayı ağrıların olabilir sonuçta rahim normal doğuma hazirliyor kendisini magnezyumu günde 2 kere al 1 hafta rahim iyice yumuşasın kasılmaları ertesin dedi sezaryan olucak arkadaşlar da belki yapmak ister .Bi aksilik olmazsa da 30 ocak a gün aldık bakalımşimdi de nst deyim 2 kişi aldılar ama baya kalabalik indirimi eşim konuşuyor onu da öğrenince yazarım
Bağışıklık için biraz içsin istiyorum olmadı muhallebisine katarımYaa bende ogluma versem ne olur diye düşünmedim.degil düzgün ememedi garibimama bi baslarsa kurtulamayiz digeri ac kalir
Hadi darısı başınıza olsun canım nuran hanımda formunda detaylı detaylı anlattı herşeyiNe güzel haberler bunlar maşallahBiz de yoldayız şimdi heyecanla geliyoruz
Kızlar doktordan çıktım herşey çok şükür normal oglusum haftasıyla uyumlu 2800 gr olmuş çok hareketli buda bizimiçin çok iyi , suyu , rahim herşeyi güzel dedi. Kafasını yerlestirmeye çalışıyormuş ondan dolayı ağrıların olabilir sonuçta rahim normal doğuma hazirliyor kendisini magnezyumu günde 2 kere al 1 hafta rahim iyice yumuşasın kasılmaları ertesin dedi sezaryan olucak arkadaşlar da belki yapmak ister .Bi aksilik olmazsa da 30 ocak a gün aldık bakalımşimdi de nst deyim 2 kişi aldılar ama baya kalabalik indirimi eşim konuşuyor onu da öğrenince yazarım
Bu arada covid testini illa orda yaptırmak gerekmiyormuş devlette de yapılabilirmiş ziyaretçi gündüzden değişmeli olabilir gece tek kişiye izin varmış. Ziyaretçi almıyorlar diye konuştuk ama illa bi görüp çıkıcam yapan eş dost olur o yuzden doğum tarihlerinizi en yakinlariniz hariç söylemeyin. Indirim de esim sağlık çalışanı olduğu için %20 yapıyorlar o da 2960 gibi bi fiyat oluyor sünnet için de nüfus cüzdanı hemen çıkarılırsa bi indirim olabilirmiş o zaman konuşulur demişler. Sancım da çıkmadı çok şükür
Bağışıklık için biraz içsin istiyorum olmadı muhallebisine katarım
Hadi darısı başınıza olsun canım nuran hanımda formunda detaylı detaylı anlattı herşeyi
Sağol canım darısı sizlerin başına inşallahYaa gün aldin demek cok sevindim hayrlı haberlerle donmene cnm gözün aydin hadi
Covid testini devlete gidip dogum yapcam.o yüzden istiyorlar desek yaparlarmi ki acaba ? Baya detayli konusmussun bu sefer iyi olmus indirimi az daha yapaydilar iyi olurdunst nasıl geçti varmi sancin agrin?
Sağol canım darısı sizlerin başına inşallahonu bilmiyorum ama devlet hastaneleri de boşalmış rica edilse belki yapılabilir yada tanıdık var mi bakmak lazım. Nuran hanım hastane bizden bile 125 tl test parası aliyor hastane dedi. Indirim için o kadar demişler eş im konuştu ben hiç gitmedim güzel geçti sancım çıkmadı ama gece kasilmadan uyuyamadım magnezyum iç dedi erken çıkardılar nst den zaten baya bekleyen vardı.
Hepsiburadadan 999 tlye aldim ben de ve cok begendim, ben park yataklarin durusundan hic hoslanmiyordum bunun durusu normal yatak gibiAaa ne güzel güle güle güzel günlerde kullanın inş. Kaça nerden aldınız? Nasıl güzel mi ?
Aynen öyle 300-400 test parası tutucak gibi gerek yok zaten herşey ateş pahası. Tam 39 haftalık oluyorum canım ben 29 u yada şubat başı dedim nuran hanım 30 u dedi randevuyu da oluşturdu.Nerden kisarsak kârdevlete bi sorayim bakayim dedigin gibi tanıdık vs vardir belki
İyi cok sevindim cnm kac haftalik oluyosun doguma alindigin gün?
Zaten nst de bisey oluyo bu bebeklere bende anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?