Canım haydi hayırlı olsun, kasılmaları geciktirmek için magnezyum mu önerdi doktorun ? Ben de ertelemek için magnezyum içiyorum. Çünkü doğum kanalına basını yerleştirmeye çalışıyordu. Bizim de 26-27-28 Ocak tarihlerinden biri olacak hayırlısıylaKızlar doktordan çıktım herşey çok şükür normal oglusum haftasıyla uyumlu 2800 gr olmuş çok hareketli buda bizimiçin çok iyi , suyu , rahim herşeyi güzel dedi. Kafasını yerlestirmeye çalışıyormuş ondan dolayı ağrıların olabilir sonuçta rahim normal doğuma hazirliyor kendisini magnezyumu günde 2 kere al 1 hafta rahim iyice yumuşasın kasılmaları ertesin dedi sezaryan olucak arkadaşlar da belki yapmak ister .Bi aksilik olmazsa da 30 ocak a gün aldık bakalımşimdi de nst deyim 2 kişi aldılar ama baya kalabalik indirimi eşim konuşuyor onu da öğrenince yazarım
Sağol canım seninde hayırlı olsun adını koyunca insan rahatlıyorCanım haydi hayırlı olsun, kasılmaları geciktirmek için magnezyum mu önerdi doktorun ? Ben de ertelemek için magnezyum içiyorum. Çünkü doğum kanalına basını yerleştirmeye çalışıyordu. Bizim de 26-27-28 Ocak tarihlerinden biri olacak hayırlısıyla
Canım inşallah hayirli sonuçlarla dönersin. Bebek 34-37 arasi çok gelişiyor. Insallah bu haftalarda karnında kalır da gelişimini tamamlar. Doppler kan akımı iyiymiş çünkü. Sen bu 10 gün beslenmene biraz daha önem ver, yat dinlen, moralini de yüksek tut.Ne güzel hepiniz güzel haberlerle donmussunuz çok sevindim.
Bizde hic gelisme olmamış malesef en son ki ölçümler neyse bugunde ayniydi. Bebegin damar akımları vs iyi olmasa simdi alirim fakat kan akisi suanlik iyi dedi doppler yaptiralim ona gore doguma karar veririz dedi. Haftaya cumaya perinatolojiye randevu almistim zaten devlette gidecegimi soyledim o zaman devlete git ordaki sonucu bana whatsapptan at dedi. Eğer bu 10 gün içinde yine ilerleme olmazsa mecbur doğum konuscaz dedi simdi haftaya cumayı bekliyoruz bakalim sonuca göre karar vericez.
Evet cnm biz de erken gelmesini istemiyoruz normal doğuracak olsam habire hareket yaparim doğsun diye ama şu an geciktirmeye çalışıyoruz:)Sağol canım seninde hayırlı olsun adını koyunca insan rahatlıyorGünde magnezyumu 2 kere al rahim yumuşasın kasılmaların rahatlar dedi biz zaten sezaryan olacağımız için direk onu önerdi bide 10 gün sonra kontrole çağırdı.
Evet canım son 21 gün erken gelmemesi için yatmayı düşünüyorumOoo kızlar H heyecanli_anneeekedilianne84 F fatosayk hepinize maşallah bebeklerimiz ne de güzel büyümüşler darısı geri kalanımıza inşallah
Tarihler de alınmış heyecan doruktane kaldı şurada 15-20 gün yaşasın
Evet bizimde o şeyimiz var erken gelmesinler inşallah biraz daha kilolansınlar şu 37 haftayı bi geçsinler:)Evet cnm biz de erken gelmesini istemiyoruz normal doğuracak olsam habire hareket yaparim doğsun diye ama şu an geciktirmeye çalışıyoruz:)
İnşallah cumaya kadar bir atak yapar miniğin şöyle bir anasını rahatlatsa yavrumNe güzel hepiniz güzel haberlerle donmussunuz çok sevindim.
Bizde hic gelisme olmamış malesef en son ki ölçümler neyse bugunde ayniydi. Bebegin damar akımları vs iyi olmasa simdi alirim fakat kan akisi suanlik iyi dedi doppler yaptiralim ona gore doguma karar veririz dedi. Haftaya cumaya perinatolojiye randevu almistim zaten devlette gidecegimi soyledim o zaman devlete git ordaki sonucu bana whatsapptan at dedi. Eğer bu 10 gün içinde yine ilerleme olmazsa mecbur doğum konuscaz dedi simdi haftaya cumayı bekliyoruz bakalim sonuca göre karar vericez.
Canım inşallah hayirli sonuçlarla dönersin. Bebek 34-37 arasi çok gelişiyor. Insallah bu haftalarda karnında kalır da gelişimini tamamlar. Doppler kan akımı iyiymiş çünkü. Sen bu 10 gün beslenmene biraz daha önem ver, yat dinlen, moralini de yüksek tut.
Sen yine beslenmene dikkat et canım içerde durduğu sürece gelişimi de ilerler inşallah 10 gün de gelişme de olur da biraz daha kilo alır bebeğin kan akışı iyiyse yediklerin ona da geçer.
İnşallah cumaya kadar bir atak yapar miniğin şöyle bir anasını rahatlatsa yavrumbir de sen çok yoruluyorsun oğlunla uyku yok sürekli peşinden koşarken yazık karnındaki bebeğe enerji kalmıyor hem bulantı kusman da var doğru düzgün birşey yiyemiyorsun. Damarlar akımları iyi demiş de senin oradan ona enerji göndermen lazım be kuzum.
Rabbim evdeki kuzuna sakinlik karnındaki kuzuya da sağlıkla beklemeyi nasip etsinhemen bozma moralini bizler de sana bol bol dua edelim
Aynen nerdeyse 500 indi bi eksiğimizi görürüz onunla da. Zaten şu epidural mevzusu kafamda ona da 750 istiyorlardı dimi?Çok iyi cnm iyi bari kimseyi eli bos gondermiyor ismail bey sagolsunhayirlisiyoa insallah normal.dogumla.alirsin bebisi kucagina
Ben de pek düşkündüm uykuyaOnun bir level yuksegi bende ne gunduz uyur ne gece oglumbütün aile nasil.ayakta duruyosun diyo bana bidr ben uykuya düşkün bir insandim ben bile sasiriyorum herkes uyku ilaci ver 1 gun rahat et diyo ama bünyem alıştı uykusuzluğa
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahMaşallah sağlıkla al kucağına
Aynen nerdeyse 500 indi bi eksiğimizi görürüz onunla da. Zaten şu epidural mevzusu kafamda ona da 750 istiyorlardı dimi?
Ben de pek düşkündüm uykuyaRabbim gücümüzü kuvvetimizi artırsın
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Aynen takılma cnm. Benim ilk gebelikte gebelik sekeri çıkınca çok üzülmüştüm kaç gün boyunca ağlamıştım. Şimdi deneyimli olunca hiç takmadım mesela. Sen de inşallah gününü tamamlarsın. Bu ara birisi sana evde destek olsa çok iyi olur.Valla bu ara muz kaşar yüklendim hatta ben bir anda 1 kilo aldim ama cocuk hic bişey almamış relax takilcam artık bosuna kendime kalori yüklüyorum onada gitmiyorama kan akımının iyi olmasi tabi bir artı beslenmesede ic gelisimi ilerler bakalim.artik oglumda psikolojim bozulmuştu ama simdi deneyimli olunca zamanini bekliyorum yapicak bisey yok ne yapim saglikla gelsin de erkende olsa yapcak bisey yok bakalim bu ay patir patır dökülcek herkes anlasilarn
İnşallah sen de perinatolojiden güzel güzel haberler alırsın canım sakın kendini üzüp moralini bozma kendini bırakmaman lazımki herşey yoluna girsin inşallahNe güzel hepiniz güzel haberlerle donmussunuz çok sevindim.
Magnezyumu biz bıraktık bugün normal doğum istediğim için sanırım. Bizimki de kanala koymuş başını yüzünü göremiyoruz artık çok iyi dedi.Canım haydi hayırlı olsun, kasılmaları geciktirmek için magnezyum mu önerdi doktorun ? Ben de ertelemek için magnezyum içiyorum. Çünkü doğum kanalına basını yerleştirmeye çalışıyordu. Bizim de 26-27-28 Ocak tarihlerinden biri olacak hayırlısıyla
Ben de pazartesiye randevu aldım kontrole. Sanırım benim bebiş de sizin sazeryan tarihlerinde gelecek gibiSağol canım seninde hayırlı olsun adını koyunca insan rahatlıyorGünde magnezyumu 2 kere al rahim yumuşasın kasılmaların rahatlar dedi biz zaten sezaryan olacağımız için direk onu önerdi bide 10 gün sonra kontrole çağırdı.
Ay o hiç aklıma gelmediEvet normalde epidural uygulaniyormus 750₺ oda hazir baslamisken ondada indirim isteseydin.
Amin cnm
Oyy maşallahKızlar doktordan çıktım herşey çok şükür normal oglusum haftasıyla uyumlu 2800 gr olmuş çok hareketli buda bizimiçin çok iyi , suyu , rahim herşeyi güzel dedi. Kafasını yerlestirmeye çalışıyormuş ondan dolayı ağrıların olabilir sonuçta rahim normal doğuma hazirliyor kendisini magnezyumu günde 2 kere al 1 hafta rahim iyice yumuşasın kasılmaları ertesin dedi sezaryan olucak arkadaşlar da belki yapmak ister .Bi aksilik olmazsa da 30 ocak a gün aldık bakalımşimdi de nst deyim 2 kişi aldılar ama baya kalabalik indirimi eşim konuşuyor onu da öğrenince yazarım
Maşallah oğluşaselamlar herkese.bende kontrolden çıktım.oğlum 2882 olmuş.çok şükür herşey yolundaymış.25 inde gel sabahtan kan tahlili yapılır.sezeryana alıcam dedi .yavaş yavaş gümbür gümbür geliyoruz şubat anneleri ocak anneleri olacağız
Peki yatak aldınız mı içine? Kendi viscon yatağı da 129 a satılıyormuşHepsiburadadan 999 tlye aldim ben de ve cok begendim, ben park yataklarin durusundan hic hoslanmiyordum bunun durusu normal yatak gibi
Ben kraft yataş visco yatak aldım.Peki yatak aldınız mı içine? Kendi viscon yatağı da 129 a satılıyormuş
Benim tam 39+0 oluyor canım inşallah seninki de 41 lere kalmazMagnezyumu biz bıraktık bugün normal doğum istediğim için sanırım. Bizimki de kanala koymuş başını yüzünü göremiyoruz artık çok iyi dedi.
Ben de pazartesiye randevu aldım kontrole. Sanırım benim bebiş de sizin sazeryan tarihlerinde gelecek gibi
Ay o hiç aklıma gelmediBir sonrakinde doktora da sorarım belki hiç gerek de kalmaz
Bol bol dinlen canim kendini yorma magnezyum içebilirsin. Magnezyumu ben tablet alıyorum canım tadi olmuyor öyle içebilirsinOyy maşallah
Bende erken gelmesini istemeyenlerdeniz sevmeye sevmeye de olsa Magnezyumu içim o zaman. Benimde doktorum nerdeyse 1 aydr yok gün alamadım henüz. 19 unda geliyor o zmn günü söyler son kontrolüm olur ztn.
Kızlar başka ne yapılır erken gelmemesi için?
Maşallah oğluşa
Sabahtan yapılacak kan tahlili neymiş cnm?
Benim geçici gittiğim dr da tahlil istedi onları yaptırdım pazartesi götüreceğim . normal tahlillere ek olarak ,hepatit , pıhtılaşma kanama zamanı gibi ek şeyler istedi benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?