2021 Şubat Anneleri

Ben de hep tek başıma arabayla gidiyorum, uzak da üstelik. Alıştım artık, doğum kadar sancıda olmaz da yalancı sancılarda birşey olmaz Allah’ın izniyle
Aynen yolda sürekli dua ediyorum. Geçen gün anneme gitmem gerekti. Tapu dairesinde işimiz vardı. Tuzladan kağıthaneye gittim İstanbul’da. 50km yol ama trafik tabi git gel. Yol boyu dua ettim sancı tutmasın diye. Bir de böyle uzun yollar bel ağrısı yapıyo çişim geliyo
Evet bendim aynen dediğiniz gibi oldu :) tsh çıktı ama yinede kadın dogum endokrine yolladı endokrin de tsh normalse bi önemi yok t4 gebelikde düsük olur tirodin falan yok dedi
Benimki de alt sınırın bir tık altında çıkmış o yüzden panik yapmadım da yine bir baktım internetten kötü şeyler yazıyordu. Ama dedim hamilelikteki değerler ile bu referans değer farklı olabilir sakinleştim. Zaten ptesi günü doktora gidicem

Geçen kontrolde doktoruma ,göbeğin sağ tarafında yumurta kadar çıkıntılık yapıyor bebiş dedim ,o poposu dedi, hocam dedim o kadar popo ne bi avuç var yok
avuc kadar popolulara olur o zmn prima molfix ve sleepy olarak arkadaslar arasi aldik deneme amacli bakalim diye sleepy gercekcen digerlerine nazaran minnacik

Bence de olucaktır .deneme yapıcaz hep bakalım umarım ilk defa da tuttururuz

Kızlar göğüs ucumda devamlı beyaz bir şey var. Koyu kıvamlı. Göğüs ucumu tıkıyor. Temizliyim dedim ama devamlı kurcalamakta istemiyorum hep var. Nedir bu? Sizde de oluyor mu?

Kızlar göğüs ucumda devamlı beyaz bir şey var. Koyu kıvamlı. Göğüs ucumu tıkıyor. Temizliyim dedim ama devamlı kurcalamakta istemiyorum hep var. Nedir bu? Sizde de oluyor mu?
Bu dönemde goguslerle ilgilenmemenizi tavsiye ederim. İncelemeyin inceledikce tedirgin eder. Normal bazılarında siyah olur bazılarında kahve bazılarında beyazimsi

Geçen kontrolde doktoruma ,göbeğin sağ tarafında yumurta kadar çıkıntılık yapıyor bebiş dedim ,o poposu dedi, hocam dedim o kadar popo ne bi avuç var yok
Aynısı bugün bnde de oldu çok güzeldi ama bu kadar yakın olmakdemek ki popoymus

Bugün bizim doktorumuzda doğuma geldiğinizde test yapacağız dedi. Eşim yurt dışına gir çık yaptığı için 14 günde bi mecburen yaptırıyor ama kabul etmedi hastanede yaptırmak zorundasınız dedi. Tamam dedik fiyat sorduk anneye yapılan test doğum ücretinin içinde ama babaya yapılan test 75 TL ek ücrete tabii dedi. Muhakkak konuşun hatta pazarlık yapın 200-300 isteyen bi hastaneyse paranıza yazık iyicene pazarlık yapın muhakkak

Gece ateş basmalari oluyormu sizlerdede su icinde kaliyorum resmen. Gun icindede hareketli olursam oluyor
Ben de de oluyor eskiden hırkayla dolaşırdım şimdi çorap bile giymiyorum ,sonra hapşırmaya başlıyorum ama öyle de ilginç bişey

Günaydın çoğu ocakta doğum yapacak olan Şubat anneleri bu gece biraz uykumu almışım nasıl mutluyum Sizin geceniz nasıl geçti?

Onlar ameliyat öncesi testleridir canım rutinde hep yapıyorlar. Geçici gittiğin doktor sana tarih vermiş miydi?
Yok ya cnm nerde.akıllı bana diyor ki doğum ne zaman ? Eşim de dedi ki hocam siz bize söylersiniz diye düşünüyorduk! Güldü

Kendi dr'uma 19 unda gidecğim 1-1.5haftayada doğum için tarih verir diye düşünüyorum.
Benim bebeyi gunde bilmem kac kez hickirik tutuyor resmen gobegim zipliyor
Benimki de bugünlerde çok hıçkırık tutuyor. Normal mi acaba? Eskiden 3-4 günde bir olurdu şimdi günde 2 kez kesin. Netten de baktm da bir şey bulamadım

Gece ateş basmalari oluyormu sizlerdede su icinde kaliyorum resmen. Gun icindede hareketli olursam oluyor
Ben ben ben kısa kolluyla yatıyorum yatak odasının kaloriferi hep kapalı. Her uyandığımda su içindeyim. Üstümü açıyorum donuyorum kapatıyorum yanıyorum. Zten uyku savaşları ayrı terle soğu hasta olacağım diye korkuyorum

Ben istanbuldayım havalar iyi gidiyor henüz kalorifer açmadık. Dediğiniz gibi ateş basıyor geceleri. Şortla askılıyla yatıyorum gece kalkıp üstümü değişiyorum su içinde kalıyorum.
hıçkırık diyafram geliştiğinde oluyor. Ciğerleri gelişirken olabilir normal

Kizlar dün gece bizim fındık çok hareketliydi ama nasıl böyle sanki kazıdı karnımın içini canım nasıl yandı. Göbek deliğinin orası o kadar acıdı ki
Birde benim fındıkta çok hickiriyor sabah akşam

Bizim günler peşpeşeymiş bakalım ne zaman doğuracağız herkes ocak annesioldu ama bizim şubat kesin gibi

Doğum sancısı öyle bir anda gelip pırt diye doğurmuyorsun. Sakin ol o yüzden. Hafif hafif adet sancısı gibi geliyor. Bana doktorum şey demişti ilkinde 12 saatten önce olma Doğumun panikle gelme hastaneye sancın 5 dakikaya bire düşünce gel. Benim 18 saatte oldu Doğumum. Yalnız ben araç kullanamıyorum rahat oturamıyorum kaburgalarımda baskı var yan oturuyorum o da trafiği tehlikeye sokuyor diye bıraktım

Günaydın çoğu ocakta doğum yapacak olan Şubat anneleri bu gece biraz uykumu almışım nasıl mutluyum Sizin geceniz nasıl geçti?
Benim gece rektuma vuran doğum sancım vardı çok korkuttu beni. Düzensiz olduğu için doktora gitmedim ama halen tedirginim bugün akşama kadar yatıştayım sanırım.

Benim gece rektuma vuran doğum sancım vardı çok korkuttu beni. Düzensiz olduğu için doktora gitmedim ama halen tedirginim bugün akşama kadar yatıştayım sanırım.
Senle çok benziyor durumumuz günlerimiz aynı bebeler tombik bu haftayı da tamamlarsak rahatız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…