2021 Şubat Anneleri

Amin inşallah herkesten güzel haberler bekliyoruz. Kafan rahat olsun. İyi düşün iyi olsun inşallah
Ins cnm ya ins. Takvimi yapamadim ben nasil yaptin? Şubatın ortasi girdim subat sonu girdim tarihi geçerli tarih girin diyo yine

İns cnm bndede peceteye geliyor kahverengi şeklinde bı geldi mi de zor geçiyor dedim belki bu sefer tertemiz geçiririm gebeliği hayırlısı
İnş en kısa surede gecer gıder canm ıkımızınde, ıkı evladım var bukdr zor olmamıstı hıc hamılelıgım, ınss rabbm en guzelını bılır ısler bız ıcımızı ferah tutalım

Kızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
Benmde aynı bende hamile olduğumu unutuyorum bile tabi geceleri sık tuvalete çıkma dışında sizde durumlar nasıl kızlar

Benmde aynı bende hamile olduğumu unutuyorum bile tabi geceleri sık tuvalete çıkma dışında sizde durumlar nasıl kızlar
Bnde göğüs hassasiyeti var ara ara bel kasik ağrısı ağız kuruluğu karın guruldama şimdilik bu kadar

Kızlar Merhaba doktorm benden progesteron testi istedi sanırım progesteron testide bebeğn sağlıklı yerleşip yerleşmediğini gösteriyormş tam net bir bilgi bulamadm doktorumada gidemedm anlayan arkadaşlar yardımcı Olablrmi Değerim 40 çıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…