- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bnde ayniSizede gaz şikayeti arttı mı. Karnım sürekli gurul gurul
Aman artsın artsın gözünü seveyim artsinHep bu progesteron hormonunun artmasıyla oluyormuş
Ins cnm ya ins. Takvimi yapamadim ben nasil yaptin? Şubatın ortasi girdim subat sonu girdim tarihi geçerli tarih girin diyo yineAmin inşallah herkesten güzel haberler bekliyoruz. Kafan rahat olsun. İyi düşün iyi olsun inşallah
İnş en kısa surede gecer gıder canm ıkımızınde, ıkı evladım var bukdr zor olmamıstı hıc hamılelıgım, ınss rabbm en guzelını bılır ısler bız ıcımızı ferah tutalımİns cnm bndede peceteye geliyor kahverengi şeklinde bı geldi mi de zor geçiyor dedim belki bu sefer tertemiz geçiririm gebeliği hayırlısı
Profile giriyorsun hesap ayarlarından son adet tarihi diye yazıyor altlardaIns cnm ya ins. Takvimi yapamadim ben nasil yaptin? Şubatın ortasi girdim subat sonu girdim tarihi geçerli tarih girin diyo yine
Inss cnm saglıkla huzurla mutluluklaaaYa çook şükür minik kalplerimiz artıyo darısı bize inşallah
Keseyi ne zaman görmüştünüzInss cnm saglıkla huzurla mutluluklaaa
Amin cnm amin inşallahİnş en kısa surede gecer gıder canm ıkımızınde, ıkı evladım var bukdr zor olmamıstı hıc hamılelıgım, ınss rabbm en guzelını bılır ısler bız ıcımızı ferah tutalım
4+5 dı sanırım cannmKeseyi ne zaman görmüştünüz
Tamam canım sağolasın4+5 dı sanırım cannm
Evet ultrason fotoğrafı verdi ona bi bakayım ozmanBoyutunu ben merak edip sormuştum öyle ölçmüştü.
Belki seninkini de ölçmüştür,ultrason fotoğrafı verdi mi sana verdiyse üst kısmında yazar.
Benmde aynı bende hamile olduğumu unutuyorum bile tabi geceleri sık tuvalete çıkma dışında sizde durumlar nasıl kızlarKızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
Sizin kaç haftalıktıBenmde aynı bende hamile olduğumu unutuyorum bile tabi geceleri sık tuvalete çıkma dışında sizde durumlar nasıl kızlar
Bnde göğüs hassasiyeti var ara ara bel kasik ağrısı ağız kuruluğu karın guruldama şimdilik bu kadarBenmde aynı bende hamile olduğumu unutuyorum bile tabi geceleri sık tuvalete çıkma dışında sizde durumlar nasıl kızlar
Ağız kurulugu bendede var ve boğazımda bişey varmıs hissi varBnde göğüs hassasiyeti var ara ara bel kasik ağrısı ağız kuruluğu karın guruldama şimdilik bu kadar
6+1 benimSizin kaç haftalıktı
Benim 6+0 1 gün varmış aramızda6+1 benimsizin
Ayyy evettBenim 6+0 1 gün varmış aramızda☺
Sen ne zaman gidiyosun kalp atısınaAyyy evett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?