2021 Şubat Anneleri

Allah korusun canım ya benim de aklim sendeydi...hayırlısıyla hepimiz kavuşsaydık sağlıkla
İnşallah bebişlerimize zora sokmayacak şekilde biran önce kavuşuruz onlara. Bekledikçe psikolojik olarak yıpranıyoruz. Hele bir de normal doğumu beklerken
Bugün nst ye doğumhanede bağlandım. Bir kızcağız vardı sancı çeken. Tek başına koridorda dolaşıp duruyordu. Kocası doğumhanenin kapısında telaşlı. Çok üzüldüm kıza ne zor tek başına sancı çekmek Ama eşini doğuma alacaklarmış öyle konuşuyorlardı Nuran hanım almıyoruz demişti. Ben de doğum öncesi ısrar edeyim diyorum ama benimki ben düşer bayılırım girersem oraya diyor

Evet 2 haftaya yakın önde nerdeyse. Çarşamba daha kesin konuşuruz gibi bu durumu. Ya fark ediyorlar, son haftalarda hızlı kilo alıyorlar. Ben beklersem 39u 4ü geçer ya

Evet cnm gittiğim dr 'lar yaşadığım şehrin en iyi doktorları,güyaaa Bende mi sıkıntı var acaba diyorum bazen. Eşim her geldiğinde sinir oluyor .
Nuran hanımın adı grupta çok dönüyor sizinde memnun kalmanıza sevindim. Önemli olan doğum diyorum katlanıyorum bende

Belki normal doğum ya canım enfeksiyon riski daha az o yüzden alıyorlardır seninde normal doğum olursa şansını dene belki alır
Evet 2 haftaya yakın önde nerdeyse. Çarşamba daha kesin konuşuruz gibi bu durumu. Ya fark ediyorlar, son haftalarda hızlı kilo alıyorlar. Ben beklersem 39u 4ü geçer ya
Kafanda bi tarihle git canım daha net olur. Ağrın da varsa beklemek zor olur erkende doğurmak ıstiyosun bebek de müsaitse 38+ lar iyi olur ben bile dayanamıyorum artık çok zorlaniyorum vücut yorgunluğu, kaygı, stres günler geçmiyor gibi

Evet cnm kesinlikle haklısın.zaten stresli bir hamilelik geçiriyorum sürekli üzgün ve endişe içindeyim. hayır gerçek dr'um da bunun gibi zaten odaya giriyorum direkt tansiyon kilo sonra geliyor klasik baş çapı ölçümü baş popo bacak fln filan pozisyonu uygunsa bir foto veriyor hop geçiyor masasına var mı bir şikayetin? Yok tmm bir daha ki randevun bu hadi by max. İçerde kalma süremiz 7dk süre tuttum
Umarım çocuk dr'larından yüzümüz güler hoş söz konusu çocuğum Olunca yüzsüzlük yapar bin tane soru sorar odadan çıkmam

Bn bu sefer hep takicam ya sarksn istemiyorum kızımda bir beden büyüdü şimdi de bir beden büyüdü bir beden bir beden derken aldı başını gidiyor

Penye desteksiz aldım... Emzirme sütyeninde gögüslerim hiç durmadı. Eğil kalk fırtladılar
Marka olarak ne aldın canim interneten falan aldıysan linki paylaşır mısın bnde gittim de tam istediğim gibi bulamadım bu halimle de zor dolaştım zaten netten almak istiyorum

Bugün sağlık ocağında kan verdim çağırmışlardı. Bi kısmı çıkmış sonuçların.
Wbc yüksek, hgb hct düşük çıkmış.
Kansızlık yoktu şimdiye kadar normaldi düşmüş.
Wbc yüksek iltihap var demek kan isteyecektir geçenkinde de böyle çıkmıştı. İdrarda varsa bişey nasıl oluyor anlamıyorum ne yanma var ne sızı

Marka olarak ne aldın canim interneten falan aldıysan linki paylaşır mısın bnde gittim de tam istediğim gibi bulamadım bu halimle de zor dolaştım zaten netten almak istiyorum
Ebebekten babyme markasını aldım ben 2 tne hemde 20 tl mi ne çok ucuzdu.penye desteksiz.ams kendi bedeninden büyük almsnı tavsiye ederim. Lcw den aldım bir de Pierre cardin almıştım Trendyol dan ama aşırınnsertti iade ettim. 2 adette pentiden emzirme sütyeni aldım.

Bugün baktım e bebeğe emzirme önlüğü çorap zıbın humana falan aldım sütyen de geldi gözüm de kalıpları nasıl bilemedigim için riske atmadım bı bakayim bakem teşekkürler canım

https://ty.gl/rx5uogeqd bir beden küçük söylenmeli ama kalıbı geniş geldi bana. Uçlarda kalkan ya da gögüs pedi oluyor ya ee bi de pandemi dönemi, dışarı montsuz çıkmayız. Ben o yüzden penye tercih ettim. Valla pazar sütyeni denir ya hani o bile emzirme sütyenine o basar bana göre, balen olmadığından durmuyorlar içinde, 85 üstü gögüslere uygun değil bence onlar

Bende magnimore plus ama bende de hiç virbise yaramamaya başladı hemde iki tane alıyorum
Senin bi daha ki kontrolün ne zaman? Görüşen mi telefonla falan. Göbek deliğim de sızlıyor diyorsun.

Yangın var diye bağırıcam gırtlağımda midesde ateş var oturarak uyumaya çalışıyorum, hap formunda mideyi iyi gelen bişi var mı doktoruma sorayım

Yangın var diye bağırıcam gırtlağımda midesde ateş var oturarak uyumaya çalışıyorum, hap formunda mideyi iyi gelen bişi var mı doktoruma sorayım
Pantpas diyorlar ama ben fayda bulmadım. Gaviscon double action çok iyi geldi. Belki de atlattım o yanma haftasını bilmiyorum. Sabahları kusuyordum hepsi bitti.

Kızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
Ben evde kullanmak için NBB nin penye sütyeni var büstiyer diyorlar sanırım yıllardır ondan kullanırım yine devam edeceğim. Dışarısı içinde toparlayıp balensiz olanlar var onlardan aldım emzirme sütyeni kullanışlı gelmedi bir türlü çokta pahalı yani

Kızlar ya aranızda horlayan var mi? Ben eskiden horlamazdım ama eşim artık horladığımı söylüyor acaba çok kilo aldığım için mi yoksa hamilelikte oluyor mu? 17 kilo almışım bu arada.
Ya horluyormuyum bilmiyorum ama salya çok oluyor bende hiç olmazdı hayret ediyorum ağzım açık uyuyorum sanırım horluyorda olabilirim

Lekelenmesi olan bi arkadaşımız vardı kimdi o? Son durumunu yazdı mı kaçırdım sanırım.
Benim canim malesef.Kontrole gittim,alttan muayene nst normal muayene cok sukur nsy cikmadi.Dogum pozisyinunda ve baski yapio olabilir dedi.Sonrasin bir kez daha 1 damla oldu.Cuma yine randevum var bakalim ne dicek.Baska bir doktora da gorunsemi diye dusunup duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…