Benim bir ay önce 11.40 tı hemoglobin doktor iyi dedi. Aslında 11 üstünde hamilelerde normal.Stres yapmayın. Tsh normal mı peki?11.5 hgb. Bide serbest t4 düşük çıkmış 0.66. Doktora yazdım. Troid ilacı başlıcak kan ilacını da günde 2ye çıkardı. Yarın gitcem hastaneye.
Benim de tsh normal t4 düşük çıkmış. Testi tekrarladık bugün bakalım ne diyecek11.5 hgb. Bide serbest t4 düşük çıkmış 0.66. Doktora yazdım. Troid ilacı başlıcak kan ilacını da günde 2ye çıkardı. Yarın gitcem hastaneye.
Ya ben sıkı takipçisiyim bu çaydan alırken niye onun ürün incelemesine bakmak aklıma gelmedi inanamadım, senin yazdığını görene kadarKizlar humana still tea ben de ilk gebeligimde icmistim. Ama muhendisinoglu instagramda içerik incelemesinde direkt şeker varmis icinde . Multimalt diye bir marka daha güvenli bulunmuş. Içinde malt ve hurma var. Ben bulabilirsem ondan alacağım. Lactamil falan da hikaye. Toz karışım içinde ne var belli değil. Iyi bir baharatcidan süt arttıran otlardan çay karışımı yaptırmayı düşünüyorum ben.
Alerjide her doktodun yönlendirmesi aynı olmuyor maalesef, süt ürünlerini kesip tekrar başlayın isterseniz geçmiş olsun
Ben sezaryan olucam ve kasılmalarım var doktor kasılmaları geçirip doğumu ertelesin diye günde 2 kere magnezyum önerdi. Normal doğum düşününlere doktorlar erkenden kesiyor.Merhabalar ben Mg kullanmıyorum. Siz kramp ve ağrılardan dolayı mı kullanıyorsunuz. Bana doktor yazmadı. Benim dayanılmaz ağrılarım yok arada oluyor
Hgb çok iyi maşallah. Benim aylardır 10 ve doğuma doğru muhtemelen 9 a kadar düşer. Diğer gebeliklerde de böyle oldu çünkü. Ama doğumdan sonra hızlı toparlıyor merak etmeyin11.5 hgb. Bide serbest t4 düşük çıkmış 0.66. Doktora yazdım. Troid ilacı başlıcak kan ilacını da günde 2ye çıkardı. Yarın gitcem hastaneye.
Panto ozelliklwDirek panto mu canım yoksa pantpas mı, cuma günü sorayım gidince
emzirme atleti aldım canım.Kızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
canım bizim senle 1 gün aramız görünüyor 36+2 yim ben bugün 27 sinde doğum yapıcam kısmetse 38+3 oluyor sen 21 inde 38+4 demişsin de hesabında yanlışlık var sanki.21.01.21 tarihini isterim ama öncesini daha çok isterim, bu haftasonu bile olabilirağrılar için magnezyum takviyesini değişti daha fazla magnezyum var dedi ama o da işe yaramadı. Yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum dönemiyorum bugün yemeği zor yaptım ya.
Alla alla nerde hesap yaptım ki bencanım bizim senle 1 gün aramız görünüyor 36+2 yim ben bugün 27 sinde doğum yapıcam kısmetse 38+3 oluyor sen 21 inde 38+4 demişsin de hesabında yanlışlık var sanki.
Benim 28-29 Ocak gibi alacak sanırım sekerimden dolayı erken alacak doktor. Umarım o tarihe kadar 3000 kiloya yaklaşır miniğim yarın doktora gideceğim28 Ocak olan yok mu? Bendeniz teyzeleri 28 Ocak doğumluyum da
Bana dr 26 ocak demişti ama ben 27 ocak isteyeceğim eğer uygunsa.28 Ocak olan yok mu? Bendeniz teyzeleri 28 Ocak doğumluyum da
Ne güzelAy ne güzel büyümesi, benim yapısal olarak küçük zaten bu nedenle sarkma olmuyor. Büyük olsa mecbur takarım
Bn de sürekli icemem sıcak sıcak içecek bişey olsun diye aldım canim zaten biraz tuzlu fiyatları sürekli alamam..çantama koyacaklarim humana,hoşaf,Nescafe,ayran, çorba,çayKizlar humana still tea ben de ilk gebeligimde icmistim. Ama muhendisinoglu instagramda içerik incelemesinde direkt şeker varmis icinde . Multimalt diye bir marka daha güvenli bulunmuş. Içinde malt ve hurma var. Ben bulabilirsem ondan alacağım. Lactamil falan da hikaye. Toz karışım içinde ne var belli değil. Iyi bir baharatcidan süt arttıran otlardan çay karışımı yaptırmayı düşünüyorum ben.
Biz seninle tam olarak aynıyız o zaman. Daha doktorum dönmediği için tarih alamadım ben ama o civarlarda olur diye düşünüyorum. Aslında 39+1 (1 şubat) Pazartesi günü olsa daha iyi olur babalık izni için ama dayanabilir miyiz bilmiyorum tabicanım bizim senle 1 gün aramız görünüyor 36+2 yim ben bugün 27 sinde doğum yapıcam kısmetse 38+3 oluyor sen 21 inde 38+4 demişsin de hesabında yanlışlık var sanki.
Ben olabilirim28 Ocak olan yok mu? Bendeniz teyzeleri 28 Ocak doğumluyum da
Öyle deme bacım memesizlikte kötüNe güzelböyle de kendimi yaşlı gibi hissediyorum ya neyse toparlanır inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?