- 11 Ağustos 2020
- 573
- 789
- 33
- 40
Çok şükür lütfen kendini ve bebeği yorma zaten olacak olan olur. Sakin ol senŞimdi nst den çıktım kızlar çok şükür hareket varmış ben hissetmiyormuşum herşeyi normal dediler. Nuran hanıma da attım nst yi perşembeye çağırdı serum takalım hiç hissetmiyorsan hareketleri dedi. Ah nasıl korktum 3 gündür o kadar hareketsizdi ki arada bi hareket etti dediğimde de dinlemeye kalkıyordum devamı gelmiyordu. Neler neler geçti aklımdanRabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
Farkında olmadan yordum galiba kendimi. Oğluşum da etkilendi tabi. Hele bir de o kadar hareketlendirecek şey yiyip içtikten sonra hala ses seda olmayıncaÇok şükür lütfen kendini ve bebeği yorma zaten olacak olan olur. Sakin ol sen
Canım ilkte bende öyleydim bildirim.... Rabbim tüm bekleyiş içinde olanlarida bizleride hayırlısıyla feraha erdirsinFarkında olmadan yordum galiba kendimi. Oğluşum da etkilendi tabi. Hele bir de o kadar hareketlendirecek şey yiyip içtikten sonra hala ses seda olmayıncaBacaklarım titriyor resmen nasıl sıktıysam kendimi
Kötü düşünme tatlı Bir şeyler yesene yat dinlen inşallah iyidir Allahın izniyle kuzucukEtmiyorDoktoruma yazdım bir saat olacak cevap bekliyorum ağla ağla içim çıktı acile mi gitsem bilemedim eşim de yok işte
Acile gittim korkuma. Çok şükür iyiymiş annesinin kuzusuKötü düşünme tatlı Bir şeyler yesene yat dinlen inşallah iyidir Allahın izniyle kuzucuk
İçin rahat etmiştir gitmen iyi olmuş sevindim herşeyin iyi olmasına yorma kendini son haftalarda dikkat etAcile gittim korkuma. Çok şükür iyiymiş annesinin kuzusuTatlı da yedim meyve suyu da içtim hareket olmayınca telaş yaptım ama bizimki de sanırım tembel çıktı biraz
Amin senin neyin var geçmiş olsun iyisindir inşallahOoo maşallah baya iyi kilosuhadi hakkinda hayirlisi olsun
Ben de dün yoldan döndüm acile giderken, kasılmam çoktu. Oluyor böyle telaşe halleriŞimdi nst den çıktım kızlar çok şükür hareket varmış ben hissetmiyormuşum herşeyi normal dediler. Nuran hanıma da attım nst yi perşembeye çağırdı serum takalım hiç hissetmiyorsan hareketleri dedi. Ah nasıl korktum 3 gündür o kadar hareketsizdi ki arada bi hareket etti dediğimde de dinlemeye kalkıyordum devamı gelmiyordu. Neler neler geçti aklımdanRabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
Şimdi nst den çıktım kızlar çok şükür hareket varmış ben hissetmiyormuşum herşeyi normal dediler. Nuran hanıma da attım nst yi perşembeye çağırdı serum takalım hiç hissetmiyorsan hareketleri dedi. Ah nasıl korktum 3 gündür o kadar hareketsizdi ki arada bi hareket etti dediğimde de dinlemeye kalkıyordum devamı gelmiyordu. Neler neler geçti aklımdanRabbim kimseyi yavrusuyla sınamasın
Geçmiş olsun esra, değişik bişi yedi mi normalde kakada kan olunca gastroya yönlendiriyorlar ama alerji dediyseler alerjiye gidin
Ahh kuzum benim o yapmıştır bak benimki 3.5 yaşında süt tüketimi hiç yok ve tolere edemediği zaman peynir ve yoğurda tepki gösteriyor ki yoğurt diyetini açalı 1.5 sene oluyorOrayada yonlendirdiler cnm hem gastroya hem alerjiye kayit açtılar randevu alin dediler. Ya aslinda inek sütü alerjisini ben daha once anlamistim ama doktor sonra tekrar deneyin geçici olabiliyor demisti 2 gun gece yatmadan süt vermistim muhtemelen o bu kadar ilerledi hemen kestim ama demekki bu sefer baya hasar bıraktı
Valla ben ilk bebekte emzirme sütyeni aldım penye. Hiç kullanamadım. Açma kapama yeriyle uğraşmak zor geldi. Normal kullandığım sütyeni yukarı sıyırıp emzirdim hepKızlar sütyeni nasıl aldınız penye mi emzirme sütyeni mi yoksa normal desteksiz sütyen mi hangisinde göğüs ucu daha çok çıkar?
Allah şifa versin canım. Alerjik çocuk annesi olmak çok zor. Benim oğlumda da ürtiker var. Ona sevdiği şeyleri yedirmemek o kadar üzüyor ki beniOrayada yonlendirdiler cnm hem gastroya hem alerjiye kayit açtılar randevu alin dediler. Ya aslinda inek sütü alerjisini ben daha once anlamistim ama doktor sonra tekrar deneyin geçici olabiliyor demisti 2 gun gece yatmadan süt vermistim muhtemelen o bu kadar ilerledi hemen kestim ama demekki bu sefer baya hasar bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?