2021 Şubat Anneleri

İsmail bey hastanedeydi çünkü telsizle görüştüler bende ana binada sordum kendisini ama görüştürmediler işte. Haftaya bi daha sorcam

Muhasebedeki bayanlara mi soyledin ismail.bey ile gorusmek istiyorum diye? Haftaya eger diger binaya gecmediysen o binaya gec orda kapida ates olcen kisi varya ona ismail bey ile görüşmek istiyorum de cnm hemengiris katta odasi zaten insallah haftaya gorusebilirsin.

Aynen dediğin gibi yaptım halkla ilişkilerden emel hanıma yönlendirdiler. İsmail bey ile görüşcektim dedim ben yardımcı olcam dedi telefonla aradı ismaili

Aynen dediğin gibi yaptım halkla ilişkilerden emel hanıma yönlendirdiler. İsmail bey ile görüşcektim dedim ben yardımcı olcam dedi telefonla aradı ismaili

Kötü denk gelmiş haftaya tekrar dene dediğin gibi cnm direk gorusunce farkli oluyor çünkü

Evet sezayen de kilo çok önemli değil hatta kilolu olursa ele avuca gelir. Senin kuzu da çok erken gelmemiş cnm neyse ki sağlıkla yanında. İnş ikinciler de sağlıkla gelirler
Amin inşallah canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize
Benm hic yok
Ne agri ne sanci ne kasilma.ne akinti
Ben de olan tek sey burun tikanikligi
Gece uyurken salya akmasj
Hepsi var bende artık son haftalarda nefes almakta zorlaşıyor kombi yakıyorsanız üstüne biraz su koyun peteklerin havayı nemlendirsin biz öyle yapıyoruz biraz rahatlatıyor.
Benim sarı bir akıntı var. Mantar mi acaba diye düşünüyorum.
Olabilir doktora gidince bi sorun.
Benimde su gibi ayakta durdukça geliyor cumartesi nuran hanima gidicem bi sorucam bakiyim daha yeni de mantar için fitil kullandım .
Bende öyle biliyorum canım ama bu ara baya çoğaldı doktora gitmesem suyum geliyor zannederim. Sanada geçmiş olsun akıntı çok zor oluyor bu dönemde ped de kullanamıyoruz beni de zorluyor baya

Kötü denk gelmiş haftaya tekrar dene dediğin gibi cnm direk gorusunce farkli oluyor çünkü
Pumpkin34 Aynen yüzyüze görüşmeyi dene canım haftaya gittiğinde. Zaman sıkıntı değil gecikiyorum bana indirim yapmayacaklar diye düşünme. Bir de sana tiyo vereyim kimseye söyleme Bize bir kağıt yazdı İsmail bey %15 normal doğum indirimi diye. Altına da kaşe imza attı. Ama dedi ki “olur da kağıdı kaybederseniz doğum zamanı gelin bize indirim yapmıştınız ama kağıdı kaybettik deyin biz yine aynen yardımcı oluruz size.“ Kim bilir belki %20 indirim yapmıştır size de ama siz kağıdı bulamamışsınızdır olamaz mı

Kızlar akıntı durumunuz nasıl benim bu ara çok arttı ya idrar tahlili verdim o temiz çıktı
Ben yaklaşık 3 hafta önce 2 kutu antibiyotik ve 2 kutu fitil kullandım ve bir hafta geçemeden akıntım yeniden başladı. Nuran hanıma söyledim bana sirkeli suyla taharet al normal son dönemlerde dedi.

Kizlar bugn.bana doktor.dediki

Hareketler azalma.hiissedersen hemen gel
Ne yaparsak hareket azalablrki yani ney tehlike olusturablr
Nuran hanım bundan sonra 3 durumda hemen gel dedi; hareket hissetmezsen, suyun gelirse, kanaman olursa. Bunlar artık acil durum belirtileri canım o yüzden demiştir doktor. Sen telaş etme.

Bende bugün doktordaydim haftalık kontrol için 2250 gram olmusuz 33 haftayla uyumlu ölçümleri öyle dedi 12 günlük ara açılmadan devam ediyoruz ama bu hafta 150 gram almış görünüyor biraz daha alsa iyiydi. 38. Haftada alabilme durumu çok riskli bir durum oluşturur mu diye sordum 37 de almamız gerek demişti daha önce böyle ara açılmaz ise 38 icinde alabiliriz ama ara açılırsa 37 de alırım dedi.

Hayırlısı olsun inşallah hamdolsun ki 2 üstünde öyle değil mi?

Benimde çok fazla hem mantardan hemde normal akıntıda var. Tahliller temiz çıkıyo dediğiniz gibi
Ben mantar için 3 tane fitil kullandim biraz azaldı şimdi yeniden su gibi başladı. Herhalde hormonlardan diyorum.
Ben yaklaşık 3 hafta önce 2 kutu antibiyotik ve 2 kutu fitil kullandım ve bir hafta geçemeden akıntım yeniden başladı. Nuran hanıma söyledim bana sirkeli suyla taharet al normal son dönemlerde dedi.
Bende 3 li fitil kullandım geçmişti dediğin gibi 1 hafta olmadan daha yoğun şekilde başladı nuran hanım a gidene kadar bende sirkeli su yapıyım bari sağol canım
Benim de bu ara azaldı önceden çok daha kötüydü ama Doğum zamanı normalmiş
Son 1 haftadır ayakta durdukça akıntı oluyor acaba idrar mı kaçırıyorum diyorum anlamadim

Evet cnm az önce suyummu geliyo diye düşündüm baya su gibi akintim geldi. bende cuma perinatolojiye gidicem doppler icin ctesi içinde randevu aldim dogum vs derler cuma günü diye randevum bulunsun duruma gore gidicem nuran hanıma.

Şuan kac haftaliksin cnm tam.
Doktorum bana damarlarda direnc olmadıkça ve 4 haftayı gecmezse gerilik almam dedi ki 21 gün geriyiz şuan biz icerde durabildigi kadar dursun cnm zaten geriden geliyor sa 38 icinde alınması daha iyi olur.

Hahaha olabilir neden olmasın haftaya gittiğimde de aynı şeyi yaparlarsa bunu siz istediniz diyip dediğinizi yaparım

Fitilden sonra hep tekrar ediyo malesef
Demekki bu zamanlarda normal bebekler baskı yapıyor olabilir.
İyi sonuçlarla gelirsin inşallah canım. Oğlun nasıl oldu daha iyi mi ?

Bugün 35-2 deyim. Benim gebelik şekerim var ve bebeğim makat üstelik çift rahimliyim bütün bunlar risk etkeni dedi. Ama bu gidişle giderse 38i bekleriz sıkı takiple dedi bugün ilk defa

Çok detaylı muayene ediyor doktorum Allah bin kere razı olsun herseyide detaylıca açıklıyor o kadar rahatlamış çıkıyorum ki kontrolden. Kan akışina kalp atimina damarların durumuna detaylıca bakıp açıklıyor keyfi çok yerinde görünüyor dedi her hafta stres içinde gidiyorum pamuk gibi cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…