2021 Şubat Anneleri

Sanki nefesim kesiliyor ...böyle aşırı baskı oluyor mideme de falan otura otura yemek yapıyorum
Aynen öyle oluyor. Ben oturamıyordum hatta. Ya yatma ya ayakta kalma beni biraz rahatlatıyordu. Üstüne bir de midemi rahatsız ediyordu. Yanma ağrı falan. Ama bu hafta düzeldim. Yalnız sırt bel ağrıları arttı 1 aydır uyuyamıyorum

Ah ah Allah yardımcın olsun.... Şu bir haftadır bende ancak ayakta ya da yatarken yatincada çok uyuşuyor yattığım yer

Evet erkek daha hızlı gitti
Masallah canm.ben de.gttm bugun

Fl 71.60 benm.ama.kilosu
2800lerde
Benim kız da bu haftalarda 2800dü 40+3te 3400 doğdu. Seninki de geçer 3300 ü bulur doğuma kadar.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş. Sağlıkla kucağımıza alalım inş. Az kaldı dayanalım sonu güzel
Ah amin inşallah hastalara da dua edelim ...kuzenim hala yoğun bakımda hamdolsun iyiye dönüş var ama

Hakkında hayırlısı olsun canım hafta olarak etken bir tarih değil sanki hem tarih belirlemek güzel inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın bebişini kucağına

Lcw atletlerin kalıpları çok dar bu arada kızlar,alacaklar mutlaka büyük alsın.ben Penti'ninkileri çok sevdim
Amin canımm Doğru söylüyorsun ama bilmemezlik ve bilinmezlik insanı deli ediyor motivasyonun ve tecrübelerini paylaştığın içinde teşekkür ederim
Depresyondan depresyona koşuyorum resmen aynen dediğini yaptım bgün müziğimi açtım Bebekler ne ister kitabımı aldım okuyorum. Bi yemek bir wc dışında kalkmadım yerimden. Tembellik yapim son haftalarımda barii durabilirsem tabi cvbın in teşekkür ederim
Aynen cnm benim annem vefat etti bir yıl oldu..en azından annenin sesini duyabiliyorsun bu bile güzel annelik çok güzel bir duygu doğunca gözün kimseyi görmeyecek Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Başın sağolsun canım benim ,Allahım yattığı yeri nur etsin
kesinlikle haklısın Allah'ıma binlerce şükür olsun ki hayatta olmaları bana yeter yanımda olamasalar da diyorum.
Ama dün bir de hastane enfeksiyonu kaptığını öğrendik. Ona da baya canım sıkılmıştı. Hastaneden çıkma süresi iyice uzayacak..
Amin cnm

Evet sezayen de kilo çok önemli değil hatta kilolu olursa ele avuca gelir. Senin kuzu da çok erken gelmemiş cnm neyse ki sağlıkla yanında. İnş ikinciler de sağlıkla gelirler

Benim bebiş 2585 olmuş 35. Haftamdayım. Doğum kanalına hiç girmemiş. Bol bol yürüyüş yap dedi. Nstye girdim ilk defa çok sıkıcı bide idrar tahlili verdim.
Doğum kanalımim erken zaten. Bana ilk doğumumda 38+5 te hiçbir Doğum belirtin yok dedi. 2 gün sonra sancım başladı sabahına doğumum oldu. Sağlıkla gelsin inş

Sağolasın cnm..kızım da kapmisti hastane enfeksiyonu geçti çok şükür antibiyotik tedavisi ile..atlatır ins bu kadar atlatmış ya hiç üzme canını herşey yoluna girer

Fenomen çöp kovası bu biliyorum Eminim çok kullanışlıdır ama kova epey büyük; bir iki bir iki atılır gibi geliyor bana bez çöpleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…