2021 Şubat Anneleri

Hehe o da olabilir bastırıyor minikler. Ben de oluyor idrar kaçırma. Hele hapşırınca

Bende dun gitmiştim 2.600 gr olmus bebis, dogum tarihlerimiz ayniya yazayim dedim:) sezeryan miydi sizin?
He evet aynı gidiyoruz. Benim ilk bebek normal doğum bekliyoruz ama bakalım. Doğum kanalına girmemiş. Kafası sol kasığımın orda. Bol bol yürüyüş yap dedi doktor.
Sizin ki girmiş mi kanala? Sezeryan mıydı?

Doktorum erkek bebekler daha çok yoruyor kızlardan dedi gerçekten kızımda böyle değildim uykusuzluğa şimdiden başladım doğunca zombi gibi gezerim artık sağlıkla doğsunlar da razıyız uykusuzluğa

Bugün bende doktordaydım ya forumu hiç okuyamadım. Hayırlı olsun canım tarihin. Sağlıkla gelsin minik kuş

Hayırlı olsun canım gününüz darısı başımıza inşallah bizede 25 ocakta gün vermek için çağırdı bakalım ne zaman olacak hayırlısı olsun hepimiz için

Bugün bende doktordaydım ya forumu hiç okuyamadım. Hayırlı olsun canım tarihin. Sağlıkla gelsin minik kuş
Benim de bugün randevum var ama gecesi çok zor geçiyor çok sancım var aniden bıçak saplanmaları gibi ağrı da girip çıkıyor kasılıp kalıyorum. Alt tarafa doğru çok baskı var belimde çok ağrı var ama eminim nst ye girince yine hiçbir şey çıkmayacak

Ay gün ağrıları derler eskiler hep belimde benimde oluyor ağrı nst de bir şey çıkmadı doktor susuzlukta yapar kasılma bol bol su iç demişti

Ay gün ağrıları derler eskiler hep belimde benimde oluyor ağrı nst de bir şey çıkmadı doktor susuzlukta yapar kasılma bol bol su iç demişti
Ben de okudum onu susuzluk kasılma ve yalancı sancı yapabiliyormuş ama günde 2 litrenin altına düştüğüm yok hatta genelde 3 litreyi tamamlamaya çalışırım buna rağmen susuz kalıyor olabilir miyim acaba

Valla hiç öyle sancılarım olmadığı için anlayamıyorum bugün güzel haberler alırsınız inşallah. Son zamanlar artık mevlam neylerse güzel eyler

Aynı ağrı bende de var ,pelvis pubis arası bi yerler. Çatı mı genişliyor ya da bebek kafasını mı kanala sokmaya çalıştığından oluyor acaba?

Normalde o kemikle hareket etmezmis ama hamileyken doguma hazirlamak icin cati kemigi genislemeye çalışır hareket edermis o yüzden olurmus bu agri ben ilk gebeligimde hix yasamadim.bunu ama bu 1 bucuk aydir benimle ve bütün hayati aktivitemi bozuyor sagdan sola donerken bike mahfediyor

Benimde bebek için koyduklarım bunlar

1 tane 10 lu hastane çıkışı (penye battaniyeli)
2 adet 5 li hastane çıkışı
10 adet bez ve kıyafetlerinin içine de koydum
Islak mendil
2 adet alt açma örtüsü
2 adet havlu gibi ağız mendili
2 adet normal ağız mendili
Bebek temizleme pamuğu
Bir müslin örtü
Bir tane yumoş battaniye
Bir tanede örgü battaniye

Kendim için koyduklarım

2 tane uzun gecelik
1 tane pijama takımı
3 adet iç çamaşırı
2 tane sütyen
2 adet çorap
1 adet havlu
1 tane havlu kağıt
3 adet alt pijama
1 tane hırka
Terlik
Ped ve bezler

Başka eksik bişey varmı acaba

Eklentiler

• 20210114_030827.webp
    24 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Arada bir gelen sancılarım dün gece nerdryse 15 dk da bir gelmeye başladı 30 40 saniye sürüp geçiyodu dedim acaba doğum mu bu
Kıyafetleri paketlemiştim ama çantaya koymamıştım gece sancılar uyutmadı kalktım herşeyi yerleştirdim nolur nolmaz diye
Bir yandan 20 lik diş ve kırılmış diş ağrısı da eklendi ağrılarıma
Birazdan sağlık ocağına gidicem
Benim adet tarihime göre ilk 25 Şubat gözükmüştü doğum sonra gitgide 12 şubata indi usg kağıdında
Şuan 34 haftalığız ama doktorda 1 2 hafta önde çıkıyor hep en başından beri
Şimdi Allah korusun doğum falan olursa hangisi baz alınır acaba

Hayırlı olsun canım gününüz darısı başımıza inşallah bizede 25 ocakta gün vermek için çağırdı bakalım ne zaman olacak hayırlısı olsun hepimiz için
inşallah arkadaşım, hayırlı haberler al sende o gün.
amin hepimizin ki inşallah, çıktı mı tahlillerin ilaca başlattı mı seni.

Doğum için her zaman son adet tarihi baz alınır canım ileri yada geri olması bebeğin yapısı ile ilgili diyor benim doktor. Önemli olan zat a göre haftan

Haberdar et canım inşallah sağlıklı sonuçlar alırsın. Usg ölçümleri doğum için baz alınmıyor diye biliyorum yanlışta olabilir.

Depend marka kilot gibi bir ped çıkmış gördünüz mü hiç. Bedeninize göre ondan alırsanız yeterli. Ben sadece atlet aldım, terleme olur diye onun dışında alt çamaşır almadım

Normalde sata gore olur cnm.eger en basindan beri bi gec dollenme yada ustune gorme gibi bir durum yoksa yani 6-7 haftalıkken 9 haftalik cikiyosa ustune gormussun derler doktorlar o sekilde devam ederse sati degistirirler ama sonraya doğru önde cikiyorsa o baz alinmaz çünkü ölçüleri onde çıksa da iç gelisimi sata göre olmus oluyor. Mesela benim 4 hafta geride suanda ama sata gore hareket ediyoruz dogum tarihi icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…