2021 Şubat Anneleri

Maşallah ne kadar da güzel çok şanslısın öyle zor ki gönlüne göre doktor bulmak. Adına çok sevindim sağlıkla da doğumun gerçekleşsin inşallah canım

Bugün 35-2 deyim. Benim gebelik şekerim var ve bebeğim makat üstelik çift rahimliyim bütün bunlar risk etkeni dedi. Ama bu gidişle giderse 38i bekleriz sıkı takiple dedi bugün ilk defa

Aa o zaman farklı tabi canim.ben sadece gelisim olarak yazmistim hakkında hayırlısı olsun haftan cok iyi 37-38 i de gordunuzmu tamamdir

İste bu gerçekten cok güzel insan herşeyden once o guveni sicakligi almali doktorundan cok sevindim senin adina cnm hersey gonlunuzde olur inşallah

Ya ben rahat edemedim alışkın olmadığım icin mi acaba, ilkinde normal emzirme atleti almıştım rahattı

Benim bebiş 2585 olmuş 35. Haftamdayım. Doğum kanalına hiç girmemiş. Bol bol yürüyüş yap dedi. Nstye girdim ilk defa çok sıkıcı bide idrar tahlili verdim.
Bende dun gitmiştim 2.600 gr olmus bebis, dogum tarihlerimiz ayniya yazayim dedim:) sezeryan miydi sizin?

Selam kızlar hastane çantasına kaç tane iç çamaşırı koymak lazım
Bide hastabezi aldırdım eşime ama aşırı büyük kenarlarını falan kestim hatta ortadan kestim
Sizler nasıl hastabezi alıyorsunuz bu ortaboy 77 kg üzeri içinmiş

Tam olarak nerene giriyor o ağrı bana da öyle oluyor sol kalcama kramp giriyor genelde yorulduysam yürümem sağa soladonmemi çok etkiliyor

Kızlar doğum çantasını hazırladım eksik olan birsey varmı acaba?
Kendim için ve genel ;
1 resim çekilmek icin sabahlık
3 pijama takımı
3 takım ic çamaşırı alt üst
2 emzirme sutyeni niyetine sütyen
1 triko Hırka
3 çift çorap
Terlik
Göğüs pedi
Cerrahi Maske
Tuvalet kağıdı
Lohusa pedi (ben bebek bezi kullanıyorum oğlumda baya iş görmüştü :) )

Bebek için;

2 takım battaniyeli hastahane çıkışı
3 tane altli üstlü takim
Eldiven
Ağız bezi
Şapka
Çorap
Emzik
1 muslin pattaniye
1 kalın hastahane cikisi kullanmak icin battaniye
18 tane bebek bezi
Islak mendil

biberon koymadım bitek lazim olmaz diye ama onuda ekleyeyim olmadı

Son düzenleme:
Tam olarak nerene giriyor o ağrı bana da öyle oluyor sol kalcama kramp giriyor genelde yorulduysam yürümem sağa soladonmemi çok etkiliyor

Vajina kemigiyle beraber ic bacaga yayilan bir agri cnm pubis kemigi olarak bakabilirsin netten cnm

Son düzenleme:
Ben bebek bezi kullandım oğlumda çokta rahat ettim hasta bezi konusunda hiç tecburem yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…