- 11 Ağustos 2020
- 573
- 789
- 33
- 40
Maşallah ne kadar da güzel çok şanslısın öyle zor ki gönlüne göre doktor bulmak. Adına çok sevindim sağlıkla da doğumun gerçekleşsin inşallah canımÇok detaylı muayene ediyor doktorum Allah bin kere razı olsun herseyide detaylıca açıklıyor o kadar rahatlamış çıkıyorum ki kontrolden. Kan akışina kalp atimina damarların durumuna detaylıca bakıp açıklıyor keyfi çok yerinde görünüyor dedi her hafta stres içinde gidiyorum pamuk gibi cikiyorum
Demekki bu zamanlarda normal bebekler baskı yapıyor olabilir.
İyi sonuçlarla gelirsin inşallah canım. Oğlun nasıl oldu daha iyi mi ?
Bugün 35-2 deyim. Benim gebelik şekerim var ve bebeğim makat üstelik çift rahimliyim bütün bunlar risk etkeni dedi. Ama bu gidişle giderse 38i bekleriz sıkı takiple dedi bugün ilk defa
Çok detaylı muayene ediyor doktorum Allah bin kere razı olsun herseyide detaylıca açıklıyor o kadar rahatlamış çıkıyorum ki kontrolden. Kan akışina kalp atimina damarların durumuna detaylıca bakıp açıklıyor keyfi çok yerinde görünüyor dedi her hafta stres içinde gidiyorum pamuk gibi cikiyorum
İnşallah ciddi bişey yoktur canım detaylıca bakarlar.İyi cnm cok şükür alerjiye randevu aldim bakalim gidince ne olucak
İnşallah ciddi bişey yoktur canım detaylıca bakarlar.
Ya ben rahat edemedim alışkın olmadığım icin mi acaba, ilkinde normal emzirme atleti almıştım rahattıBen kendinden kaplı atletler var lcw da çok rahat onlardan aldım . Trendyoldada var hatta ikinci doğumum olacak malsef benmde ilkinde gögüslerim sarktı. Ama emzirme atleti almaktansa bu cok daha kullanşlı ve uygun.Bende rahatıma düşkünğmdür. Herşeyi tavsiye etmem ama bir memezede olaraktan bu Tavsiyemdir :)
Amin canım benim inşallah
Bende dun gitmiştim 2.600 gr olmus bebis, dogum tarihlerimiz ayniya yazayim dedim:) sezeryan miydi sizin?Benim bebiş 2585 olmuş 35. Haftamdayım. Doğum kanalına hiç girmemiş. Bol bol yürüyüş yap dedi. Nstye girdim ilk defa çok sıkıcıbide idrar tahlili verdim.
Tam olarak nerene giriyor o ağrı bana da öyle oluyor sol kalcama kramp giriyor genelde yorulduysam yürümem sağa soladonmemi çok etkiliyorYogun araştırmalarım sonucu 1 buçuk aydır yaşadığım agrinin çatı ağrısı olduğunu anladım ilk gebeligimde böyle bisey olmamisti ama bu gebelikteki bu agri beni mahfetti yuruyemiyorum yatakta sagdn sola donemiyorum oturup kalktikca mahfediyordu beni meger çatı agrisiymis bu çok değişik ama berbat bi ağrı dogumdan sonda geciyormus dort gozle gecmesini bekliyorum
Tam olarak nerene giriyor o ağrı bana da öyle oluyor sol kalcama kramp giriyor genelde yorulduysam yürümem sağa soladonmemi çok etkiliyor
İnşallah hepimiz görelim hayırlısı ile o günleri son haftalar geçmek bilmiyor sanki yaAa o zaman farklı tabi canim.ben sadece gelisim olarak yazmistim hakkında hayırlısı olsun haftan cok iyi 37-38 i de gordunuzmu tamamdir
Hepimiz için inşallah. Benzer tedirginliklerk yaşıyoruz seninle sonu güzel olacak inşaallahİste bu gerçekten cok güzel insan herşeyden once o guveni sicakligi almali doktorundan cok sevindim senin adina cnm hersey gonlunuzde olur inşallah
Ben bebek bezi kullandım oğlumda çokta rahat ettim hasta bezi konusunda hiç tecburem yok canımSelam kızlar hastane çantasına kaç tane iç çamaşırı koymak lazım
Bide hastabezi aldırdım eşime ama aşırı büyük kenarlarını falan kestim hatta ortadan kestim
Sizler nasıl hastabezi alıyorsunuz bu ortaboy 77 kg üzeri içinmiş
.bende valla cocuk bezi candirBen bebek bezi kullandım oğlumda çokta rahat ettim hasta bezi konusunda hiç tecburem yok canım
Ben bebek bezi kullandım oğlumda çokta rahat ettim hasta bezi konusunda hiç tecburem yok canım
Aynı ağrı bende de var ,pelvis pubis arası bi yerler. Çatı mı genişliyor ya da bebek kafasını mı kanala sokmaya çalıştığından oluyor acaba?Vajina kemigiyle beraber ic bacaga yayilan bir agri cnm pubis kemigi olarak bakabilirsin netten cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?