Benim babam da kanseri atlatti o yuzden cok iyi anliyorum sizi. kanseri atlatmiss bi adam o hastane enfeksiyonuna mi yenilecekkKızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Babamı bugün yoğun bakıma aldılar.
Ağlamaktan helak oldum.Lütfen dualarınızda yer verir misiniz?
kanseri yendi covidi yendi derken hastane enfeksiyonu mahvetti adamı
Felç kalma riskin var yanlış yaparlarsa ama işinin ehli kişiler olduğu için sorun olmaz Allahın izniyle benim ilki geneli bu spinal dedi bizde aynıyızAy korktum ama böyle anlatıncaYa yanlış yerden yaparsa iğneyi
Allah korusun böyle düşünmemek lâzım ama bu tarz riskler araba çarptığında da,başımıza bişey düştüğünde de var bu tarz anestezileri uzman kişiler yapıyor ve ben nerdeyse hiç böyle yanlış vurulma gibi duymadım. Hayatımız hep risk sezaryan olucaz ameliyata giricez o da bir risk böyle düşünürsek bebekleri çıkaramayız içimizdenFelç kalma riskin var yanlış yaparlarsa Allah korusun
Ben denedim canım aşağı yukarı benzer çıkıyor 23 kasım ölçümüm de 30-40 gr ultrason fazla 7 ocak ölçümümde ise 55 gr fazla çıkmış ama toplam kiloya hata oranı aynı ama bakınca kilosu arttığı için gram farkı da artıyor gibiKızlar fetus ağırlığı hesaplama linki koyuyorum rica etsem bi kaç kişi deneyebilir mi doğru olup olmadığını söyleyebilir misiniz?
Bugün kontrolüm vardı. Miniğim nstde uyuduFetus Ağırlığı Hesaplayıcısı
Bebeğin rahim içinde ultrason ölçümlerine göre kilo hesaplamasını yapmak için Fetus Ağırlığı Hesaplayıcısını kullanabilirsiniz.www.gebelik.org sancı çıkmadı. Kilosunu ısrarla sordum söylemedi yine kendim bpd ac ölçümüyle yukarıdaki linkten girdim ama doğru olduğuna inanmak istemiyorum
Eğer doğruysa düşünmeye başladım devlette isteyene sezaryen yapıyorlar mıydı
Rabbim yardımcınız olsun hem sana hem de bebeğine. Güzel huzurlu bir şekilde kucağınıza alın hemen emişin inşallahKızlar bugün gidip korona testini verdim. Ama yanlış durakta inmişiz korono hastanesi ni de dağ başına kurmuslar karda donarak 1 saat yuruttu brni sevgili kocam . Bazen cok cımri bazen de eli o kadar bol ki. Ama o yolu ağlaya aglaya yürüdüm testi e ağlayarak verdim psikoljim bozuldu resmen ya.
Pazartesi sabah 7 de yatış. Pek düşünmemeye çalışıyorum ama korkuyorum . Allah inşallah şu devlet hastanesinde iyi insanlarla karşılaştırır
Dua edin bana
Çok dua et canım ben her dedemle konuştuğumda aklıma senin babacığında geliyor ve dua ediyorum hiç tanışmamış olsak da.Kızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Babamı bugün yoğun bakıma aldılar.
Ağlamaktan helak oldum.Lütfen dualarınızda yer verir misiniz?
kanseri yendi covidi yendi derken hastane enfeksiyonu mahvetti adamı
Rabbim yardımcınız olsun hem sana hem de bebeğine. Güzel huzurlu bir şekilde kucağınıza alın hemen emişin inşallahbugünkü olanı da kafana takma yarın senin için özel bir gün bunu veya hastanedeki diğerlerini kafaya takarak rezil etme bebeğin ile ilk karşılaşacağın günü
Esrasvn
Benim bebek bugun daha hareketsiz hareketleri yavas bakalim yarin ne dicek doktorumuz 33 haftayı da hayirlisiyla bi bitirseydim bide oglak burcu olsun istemiyorum
Oğlak burcu da fena gerçekten ama sağlıkla gelsin bebeğimiz onu da kafaya takmayalım eşi düşünsün
Allah korusun böyle düşünmemek lâzım ama bu tarz riskler araba çarptığında da,başımıza bişey düştüğünde de var bu tarz anestezileri uzman kişiler yapıyor ve ben nerdeyse hiç böyle yanlış vurulma gibi duymadım. Hayatımız hep risk sezaryan olucaz ameliyata giricez o da bir risk böyle düşünürsek bebekleri çıkaramayız içimizdenrahat olmak lazım bu tarz işlemleri onlar hergün yapıyorlar rabbim karşılaştırsın yinede
Eğer neredeyse 1 ay erken doğacak ve o tarihe daha 2 hafta varken 3 kilo olduysa senin kızın maşallahı varBen dün kontrole gittim 49 cm 3 kg olmuş benim ufak kızım
Doğum tarihi de aldım 2 Şubat
Ha şunu söyleyeyim bu tarihi görebilir miyim pek sanmıyorum ilk doğumuma benzerse haftaya doğurmuş olurum geçen sene de Ocak annelerine kayıtlı idim aralıkta doğurmuştum
İlk doğum ile ikinci doğum birbirine benzer zamanlarda mı oluyor
Allah hepimizi sağ salim kurtarsın yavrularımızı kucağımıza aldırsın sağlıkla
Belki bu da bir sınav al sana oğlak çek bakalım diyor olmasın rabbimBen hic anlasamiyorum oğlaklao yüzden 22 sini dört gozle bekliyorum ama tabi saglikla gelsin en önemlisi
Belki bu da bir sınav al sana oğlak çek bakalım diyor olmasın rabbim
Ayy evet sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?