2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Babamı bugün yoğun bakıma aldılar.
Ağlamaktan helak oldum. Lütfen dualarınızda yer verir misiniz?
kanseri yendi covidi yendi derken hastane enfeksiyonu mahvetti adamı
Benim babam da kanseri atlatti o yuzden cok iyi anliyorum sizi. kanseri atlatmiss bi adam o hastane enfeksiyonuna mi yenilecekk Rabbim oyle buyuk ki, imtihaniniz agir, sizi feraha kavustursun tez vakitte insallah❤

Felç kalma riskin var yanlış yaparlarsa Allah korusun
Allah korusun böyle düşünmemek lâzım ama bu tarz riskler araba çarptığında da,başımıza bişey düştüğünde de var bu tarz anestezileri uzman kişiler yapıyor ve ben nerdeyse hiç böyle yanlış vurulma gibi duymadım. Hayatımız hep risk sezaryan olucaz ameliyata giricez o da bir risk böyle düşünürsek bebekleri çıkaramayız içimizden rahat olmak lazım bu tarz işlemleri onlar hergün yapıyorlar rabbim karşılaştırsın yinede

İyi akşamlar kızlar sürekli takip ediyorum ama yazamıyorum, anneden kaynanadan yana benim de şansım yok ikisi de gelseler bi iş yapmazlar iki doğumumda da hiç yatmadım, her işi kendim yaptım şimdi annem gelecek Doğumda bi de onun sıkıntısı olacak bana
Doğum yaklaştıkça stres olmaya başladım hiç doğurasım yok daha çantamı hazırlamadım hala eksik bakıyorum
Bi akrabamız evde kendi doğururmuş kapıyı kitleyip kimseyi almazmış eve, bunları düşünerek motive olmaya çalışıyorum

Ben denedim canım aşağı yukarı benzer çıkıyor 23 kasım ölçümüm de 30-40 gr ultrason fazla 7 ocak ölçümümde ise 55 gr fazla çıkmış ama toplam kiloya hata oranı aynı ama bakınca kilosu arttığı için gram farkı da artıyor gibi

birde yazmışlar bu formüle göre ±%12.5 -%15 hata payı!!

Ultrasonda da bir hesap ile çıkıyor zaten bebeğin kilosu. Sağlıklı ölçebildikleri esas kafa çapı ama kafa da tam yuvarlak değil elips şekli var onun bile ortalamasını alıyorlar. Sen şimdiye kadarki bebeklerinin kilosunu biliyorsun çok aşırı fark olacağını sanmıyorum şekerin normalse sıkma canını

Ben dün kontrole gittim 49 cm 3 kg olmuş benim ufak kızım
Doğum tarihi de aldım 2 Şubat
Ha şunu söyleyeyim bu tarihi görebilir miyim pek sanmıyorum ilk doğumuma benzerse haftaya doğurmuş olurum geçen sene de Ocak annelerine kayıtlı idim aralıkta doğurmuştum
İlk doğum ile ikinci doğum birbirine benzer zamanlarda mı oluyor
Allah hepimizi sağ salim kurtarsın yavrularımızı kucağımıza aldırsın sağlıkla

Rabbim yardımcınız olsun hem sana hem de bebeğine. Güzel huzurlu bir şekilde kucağınıza alın hemen emişin inşallah bugünkü olanı da kafana takma yarın senin için özel bir gün bunu veya hastanedeki diğerlerini kafaya takarak rezil etme bebeğin ile ilk karşılaşacağın günü

Esrasvn
Benim bebek bugun daha hareketsiz hareketleri yavas bakalim yarin ne dicek doktorumuz 33 haftayı da hayirlisiyla bi bitirseydim bide oglak burcu olsun istemiyorum

Oğlak burcu da fena gerçekten ama sağlıkla gelsin bebeğimiz onu da kafaya takmayalım eşi düşünsün

Kızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Babamı bugün yoğun bakıma aldılar.
Ağlamaktan helak oldum. Lütfen dualarınızda yer verir misiniz?
kanseri yendi covidi yendi derken hastane enfeksiyonu mahvetti adamı
Çok dua et canım ben her dedemle konuştuğumda aklıma senin babacığında geliyor ve dua ediyorum hiç tanışmamış olsak da.
Ama o güçlü birisi nelerin üstesinden gelmiş bunun da üstesinden Allah’ın izniyle gelecektir.
Sen kötüyü düşünme lütfen. Ben kendi adıma söylüyorum ne zaman bir evham yapsam içimden korksam ya öyle olursa diye inan o başıma geliyor.
Hem bebeğine hem de babana sağlıkla kavuş inşallah arkadaşım

Ben hic anlasamiyorum oğlakla o yüzden 22 sini dört gozle bekliyorum ama tabi saglikla gelsin en önemlisi

Aynen öyle genel anestezi dede anestezi fazla geliote uyanmama riski var derlerdi cok korkutmuslardi beni Allah bilgili uzman kisilerin ellerine düşürsun ama onlar icij çocuk oyuncağidir bu gunde kactane anestezi yapiyolar kim bilir

Eğer neredeyse 1 ay erken doğacak ve o tarihe daha 2 hafta varken 3 kilo olduysa senin kızın maşallahı var

Şaka bir yana sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz inşallah ve tarihin kutlu olsun şafak saymak güzel

Benim bu haftaki dozu artan zorluklarımı anlatayım. Belki benzerini yaşayanlar vardır.

İlki yattığım yerden kalkmak çatı ağrısından dolayı daha da zor olmaya başladı. Zaten hormonlardan dolayı bağlar gevşiyor bir de uykuda rahatlama gelince tövbe kalçam katır kutur ses çıkarıyor ve o ağrı bacaklarımın birleştiği kısımlarda da hissediyorum. Bir müddet toparlamak zor oluyor gece kalkmalarımda. Yürüyüş de zor gelmeye başladı. Bir de bebek ağırlaştığı için herhalde artık baya karın değil kasıklarıma baskı yapıyor. Bazı hareketlerini sanki vajinanın üst kısmı hissediyorum ve günde 2 kere kesin hafif ağrılı kasılma yaşıyorum. Artık ağrısız kasılmalar rutin oldu. Gece uykumda da 2 kere adet olacakmışım gibi bel ve bacaklarda hissedilen kasılmalarım oluyor ama uykumdan uyanmak istemiyorum

bir gece uykuda afedersiniz ağzımdan hafif gaz çıkışı oldu ama o sırada reflü bir yaktı boğazımı ki yatarken hiç bir yanmam yoktu, genzime kaçtı o acılık ve sabaha kadar istifra ve öksürmekten uyuyamadım

son iki gecedir ise göğüs ucu hassasiyetim var birşey sızıntı yapıyor ve kristalleşmiş bişi o, sütyene yapışmış herhalde ilk gece açık yattım. Sabahına koruyucuyu takmak aklıma geldi. Akşam kontrol ettim sızıntı devam ediyor zeytinyağı sürdüm. Bugün çıkarttım bakalım nasıl olacak yarın sabaha?
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?

yarın da doktora gideceğim beni en son 10 gün sonraya çağırmıştı

Benim bazen rahmin çeşitli yerlerine bıçak veya iğne batar gibi acı giriyor. Bunu yaşayan var mı? Neden acaba?

Aaa bir de kızlar en fazla 30 gün sonra hepimizin derdi emdi emmedi sarılığı vs olacak. Dün instagrama girdim çaaat Dr. Harika Dönmez ve Ebe Kadın Hürcan’ın canlı yayını başladı uyarısı geldi (linki aşağıya bırakıyorum) Pratikte bilmesem de teoride bildiklerimin tekrarı oldu açıkçası bana. Baya keyifle izledim size de tavsiye ederim

bugün de Dr. Ali Fuat Serpen’in kısacık şu ilk 6 ay gece beslenmesi videosuna bir bakın derim.

Dertsiz doğum, emzirme ve eski kilolara dönme süreçleri bizimle olsun

Kızlar sanırım yalancı sancılarınız başlıyor benim de an itibariyle başlamış durumda hem kasıktan hem belden yaşamaya başladım Allah yardımcımız olsun ins kolaylıkla geçer bu günlerimiz mutlu mutlu gezeriz

Kızlar bugun arkadaşım kendi ilk 6 ay da gece gündüz elim ayagımdı dedği hamağı getirdi bana. Hem gazımıza çare oldu hem mutfak oda nereye gitsem bundaydı dedi. Bakalım bende de kullanışlı olacakmı şu sıralar hamaklar favori.. Gerçekten al al bitiremedim nevresim battaniye almama ragmen yedekledim tekrar aldım hepsinden. Benimde çok çarpıntım oluyor şu sıralar ve sağa sola dogru yürüyorum tam bir penguen oldum bebek baskı yapıyor sanırım. 35+1 randevum var acaba dr haftalıkmj çağırır artık .

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…