2021 Şubat Anneleri

Amin inşallah canım rabbim sağlıkla kavuştursun da şekli önemli değil
Allah Allah bize cumartesiye gün verdi bize kim anestezi yapıcak kim vurdu ya gitmeyelim inşallah tüm sancını evde çekersin zaten son anda git hastaneye oralarda harap olma büyük ihtimalle çatı muayenesi yapar ama hiç korkma anlık bişey oluyor geçiyor

Allah yardımcın olsun cnm hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişin sen de toparlanırsin ins bir an once

Hep dua ederim allahım kimseye muhtaç etme, yine ne varsa hep anne baba da var yada biz yanlış eş seçmişiz. Geçen dedim söylenecsksen hiç iş yapma yarım saat süpürge tutuyo Bi saat anneme laf söylüyo gelip yapmıyo diye kadın ameliyat oldu koltuk değneğiyle geziyo. İkinci cocuk dşye dolanır ama avcunu yalar anca

Sizin disiniz nasıl oldu?

Acaba epidurali sadece uzman mı yapabiliyor ki ondan mı öyle dedi doktor acaba Yorumlarda çatı muayenesinin acıktığını okumuştum korkmuyorum desem yalan olur

Bende philips lumea düşünüyorum son modelini alsam banada yeter sanırım ben özellikle yüz ve bacak icin istiyorum kullanan etrafimda yok o yüzden sormak istedim

İyi yaptın canim bende tavsiye uzerine almistim ve cok.memnun kaldim insallah sende memnun kalırsın

Ahaha aynen ya hafta sonu kim.yapcak o zaman anesteziyi yarin randevun kacta cnm senin insalalh kalabalik.olmaz yarin ya hava kötü ya belki gelmeyen olur

Merhaba, tıraş bıçağını tekrar paylaşır mısınız

Bende de var lumea 2 sene oldu olmadı alalı çok memnunum bacak ve kol yapıyorum ben de. Çok farkediyor

Acaba epidurali sadece uzman mı yapabiliyor ki ondan mı öyle dedi doktor acaba Yorumlarda çatı muayenesinin acıktığını okumuştum korkmuyorum desem yalan olur
Belki cumartesi öğlene kadar çalışıyorlardir ondan öyle demiştir normal olunca zaman belli değil ya akşam olursa denk gelmez mi anlamadım yarın soriyim kişiden kişiye değişiyor canım ama öyle çok büyük bi acı değil bide en fazla 3-5 dk sürüyor hiç korkma
Ahaha aynen ya hafta sonu kim.yapcak o zaman anesteziyi yarin randevun kacta cnm senin insalalh kalabalik.olmaz yarin ya hava kötü ya belki gelmeyen olur
Bende anlamadım bide genel olucam yarın soriyim 9.15 de canım inşallah olmaz geçen nst de sıra vardı baya

Valla ya kimin eline emanet edilcek öğrenmek lazim . Ay inşallah olmaz ben 10:30-11:00 gibi aliyodum randevuyu normalde daha sakin oluyodu bu sefer 9.45 benimde randevu kalabalığa denk gelirim kesin.

Valla ya kimin eline emanet edilcek öğrenmek lazim . Ay inşallah olmaz ben 10:30-11:00 gibi aliyodum randevuyu normalde daha sakin oluyodu bu sefer 9.45 benimde randevu kalabalığa denk gelirim kesin.
Bende ilk randevuyu aliyodum 8.45 gibi giriyodum bu sefer böyle oldu nst de sira olur herhalde acaba doktora girmeden nst ye girsem mi diyorum

Doğru öyle olabilir Öğleden önce yapıyorlar zaten sezaryeni dimi o zaman mesai saati dışından bahsetmiş demekki Nuran hanım bana

Doğru öyle olabilir Öğleden önce yapıyorlar zaten sezaryeni dimi o zaman mesai saati dışından bahsetmiş demekki Nuran hanım bana
Evet canim bana 9 da gel dedi ama muhtemelen öncesinde testler yapılır sonra ameliyata alırlar, ilkinde 8.45 gibi oğlumu aldılar 9.30 da odadaydım böyle konuşunca heyecanlanıyorum az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…