2021 Şubat Anneleri

Doğru öyle olabilir Öğleden önce yapıyorlar zaten sezaryeni dimi o zaman mesai saati dışından bahsetmiş demekki Nuran hanım bana
Epidurali uzmanlar yapıyor tabi anestezi uzmanı. Belden uygun bir damardan giriyor işin ehli olmalı kolay bir işlem değil kaymamalı yanlış yere gelmemeli. Düzeneği hazırlayıp yerleştiriyor sonra tekniker borulardan ilacı veriyorlar ara ara. Ben pazar günü Doğum yapmıştım acil bir sezaryen gelmişti onun bahanesiyle bana da epidural yapılmıştı.

Ay korktum ama böyle anlatınca Ya yanlış yerden yaparsa iğneyi

Kizlar bebeklere serum fizyolojik su hangi marka almalıyız sizce? Kızma xclear kullanmıştım ama?

Kizlar bebeklere serum fizyolojik su hangi marka almalıyız sizce? Kızma xclear kullanmıştım ama?

Valla oglumda serum fizyolojik yatirimi.yapmistim meger bosuna paraymis bu sefer direk serum.olarak alicam enjektörle cekicem minik minik kendim damlatirim.siringadan

Korkmana gerek yok cnm arkadasin dedigi gibi damardan yapilmiyor omuriligin disindaki zara yapiliyor orada katater takılı oluyor agri geldikçe ordan agri kesici veriliyor sonrasindada yani spinale gore daha iyi bu isin uzmani.hepsi zaten bende aksilik olmazsa spinal istiyorum.ama bakalım

Otribebe kullandım, serum mantıklı da şırınga falan uğraşamadım...
Bunun eğitimini almış uzmanlığı o. Hiç vesvese yapma ya durduk yere. hemşire iğneyi yanlış yerden yapıyor mu de geç. Sana bir şey diyim benim ilk gebelikte nstde 100 üstü doğum sancım vardı zerre hissetmedim, herkes aynı olmuyor... şu anki ağrılarım daha fazla... Bugün gördüğün kişi de bebişini kucağına alınca hepsini unutup gün gelecek ikinci Bebiş planı yapacak nstye doğum katında girmemeye çalış...

Kızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Babamı bugün yoğun bakıma aldılar.
Ağlamaktan helak oldum. Lütfen dualarınızda yer verir misiniz?
kanseri yendi covidi yendi derken hastane enfeksiyonu mahvetti adamı
Allahım şifa versin inşallah canım bizlerde dua ederiz sende bol bol dua et , kendini de harap etme Kuran biliyosan biraz oku içini rahatlat ❤

Maşallah bize annemin soy Maçka dan
Kızlar annelerdeki sıkıntıyı Karadeniz damarına bağlayacağım

Benim annem de tam tersi daha bugün küçük kız kardeşim laf ediyordu ona “ablamda kaldım 1 ay bir kere bile aramadın ne yapıyorsun diye”
Ben yıllar önce 1000 km uzak şehre çalışıp yaşamaya gittim uçakla iki bavul tek başıma ilk hafta 1-2 aradı sonra yok :) belki de diyor ki ihtiyacı olsaydı arardı demek ki iyi ama ben alıştım her şeyi tek başıma halletmeyi..Ama desen ki anne yardıma ihtiyacım var koşa koşa da gelir bir değişik versiyon

Eşim de bana kızıyor neden herşeyi üzerine alıp kendini zorluyorsun aile bunun için var. Sen herkese yardım etmek için kendini hırpalıyorsun onlar da yaparlar ama sen istemiyorsun falan filan..
Benim en büyük duam ise Allah beni ne anne babama ne kardeşlerime ne eşime ne de evlatlarıma muhtaç etmesin

Heheh benimki de 7 çocuk kafayı yiyor gelmeyin diyor geliyorsanız da teker teker gelin diyor. bir gidiyorsunuz önce 2 sonra 3-4 geri geliyorsunuz

ooo bayramlar hele tam curcuna huni takarsanız

Rabbim şifasını versin biran önce canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığın

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin inşallah. Babacığın enfeksiyonu da yenecek inşallah dualarımız seninle babanla.

Canım rabbim şifa versin tez zamanda torununu kucağına almak nasip olsun Allah büyük , bugünlerde geçsin inşallah

Yok cnm onlar tıp bitirip 5 yılda uzmanlık yapıyorlar bu işin piri oluyorlar demek istediğim uzman olmadan tekniker falan yapmaz. Bir de gram acı bile hissetmiyorsun. Zaten sancıdan umurunda da olmuyor. Doğumdaki en kolay şeydi öyle düşün

Allahım şifa versin inşallah canım bizlerde dua ederiz sende bol bol dua et , kendini de harap etme Kuran biliyosan biraz oku içini rahatlat ❤

Rabbim şifasını versin biran önce canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığın

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin inşallah. Babacığın enfeksiyonu da yenecek inşallah dualarımız seninle babanla.
Çok teşekkür ederim kızlar. Amin inşallah bildiğim tüm duaları okuyorum,netten de tüm şifa verici duaları okuyorum.
bugün hep pozitif şeyler duyacağm diye başladım güne, kendimi çok motive etmiştim cuma suyu hürmetine ama nasip olmadı. Allahım büyük Allah bilir tabi
Bu kadar üzüntüye erken doğum yaparım diye de korkuyorum

Allah şifasını versin cnm sen çok üzüldün ailene yüzün gülsün artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…