Epidurali uzmanlar yapıyor tabi anestezi uzmanı. Belden uygun bir damardan giriyor işin ehli olmalı kolay bir işlem değil kaymamalı yanlış yere gelmemeli. Düzeneği hazırlayıp yerleştiriyor sonra tekniker borulardan ilacı veriyorlar ara ara. Ben pazar günü Doğum yapmıştım acil bir sezaryen gelmişti onun bahanesiyle bana da epidural yapılmıştı.Doğru öyle olabilirÖğleden önce yapıyorlar zaten sezaryeni dimi o zaman mesai saati dışından bahsetmiş demekki Nuran hanım bana
Ay korktum ama böyle anlatıncaEpidurali uzmanlar yapıyor tabi anestezi uzmanı. Belden uygun bir damardan giriyor işin ehli olmalı kolay bir işlem değil kaymamalı yanlış yere gelmemeli. Düzeneği hazırlayıp yerleştiriyor sonra tekniker borulardan ilacı veriyorlar ara ara. Ben pazar günü Doğum yapmıştım acil bir sezaryen gelmişti onun bahanesiyle bana da epidural yapılmıştı.
Bende ilk randevuyu aliyodum 8.45 gibi giriyodum bu sefer böyle oldu nst de sira olur herhalde acaba doktora girmeden nst ye girsem mi diyorum
Kizlar bebeklere serum fizyolojik su hangi marka almalıyız sizce? Kızma xclear kullanmıştım ama?
Ay korktum ama böyle anlatıncaYa yanlış yerden yaparsa iğneyi
Otribebe kullandım, serum mantıklı da şırınga falan uğraşamadım...Kizlar bebeklere serum fizyolojik su hangi marka almalıyız sizce? Kızma xclear kullanmıştım ama?
Bunun eğitimini almış uzmanlığı o. Hiç vesvese yapma ya durduk yere. hemşire iğneyi yanlış yerden yapıyor mu de geç. Sana bir şey diyim benim ilk gebelikte nstde 100 üstü doğum sancım vardı zerre hissetmedim, herkes aynı olmuyor... şu anki ağrılarım daha fazlaAy korktum ama böyle anlatıncaYa yanlış yerden yaparsa iğneyi
Girilir benden mutlaka isticek gibi orda beklemek de istemiyorum ne kadar az hastanede kalırsak o kadar iyi.Aaa oda mantıklı bak erken gelirsem.kalabalik.olursa bende onden girerim.olmadi istek.uzerine nst girebiliriz dimi
Girilir benden mutlaka isticek gibi orda beklemek de istemiyorum ne kadar az hastanede kalırsak o kadar iyi.
Allahım şifa versin inşallah canım bizlerde dua ederiz sende bol bol dua et , kendini de harap etme Kuran biliyosan biraz oku içini rahatlat ❤Kızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Babamı bugün yoğun bakıma aldılar.
Ağlamaktan helak oldum.Lütfen dualarınızda yer verir misiniz?
kanseri yendi covidi yendi derken hastane enfeksiyonu mahvetti adamı
Kızlar annelerdeki sıkıntıyı Karadeniz damarına bağlayacağımMaşallah bizeannemin soy Maçka dan
Yeni görmüşüm mesajını zorlasak bizde akraba çıkarız herhalde benimde anne baba maçkalıMaşallah bizeannemin soy Maçka dan
Heheh benimki de 7 çocuk kafayı yiyor gelmeyin diyor geliyorsanız da teker teker gelin diyor. bir gidiyorsunuz önce 2 sonra 3-4 geri geliyorsunuzOo kizlar benim ailem sizin olsa ne yapardınız tek çocuğum diye sürekli eşime her hafta gelin biz gelelim muhabbeti yapıyorlar. Her akşam istisnasız görüntülü arıyorlar ...açmasan mesaj, birşeyler desen hemen trip tavır. Tek çocuksun mecbursun diyorlar ... Annem gelir sürekli tavır sürekli benim evimde bana emirler ve eşime... Yine gelecek ve o kadar korkuyorum ki
Rabbim şifasını versin biran önce canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığınKızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin inşallah. Babacığın enfeksiyonu da yenecek inşallah dualarımız seninle babanla.Kızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Canım rabbim şifa versin tez zamanda torununu kucağına almak nasip olsunKızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Yok cnm onlar tıp bitirip 5 yılda uzmanlık yapıyorlar bu işin piri oluyorlar demek istediğim uzman olmadan tekniker falan yapmaz. Bir de gram acı bile hissetmiyorsun. Zaten sancıdan umurunda da olmuyor. Doğumdaki en kolay şeydi öyle düşünAy korktum ama böyle anlatıncaYa yanlış yerden yaparsa iğneyi
Allahım şifa versin inşallah canım bizlerde dua ederiz sende bol bol dua et , kendini de harap etme Kuran biliyosan biraz oku içini rahatlat ❤
Rabbim şifasını versin biran önce canım. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur babacığın
Çok teşekkür ederim kızlar. Amin inşallahÇok çok geçmiş olsun canım Rabbim tez şifa versin inşallah. Babacığın enfeksiyonu da yenecek inşallah dualarımız seninle babanla.
Allah şifasını versin cnm sen çok üzüldün ailene yüzün gülsün artikKızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?