2021 Şubat Anneleri

Ha bak ben farklı olarak hurma yemeye başladım kuru olandan doğum için belki o beni isal etmiştir dene istersen haftanda iyi zaten

Senin ve baban için hepimiz dua ediyoruz rabbim şafi adıyla şifa nasip etsin inşallah gelecek olan melek evinize sağlık huzur bereket getirsin inşallah

İnşallah bebişinin yüzü suyu hürmetine Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin babacığın da torununu görsün doya doya sevsin inşallah canım

Benim de aynı 24 haftalıktan beri evdeyim. Pandemiden, virüs korkusundan dışarı da çıkamıyoruz. Hareketsizlik daha da zorluyor sanırım.

Bende bol bol çalıştırmayı düşünüyorum. O kdar çocuk istedi hamilelikte pek faydalanamadım etinden sütünden
Benden daha cesaretli olur mu bilmiyorum ama bende şimdiden ay puseti düşürür mü ay çocuğu tutabilir mi diye düşünüyorum

Ne güzel hareketler bunlar, Allah'ım daim etsin ilgisini sevgisini inşallah
Senin ve baban için hepimiz dua ediyoruz rabbim şafi adıyla şifa nasip etsin inşallah gelecek olan melek evinize sağlık huzur bereket getirsin inşallah
Amiinn canım benim Hepinizden Allah razı olsun kızlar Allah'ım sizlerinde tüm dualarını kabul etsin
İnşallah bebişinin yüzü suyu hürmetine Rabbim ikisine de sağlık sıhhat versin babacığın da torununu görsün doya doya sevsin inşallah canım
Amin canım inşallah çok istiyorum.ben tek çocuğum,bu da ilk torun. Kendini hastanede "daha torunumu parka götüreceğim diye"motive ediyordu. Allah'ım o günleri görmeyi nasip eder inşallah

Rabbimin izniyle olucak, anne baba eksikliğimizi aratmıcaklar İnşallah canım

İnşallah canim çok sağol Allah'ın izniyle hepimiz saglikla kavusalim.kuzularimiza

Kızlar yenidoğan bebişin ağzına zemzem damlatmak ve hurma sürmek konusunda ne düşünüyorsunuz?

Devam et canım. Ben omega kullanmıyorum bebeklerimin genetik olarak kafaları 2 hafta önde

Kızlar yenidoğan bebişin ağzına zemzem damlatmak ve hurma sürmek konusunda ne düşünüyorsunuz?
Çantamda hazır tutup ikisinde de yapmayı unuttuğum şey. Doğum sonrası bi afallıyorum hemen emzirdim. Doktorlar önermiyor gerçi. İslami olarak doğruluğunun ne kadar olduğunu da bilmiyorum çevremden çok söylendiği için koymuştum çantama.

Kizlar bebeklere serum fizyolojik su hangi marka almalıyız sizce? Kızma xclear kullanmıştım ama?
Canım ben poşet serum fizyolojik kullandım. Maliyeti uygun.
Bende de 100gr eksik cıktı canim
Bende 200 gram eksik gosterdi
söylediğinden 300 gr fazla cıktı bende buraya girince verileri.
Kızlar teşekkür ediyorum inşallah benim ki de fazla çıkan kısımdandır o kadar diyorum yani. Kilosu fazla diye şımarıklık olarak addedilmesin, ikinci bebeğimin doğumu gerçekten beni yıprattı fiziksel ve ruhsal anlamda. Bedenim kilolu bebek doğurmaya müsait değilken zorlanılmışım. İnanın çok stresliyim sezaryen isteyeceğim devlet isteğe bağlı yapmıyorsa özele başvuracağım. Bu hafta da devletten kilosuyla ilgili içimi rahatlatan sonuç alamazsam özelde bir doktor görüşü alacağım.

Kızlar ben yine sizden dua isteyeceğim
Babamı bugün yoğun bakıma aldılar.
Ağlamaktan helak oldum. Lütfen dualarınızda yer verir misiniz?
kanseri yendi covidi yendi derken hastane enfeksiyonu mahvetti adamı
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin babacığına. Üzme kendini. Hamilenin duası kabul olur inşallah dua edelim her şeyi atlatan güçlü baban bunu da atlatır Allah ın izni ile. Hiç kıyamıyorum ben babalara

Neden sımariklik olsun canim, benimde 2.dogum cok fenaydi. Bebek 3700 falan dogdu, perisan oldum, zor dogumdan cocugun gozleri bi garip dogdu, sonra 1 haftalikken doktor doktor gezmeye basladik, tabi ki kendini riske atma

Ne işe yarıyor
Bizim büyükler söyleyip duruyordu kayınvalidem ve annem. Ben de şimdi araştırıyorum ne işe yarıyor diye. Hurma için sünnet olduğuna dair birçok hadis var. Yedirmek değil de yumuşatıp bebeğim iç damağında gezdirmiş Peygamber Efendimiz. Çocuğun çene kaslarının kuvvetlenmesini ve annesinin göğsünü daha iyi tutabilmesini sağlıyormuş. Anne sütünden önce yapıp ismini kulağına okumuş Peygamberimiz, öyle yazıyor hadislerde.

:) ya sorma bende pert oldum Allah'tan bu ağrıları daha fazla cekmicem çok heyecanlı resmen yarından sonraki gün doğum. Az önce eşimle bebegin beşiğini hazırladık sanki ilk brbrkmis gibi heyecanlanıyor insan
Bende kizim da damağına hurma sürdüm ama zem zem bulamadım. Bunda da elime zem zem geçmedi hurma sürerim sadece . Ben sünnet diye yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…