2021 Şubat Anneleri

bırakıcam inşallah. Yarın ilk doktor muayeneme gideyim. Valla çok üzülüyorum.
Annelik hep vicdan azabı zaten. Bebeğin için en iyisini de yapsan acaba daha iyisini yapabilir miydim diyorsun. Eminim sen de bırakacaksın canım. Sigara bırakma yollarını araştırabilirsin hemen. Kuruyemişe yöneliyorlar daha çok hem de faydalı.

YOk canım cuma günü için randevu verdi doktorum bence alttan muayene etmek istemiyor, 2 günde bir kanda verdirmedi
Değerin güzel demekki ondan kan istememiştir benimde cuma kalp atısı var inşallah hayırlısıyla sen keseyi görürsün bende kalbini duyarım

Dünkü kan değerim 237 yarın muayene var. Keseyi göremem dimi ya? 3 günde değer o kadar çıkmaz herhalde

Bende akıntı veya lekenlenme yok ama yinede korkuyorum. Yarın doktor randevym var hayırlısıyla bi keseyi görebilseydik doktor keseyi görünce ilaç vericem tutunması için dedi. Bana yarın olmaz şimdi :)
Bnde yarın gidicem keseyi görmeye ins

Kızlar bir sorum olacak. Nokta atışıyla ilk muayeneyi atlatmak istiyorum. Kalp atışı için gittiğimde kan değerleri için sizce aç karnına mı gitsem? Sabah aç karnına gel kan değerlerine bakalım derse dr ikinci kez gitmem zor olur benim için. SiZler nasıl ayarladınız?

Günaydın kızlar nasılsınız
hAile hekimine hamileyim diyerek kan testlerini yaptırıp onlarla doktora gittim zaten sadece hamilelere kan tahlili yapıyor aile hekimlikleri. ancak şu toxxo plazma VS... 3 tane istediği önemli test var. İdrar kültürü aç karnınaydı diye anımsıyorum ilkinden. Yırtamazsın tek seferde. Medipolde Pahalı diye onlara da devlete gün aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…