Annelik hep vicdan azabı zaten. Bebeğin için en iyisini de yapsan acaba daha iyisini yapabilir miydim diyorsun. Eminim sen de bırakacaksın canım. Sigara bırakma yollarını araştırabilirsin hemen. Kuruyemişe yöneliyorlar daha çok hem de faydalı.bırakıcam inşallah. Yarın ilk doktor muayeneme gideyim. Valla çok üzülüyorum.
Değerin güzel demekki ondan kan istememiştir benimde cuma kalp atısı var inşallah hayırlısıyla sen keseyi görürsün bende kalbini duyarımYOk canım cuma günü için randevu verdi doktorum bence alttan muayene etmek istemiyor, 2 günde bir kanda verdirmedi
İnşallah. Yarına randevu bulursam belki giderim dayanamazsamGörünce rahatlarsın inşallah kuzum
Aynen canım 1500 üstü olması lazım oda alttan bakıyolarDünkü kan değerim 237 yarın muayene var. Keseyi göremem dimi ya? 3 günde değer o kadar çıkmaz herhalde
Cuma günü 2000lere yükselir değerin alttan muayene ile görebilirsin canımDünkü kan değerim 237 yarın muayene var. Keseyi göremem dimi ya? 3 günde değer o kadar çıkmaz herhalde
Alttan muayene istemem canım herhalde bi sonraki haftayı bulurCuma günü 2000lere yükselir değerin alttan muayene ile görebilirsin canım
Bnde yarın gidicem keseyi görmeye insBende akıntı veya lekenlenme yok ama yinede korkuyorum. Yarın doktor randevym var hayırlısıyla bi keseyi görebilseydik doktor keseyi görünce ilaç vericem tutunması için dedi. Bana yarın olmaz şimdi :)
iyiyimCesu38 canım nedir son durumun merak ettim seni
O zaman pazartesi görürsün canım keseyi, o gün karından gözükürAlttan muayene istemem canım herhalde bi sonraki haftayı bulur
Çok sevindim. Yat dinlen en iyisini yapıyorsun. Şükür her halimize. Sağlıkla kal sen ve bebeğiniyiyimkanama durdu progestani vajinal almaya basladim bide igne olunca herhalde durdu ama tedbir amacli hala yatiyorum cok sagol sen nasilsin
canim benim cok sagol ogun bana ne kadar moral verdiniz allah razi olsunÇok sevindim. Yat dinlen en iyisini yapıyorsun. Şükür her halimize. Sağlıkla kal sen ve bebeğin
19du aslında canım bende anlamadım. İnşallahhhDeğerin güzel demekki ondan kan istememiştir benimde cuma kalp atısı var inşallah hayırlısıyla sen keseyi görürsün bende kalbini duyarım❤
Vajinal muayene riskli değil mi?Cuma günü 2000lere yükselir değerin alttan muayene ile görebilirsin canım
hAile hekimine hamileyim diyerek kan testlerini yaptırıp onlarla doktora gittim zaten sadece hamilelere kan tahlili yapıyor aile hekimlikleri. ancak şu toxxo plazma VS... 3 tane istediği önemli test var. İdrar kültürü aç karnınaydı diye anımsıyorum ilkinden. Yırtamazsın tek seferde. Medipolde Pahalı diye onlara da devlete gün aldım.Kızlar bir sorum olacak. Nokta atışıyla ilk muayeneyi atlatmak istiyorum. Kalp atışı için gittiğimde kan değerleri için sizce aç karnına mı gitsem? Sabah aç karnına gel kan değerlerine bakalım derse dr ikinci kez gitmem zor olur benim için. SiZler nasıl ayarladınız?
İlk 3 ayda vajinal muayene daha net sonuçlar veriyormuş. Hiç duymadım riskli olduğunu.Vajinal muayene riskli değil mi?
Ben de cuma gidicem kalbi dinlemeye inşallah duyarız sağlıklaDeğerin güzel demekki ondan kan istememiştir benimde cuma kalp atısı var inşallah hayırlısıyla sen keseyi görürsün bende kalbini duyarım❤
İnşallah canım benim bi duyalım büyük bi yük kalkıcak üstümüzden inşallah cok dua edelim birbirimizeBen de cuma gidicem kalbi dinlemeye inşallah duyarız sağlıkla❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?