Peynir kesiği gibi akıntı dün bendede oldu beyaz az bi şekildeYaa benimde ilk gebeliğim de oldu ama nezamandı hatırlamıyorum birde peynir kesiği gibi akıntı geliyordu şimdi 2. Gebeliğim hiç bir belirti yok ne yerleşme kanaması ne akıntı doktorda gitmedim daha oyüzden biraz tedirgin oldum
Çok sık acikiyorum birkaç gündür çok uyku bastırıyor gece tuvalet bende de oluyorBenmde aynı bende hamile olduğumu unutuyorum bile tabi geceleri sık tuvalete çıkma dışında sizde durumlar nasıl kızlar
9 ay böyle geçecekValla herkes böyleymiş hepimizin bebeğinede kötü bişey olma ihtimali olmadıgına göre demekki tedirgin olacak bişey yok diye düşünüyorum
Hadi inşallah ben adet olmam gereken günün sabahında yaptım gördüm çift çizgiyiKızlaar aranıza katılmayı çok istiyorum ❤ Son bir hafta. Ne zaman test yapsam kii
Valla benimde öyle olacagım kesin9 ay böyle geçecek ☺ kızımda sürekli eşimi işten çağırıp hadi gel bebek tekme atmıyor hastaneye gidelim diye surukledim
Bende de hiç başlamadı canımBende yok canım senin ?
Kotuyu dusunme kotuyu cagrma canm ıns hersey guzel olır ve ılerlerYa kızlar daha ben doktora gitmedim. Aşırı koku hassasiyeti ve halsizlik var ama içimde kötü bi his var. Sanki kalp atışını duyamıcam gibi ya da dış gebelik falan olabilir gibi korkuyorum. İlk önce istemedim şimdi de o beni istemez diye korkuyorum
Yaa evet nolcak bu halımız 30dan sonra coxuk dgrmak zor dıyodum 31 oldum buda suprız oldu ınss saglıkla tammlarız, bnm lekelenmem hala devam edıyo napcaz bol3 streslıCanım yaş ilerledikçe ve sonraki gebelikler zor geçer diyorlar ben de ondan korkuyorum. İlk gebeliklerimde Bulantı dışında şikayetim yoktu bunda resmen sürekli bitkinim. En ufak yorulmada kasık bel ağrım var. Evi temizlemeye üşeniyorum
Senle biz aynıydık sanırım 6+1Bende de hiç başlamadı canım
Bende çift çizgiyi gördüm aile hekimine de tahlil verdim ama kadın doğuma gitmedim daha 7+0 da gidicem inşallahBat 17 Haziran. 5 gün önce öğrendim erken gebelik testiyle çift çizgiyi gördümama şimdi gidip kan tahlili yapıp yaptırma konusunda kararsızım , acaba iki hafta sonra mı gitsem ultrasn olayı falan da olursa bir girmiş olurum koronadan dolayı sık gitmyim diyorum . Yoksa şimdiye dek üç dört kez gitmiştim tahlil için. Sizler nasıl yaptınız .
Canım aynı bende senin gibiyim dün çok az kahve leke geldi bugünde hem kasıklarım ağrıyor hem lekelenme düne göre biraz fazla randevu tarihimi değiştirdim yarın gidicem İnş bişey yokturYaa evet nolcak bu halımız 30dan sonra coxuk dgrmak zor dıyodum 31 oldum buda suprız oldu ınss saglıkla tammlarız, bnm lekelenmem hala devam edıyo napcaz bol3 streslı
Gayet normalmiş canım doktorum söylemişti ama bu gebeliğimden olmadıPeynir kesiği gibi akıntı dün bendede oldu beyaz az bi şekilde
MaşallahHadi inşallah ben adet olmam gereken günün sabahında yaptım gördüm çift çizgiyi
Evet canım ilkimHadi hayırlı olsun inşallah ☺ilk bebiş mi
İnşallah duyarsınız hayırlısıyla dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar. yarın doktora gideceğim 6+3 oluyor,inşallah kalp atışını duyarız. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sırf bunun için yarın izin aldı,yarından sonra iki hafta yok. O yüzden Allahım yarın duymayı nasip eder inş
Aynıyız seninle 2 mayıs dimi son adetMerhaba kızlar. yarın doktora gideceğim 6+3 oluyor,inşallah kalp atışını duyarız. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz sırf bunun için yarın izin aldı,yarından sonra iki hafta yok. O yüzden Allahım yarın duymayı nasip eder inş
Ins canm ya rabbm bebıslerımızı korusun habersiz bırakma emı. Ins guz3l haberlerle gelırrsınCanım aynı bende senin gibiyim dün çok az kahve leke geldi bugünde hem kasıklarım ağrıyor hem lekelenme düne göre biraz fazla randevu tarihimi değiştirdim yarın gidicem İnş bişey yoktur
Ayy hadi hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canımEvet canım ilkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?