2021 Şubat Anneleri

Ben de b12 eksikliği sebebiyle unutkanlık var. İki gebeliğimde de hangi tarihte ne yaptırdım hiç hatırlamıyorum. Böyle detaylar hafızamda yer etmiyor. Kan değerlerine ilk etapta mi bakıyorlardı bana sanki 3.ayda bakılıp takviye felan yazıyorlarDı gibi geliyor

evet vitamin kan ilacı 3. Ay sonrası ben bebiş emzirdiğimden değerlerimden emin olmak istedim. Dosya ekledim, belki tanıdık gelir. Bu testlerden biri idrar kültüründen bakılıyordu bakteri üremiş mi ürememiş mi, aç karnına olmak gerekiyordu diye anımsıyorum.

Eklentiler

• IMG-20200611-WA0005.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar ben size hikayemi yazayom belki sorusu olanlarada cevap olur. Tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım. İki embriyo transfer oldu. 5 haftalıkken alttan muayene ile keseyi gördüm bir bebek tutmuştu. Alttan muayenenin riski yok. 6 haftalıkken hafif kahve akıntı oldu dr baktı kese arkasında kanama var dedi kan sulandırıcı kullanıyodum onu gün aşırı kullan dedi. 7 haftalıkken gittim tekrar meğer diğer bebek tutmuş. Düşünün iki hafta geç tuttu nasıl oldu ise. Gebeliğim sorunsuz gitti taki 33. Haftaya kadar . Gebelik kolestazı ve preeklemsi oldu. Allahtan tam zamanında gitmişim bebeklerimden biri kakasını yapmış meğer gitmesek üçümüzde ölecektik. Çok şükür şu an tam bir yaşındalar bir kızım bir oğlum var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada hiç bir gebelik belirtim olmadı. Yalnız bu ay yumurtlama günü korunmasız ilişki oldu 5 gün sonra kahve akıntı geldi yerleşmemi başka bile mi bilmiyorum. Hamileysem hem sevinirim hem de yandım demektir . Üç bebekle:)

Ya canım allah korumuş bebeklerini sana bağışlamış burdada çogumuz belirtilere takıyoruz bende keseyi gördüm kalp atısını bekliyorum. İnşallah sizinde hamilelik geciyosa gönlünüzde olur

8 haziranda kanda öğrendim hamileliğimi 22 haziranda bir daha ki randevum kese göremedim, herhalde gittiğimde kese kalp atışı hepsini duyarım Allah nasip ederse bende de hiç bir belirti yok mide bulantısı kusma ya da herhangi bir şey yok daha erken mi bilemiyorum var mı bu haftalarda mide bulantısı kusma yaşayan

Herkesin hamileliği farklı bendede bulantı Yok Sadece ağız kuruluğu bide ağzımda değişik tat var ara ara kasık ağrısı adet olackmış gibi 6+1 im suan keseyi ayın 3 ünde gördüm inşallah sende kese kalp atısını duyarsın

Ben sağlık ocağında kan vercem tüm değerlerime baktırcam . Onun sonucunu alıp doktora gitmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza alicaz içinizi ferah tutun

Bende aynı durumdayim daha doktora da gitmeyince tedirgin oluyorum
Valla herkes böyleymiş hepimizin bebeğinede kötü bişey olma ihtimali olmadıgına göre demekki tedirgin olacak bişey yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…