Ben de b12 eksikliği sebebiyle unutkanlık var. İki gebeliğimde de hangi tarihte ne yaptırdım hiç hatırlamıyorum. Böyle detaylar hafızamda yer etmiyor. Kan değerlerine ilk etapta mi bakıyorlardı bana sanki 3.ayda bakılıp takviye felan yazıyorlarDı gibi geliyorGünaydın kızlar nasılsınız
hAile hekimine hamileyim diyerek kan testlerini yaptırıp onlarla doktora gittim zaten sadece hamilelere kan tahlili yapıyor aile hekimlikleri. ancak şu toxxo plazma VS... 3 tane istediği önemli test var. İdrar kültürü aç karnınaydı diye anımsıyorum ilkinden. Yırtamazsın tek seferde. Medipolde Pahalı diye onlara da devlete gün aldım.
İnşallahhh canım ya hep dua ediyorum heepppİnşallah canım benim bi duyalım büyük bi yük kalkıcak üstümüzden inşallah cok dua edelim birbirimize
İnşallah hayırlısıyla kabul olucakİnşallahhh canım ya hep dua ediyorum heeppp
evet vitamin kan ilacı 3. Ay sonrası ben bebiş emzirdiğimden değerlerimden emin olmak istedim. Dosya ekledim, belki tanıdık gelir. Bu testlerden biri idrar kültüründen bakılıyordu bakteri üremiş mi ürememiş mi, aç karnına olmak gerekiyordu diye anımsıyorum.Ben de b12 eksikliği sebebiyle unutkanlık var. İki gebeliğimde de hangi tarihte ne yaptırdım hiç hatırlamıyorum. Böyle detaylar hafızamda yer etmiyor. Kan değerlerine ilk etapta mi bakıyorlardı bana sanki 3.ayda bakılıp takviye felan yazıyorlarDı gibi geliyor
Ya canım allah korumuş bebeklerini sana bağışlamış burdada çogumuz belirtilere takıyoruz bende keseyi gördüm kalp atısını bekliyorum. İnşallah sizinde hamilelik geciyosa gönlünüzde olurKızlar ben size hikayemi yazayom belki sorusu olanlarada cevap olur. Tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım. İki embriyo transfer oldu. 5 haftalıkken alttan muayene ile keseyi gördüm bir bebek tutmuştu. Alttan muayenenin riski yok. 6 haftalıkken hafif kahve akıntı oldu dr baktı kese arkasında kanama var dedi kan sulandırıcı kullanıyodum onu gün aşırı kullan dedi. 7 haftalıkken gittim tekrar meğer diğer bebek tutmuş. Düşünün iki hafta geç tuttu nasıl oldu ise. Gebeliğim sorunsuz gitti taki 33. Haftaya kadar . Gebelik kolestazı ve preeklemsi oldu. Allahtan tam zamanında gitmişim bebeklerimden biri kakasını yapmış meğer gitmesek üçümüzde ölecektik. Çok şükür şu an tam bir yaşındalar bir kızım bir oğlum var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada hiç bir gebelik belirtim olmadı. Yalnız bu ay yumurtlama günü korunmasız ilişki oldu 5 gün sonra kahve akıntı geldi yerleşmemi başka bile mi bilmiyorum. Hamileysem hem sevinirim hem de yandım demektir . Üç bebekle:)
Herkesin hamileliği farklı bendede bulantı Yok Sadece ağız kuruluğu bide ağzımda değişik tat var ara ara kasık ağrısı adet olackmış gibi 6+1 im suan keseyi ayın 3 ünde gördüm inşallah sende kese kalp atısını duyarsın8 haziranda kanda öğrendim hamileliğimi 22 haziranda bir daha ki randevum kese göremedim, herhalde gittiğimde kese kalp atışı hepsini duyarım Allah nasip ederse bende de hiç bir belirti yok mide bulantısı kusma ya da herhangi bir şey yok daha erken mi bilemiyorum var mı bu haftalarda mide bulantısı kusma yaşayan
Amin inşallahRabbim korktuğumuza uğratmasın. Kalp atışını duyup içiniz rahatlar inşallah
Ben sağlık ocağında kan vercem tüm değerlerime baktırcam . Onun sonucunu alıp doktora gitmeyi düşünüyorumKızlar bir sorum olacak. Nokta atışıyla ilk muayeneyi atlatmak istiyorum. Kalp atışı için gittiğimde kan değerleri için sizce aç karnına mı gitsem? Sabah aç karnına gel kan değerlerine bakalım derse dr ikinci kez gitmem zor olur benim için. SiZler nasıl ayarladınız?
Yaa benimde ilk gebeliğim de oldu ama nezamandı hatırlamıyorum birde peynir kesiği gibi akıntı geliyordu şimdi 2. Gebeliğim hiç bir belirti yok ne yerleşme kanaması ne akıntı doktorda gitmedim daha oyüzden biraz tedirgin oldumBen de oldu canım.
Bende aynı durumdayim daha doktora da gitmeyince tedirgin oluyorumKızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
Hadi hayırlı olsun inşallahSelam Kızlar ben de yeni katıldım aranıza, 5+0’ız şimdilik bugün keseyi gördük haftaya kalp atışını duyacağız.
Hadi hayırlı olsunMeraba arkadaşlar bende şubat annelerine katılmış durumdayim..keseyı çok şükür gördük kalp atisi için haftaya Dr gidecem
Geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla kucağımıza alicaz içinizi ferah tutunSlm güzel anneler, bugun sabah kalktıgımda wc de lekenmem oldu peceteye sıldııkce geldı dusuk yapıyorum herlde dedım, apar topar doktora gıttık cok sukur bı skntı yoktu mınıgımın kalp atıslarını duyduk 6+4deyım bu arada, progestan kullanıyordum 3 gune bır bıtmıstı, bugun yıne verdı hem ıgme hem ılac, kanamada devam edıyo, umarım saglıkla kavusuruum kuzuuma,...
Giriş tarihi olarak son adet tarihinizi seçmeniz lazimIns cnm ya ins. Takvimi yapamadim ben nasil yaptin? Şubatın ortasi girdim subat sonu girdim tarihi geçerli tarih girin diyo yine
acaba dedim bende bilmiyorum canımİlk 3 ayda vajinal muayene daha net sonuçlar veriyormuş. Hiç duymadım riskli olduğunu.
Bende yok canım senin ?Kızlar kusmalarınız başladı mı
Valla herkes böyleymiş hepimizin bebeğinede kötü bişey olma ihtimali olmadıgına göre demekki tedirgin olacak bişey yok diye düşünüyorumBende aynı durumdayim daha doktora da gitmeyince tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?