37+0 da oldu kilosuda 3 kilo maşallah. Oksijen sıkıntısı oldu çiğerler tam gelişememiş olabilir dediler çiğer geliştirici bile vurmamışlardı zaten. ilk doğunca iniltili nefes alıyodu tedbir amaclı aldılar bugn oksijensiz nefes alabilcek mi diye denediler çok şükür alabiliyomuş kendi başına inlemeden ama biraz daha gözetimde tutcaklar birde bu akşam yutkunma refleksi oluşup oluşmadığına bakıcaklar 3 günle bi hafta arası kalabilirmiş aksine bişi olmadıkca inşallah olmazHafta olarak aslında erken de değilmiş canım neden kuvöz e alındı bebeğin ?
Maşallah canım kilo olarak da iyiymis inşallah bir an bebegin toparlar sen bol bol enerjini yolla sütün geliyorsa sağ çoğalsın ona şifa olur37+0 da oldu kilosuda 3 kilo maşallah. Oksijen sıkıntısı oldu çiğerler tam gelişememiş olabilir dediler çiğer geliştirici bile vurmamışlardı zaten. ilk doğunca iniltili nefes alıyodu tedbir amaclı aldılar bugn oksijensiz nefes alabilcek mi diye denediler çok şükür alabiliyomuş kendi başına inlemeden ama biraz daha gözetimde tutcaklar birde bu akşam yutkunma refleksi oluşup oluşmadığına bakıcaklar 3 günle bi hafta arası kalabilirmiş aksine bişi olmadıkca inşallah olmaz
Başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsunmerhabalar doğumu olacaklara hayırlı doğumlar. Bir arkadaşımızın babası vefat etmiş. Etiketleyemedim. Başı sağ olsun Allah mekanını cennet eylesi. Ben de 7 ay önce kaybettim 56 yaşında. O zaman hamileymişim haberim yoktu. O kadar üzüntüye miniğim iyi dayandı. Diyecek çok bişey yok bu acı hiç geçmeyecek ama bir şekilde devam ediyoruz. Allah bize güç versin evlatlarımız için.
doğum tarihleri belli olanlar beni etiketleyip yazarsa tabloya koyarım. Hatta isimleri belli olanlar da yazsınlar mutlaka ekleyelim
Bende 2 gündür tüm karın aprısı yaşıyorum. Ama bebek hem iç organalrımın hepsini eziyor hemde içerden öyle bastırıyor ki karnımdan çıkacakmış gibi. Dayanamıyorum. Parol içiyorm ki hiç ilaç içen bir tip değilim.Sezeryan günleri belli olanları Allah kurtarsın sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inş diyorum. Bir şey sormak istiyorum, bende son zamanlarda özellikle yemekten sonra sanki bütün yemekler boğazımda takılmış gibi bir his oluştu. Bebeğin organları sıkıştırması yüzünden mi acaba? Size de oluyor mu?
Hayırlı olsun canım.Allah bağışlasın bebeğini.37+0 da oldu kilosuda 3 kilo maşallah. Oksijen sıkıntısı oldu çiğerler tam gelişememiş olabilir dediler çiğer geliştirici bile vurmamışlardı zaten. ilk doğunca iniltili nefes alıyodu tedbir amaclı aldılar bugn oksijensiz nefes alabilcek mi diye denediler çok şükür alabiliyomuş kendi başına inlemeden ama biraz daha gözetimde tutcaklar birde bu akşam yutkunma refleksi oluşup oluşmadığına bakıcaklar 3 günle bi hafta arası kalabilirmiş aksine bişi olmadıkca inşallah olmaz
Gözün aydınİyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Amin canım sağolHayırlı olsun canım.Allah bağışlasın bebeğini.
:) sağol canımGözün aydınsağlıkla büyüt minnoşunu...
Süt sağmaya calışıyoruz az geliyo şimdilik ama 3 saatte bi denemeye calışıyoruz kesilmesin artsın diyeMaşallah canım kilo olarak da iyiymis inşallah bir an bebegin toparlar sen bol bol enerjini yolla sütün geliyorsa sağ çoğalsın ona şifa olur
Normal canım ilk zamanlar az az gelir sen sagmayi bırakma kayısı suyu, tahin süt yapan şeyler onlardan tüketmeye çalış, bol bol da uyu uyku da süt yapar hemde oglusuna enerji toplaSüt sağmaya calışıyoruz az geliyo şimdilik ama 3 saatte bi denemeye calışıyoruz kesilmesin artsın diye
Evet enerji toplamam lazm dün kendmi kasmaltan parmaklarıma kadar ağrım varNormal canım ilk zamanlar az az gelir sen sagmayi bırakma kayısı suyu, tahin süt yapan şeyler onlardan tüketmeye çalış, bol bol da uyu uyku da süt yapar hemde oglusuna enerji topla
Rahatla zor olan kısım bitmiş bundan sonrası daha güzel olur inşallah yavrunla kavuşunca hayatının en güzel günleri başlar , dinlenip kafana da biseyi takma sütüne geçmesin hep güzel enerji yolla ona inan hissediyorlar bizim ruh halimiziEvet enerji toplamam lazm dün kendmi kasmaltan parmaklarıma kadar ağrım var
Sancılar var ama doğum sancısı olup olmadığı düzenliyse belli olurNSt den anlayan var mı yarım saatte 50 100. Gidip gelen sancı çıktı kasılmam rahatsız ettiğim için gitmiştim bu düzensiz kasılmalar doğuma hazırlık mı
Gözünüz aydın, neredeyse aynı haftadayız ve bu beni heyecanlandırdıİyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Amin canım inşallah sağol
Benim tansiyondan dolayı doktor kararıyla erken başlatıldı doğum inşallah biraz daha zamanınız vardır iyice gelişimini tamamlasın göbişinizin içinde :)Gözünüz aydın, neredeyse aynı haftadayız ve bu beni heyecanlandırdıgüle güle büyütün bebeğinizi
Diş temizliği bile yapmıyor devlet 32den sonra... Ben ilkinde çok kanıyor diye 35te gittim hiçbir şey yapamam doğumdan sonra gel dedi.
Az kalmış canım biraz daha sabret o zaman benimde dışım cekilcek ama hangisi ağrı yapıyor tam bulamadılar röntgen yapmak gerekiyor bende bekliyorum seni anlıyorum
Maşallah tombikkk..gebelik şekerim var benim de bebek 15 gün önde görünüyordu dr iri diyordu.. Dr dikkat et deyince şekeri tamamen bıraktım tatlı hiçbişi yemiyorum çavdar yada tam buğday ekmeği yiyorum 1 buçuk ay bu şekilde devam ettim.. Bu haftaki kontrolümde bebeğim haftasıyla tam uyumlu çıktı bu kontrolümde.. O kadar hareketliydi ki doktor asistanı ölçümlerini yapamadı bile. Çikolata yiyipte mi geldin çok hareketli ölçüm yapamıyorum deyince sinirlendim2 haftada bi kontrol dedi. Bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?