2021 Şubat Anneleri

Hafta olarak aslında erken de değilmiş canım neden kuvöz e alındı bebeğin ?
37+0 da oldu kilosuda 3 kilo maşallah. Oksijen sıkıntısı oldu çiğerler tam gelişememiş olabilir dediler çiğer geliştirici bile vurmamışlardı zaten. ilk doğunca iniltili nefes alıyodu tedbir amaclı aldılar bugn oksijensiz nefes alabilcek mi diye denediler çok şükür alabiliyomuş kendi başına inlemeden ama biraz daha gözetimde tutcaklar birde bu akşam yutkunma refleksi oluşup oluşmadığına bakıcaklar 3 günle bi hafta arası kalabilirmiş aksine bişi olmadıkca inşallah olmaz

Maşallah canım kilo olarak da iyiymis inşallah bir an bebegin toparlar sen bol bol enerjini yolla sütün geliyorsa sağ çoğalsın ona şifa olur

Başsağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun amin inşallah
Mugolata sizinde başınız sağolsun. Bende opkuma onu diyorum 9 ayda yaşamadıpı şey kalmadı minicik hâliyle.umarım haytta yüzü çok güler. Tek yaşadığı sıkıntı anne karnındakiler olur
Kabullenemiyorum hala babamın gidişini.hala yaşıyor gibi geliyor, eski yaşantımıza devm edecekmişim gbi geliyor. O evinde gündüzleri işindey aradığımda telefonun ucunda oalcakmış gibi..
Bende 2 gündür tüm karın aprısı yaşıyorum. Ama bebek hem iç organalrımın hepsini eziyor hemde içerden öyle bastırıyor ki karnımdan çıkacakmış gibi. Dayanamıyorum. Parol içiyorm ki hiç ilaç içen bir tip değilim.
Dr'um da ilgisiz sağolsun. Hatta dün doğuruyorum herhlde dedm böyşe bir ağrı yaşamamıştım daha önce.

Hayırlı olsun canım.Allah bağışlasın bebeğini.

İyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Gözün aydın sağlıkla büyüt minnoşunu...

Süt sağmaya calışıyoruz az geliyo şimdilik ama 3 saatte bi denemeye calışıyoruz kesilmesin artsın diye
Normal canım ilk zamanlar az az gelir sen sagmayi bırakma kayısı suyu, tahin süt yapan şeyler onlardan tüketmeye çalış, bol bol da uyu uyku da süt yapar hemde oglusuna enerji topla

Normal canım ilk zamanlar az az gelir sen sagmayi bırakma kayısı suyu, tahin süt yapan şeyler onlardan tüketmeye çalış, bol bol da uyu uyku da süt yapar hemde oglusuna enerji topla
Evet enerji toplamam lazm dün kendmi kasmaltan parmaklarıma kadar ağrım var

Evet enerji toplamam lazm dün kendmi kasmaltan parmaklarıma kadar ağrım var
Rahatla zor olan kısım bitmiş bundan sonrası daha güzel olur inşallah yavrunla kavuşunca hayatının en güzel günleri başlar , dinlenip kafana da biseyi takma sütüne geçmesin hep güzel enerji yolla ona inan hissediyorlar bizim ruh halimizi

NSt den anlayan var mı yarım saatte 50 100. Gidip gelen sancı çıktı kasılmam rahatsız ettiğim için gitmiştim bu düzensiz kasılmalar doğuma hazırlık mı
Sancılar var ama doğum sancısı olup olmadığı düzenliyse belli olur
İyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Gözünüz aydın, neredeyse aynı haftadayız ve bu beni heyecanlandırdı güle güle büyütün bebeğinizi

Gözünüz aydın, neredeyse aynı haftadayız ve bu beni heyecanlandırdı güle güle büyütün bebeğinizi
Benim tansiyondan dolayı doktor kararıyla erken başlatıldı doğum inşallah biraz daha zamanınız vardır iyice gelişimini tamamlasın göbişinizin içinde :)

Merhaba kızlar
Servikal uzunluk yani rahim ağzı uzunluğu 45 mm imiş yani doğuma daha çok var değil mi? Doğum yaklaşırken incelmesi mi gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi

Az kalmış canım biraz daha sabret o zaman benimde dışım cekilcek ama hangisi ağrı yapıyor tam bulamadılar röntgen yapmak gerekiyor bende bekliyorum seni anlıyorum

Allahım sanada şifa versin canım
Benim korkum doğum esnasında falan iki sancıyı birden çekmek inşallah ağrım olmaz o zaman

Bende daha az yemeye çalışıyırum dünden beri canım zaten dişimde ağrıyor buda bahanem oldu bende bu hafta tekrat nst ye gidicem sonra ki hafta muayene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…