2021 Şubat Anneleri

Yok canim biliyo bizim ikinci evliligimiz esimle onun bir kizi var onceki evliliginden ve onceki esinden cok cekmis nazindan falan kaprislerinden ondan bana fazla yuz vermemeye calisiyo ama ici icini yiyo bi bakiyom gelip sariliyosurdan ilac icsen olmazmi diye ama bazende oluyo git gorsene isini kim gorcek senin yerine der buda bole bi adam isde 🤦‍♀️
Her erkekte az da olsa odunluk vardır 😬 bende ağrılarımdan çok bahsetmem nazlanıyor sanmasın diye ama bence nazlanıyor sansa daha iyi böyle kendimize çektiriyoruz :)

Kizlar yine ben geldim burda cok yazdim kalp atislarini duycakmiyim diye bebegimin2 kalp atisi olmayan kaybim oldugu icin cok korkuyodum ama bugun doktora gittim ve duydum kalbini allahima şükürler olsun herkeze nasip etsin bu duyguyu rabbim ben goz yaslarimi tutamadim agladim insallah suzde bu duygulari bir an obce yasarsiniz.
Ve bana en cok ikiz denildi ama bebegim ikiz deilmis benim en son adet olma tarihim 1 mayisti ve doktorum bana sen adetliyken hamile kalmissin dedi yani 5 mayista ben hamileymisim meyersem suanda 7bucuk haftaligiz biz teyzeleri 🤗
Çok sevindim sizin adınıza inşallah bizede duymak nasip olur :)

Nedenki belirtilerniz oglanmiki birde eskilerin bir sozu vardir bu senenin hamileleri hep ayni cinsiyet olur derlerdi genelikle doru cikiyodu bakiyodum o yil hamile olanlar hep ayni cinsiyetteler
Rüyamda gördüm bir de hiç kız annesi olmayacakmışım gibi hep his vardı ilkinden beri. Sanki naif kibar kadınların kızları oluyor, benim gibi dobra sert kadınların oğlu oluyormuş gibi gelir bana hep.

Rüyamda gördüm bir de hiç kız annesi olmayacakmışım gibi hep his vardı ilkinden beri. Sanki naif kibar kadınların kızları oluyor, benim gibi dobra sert kadınların oğlu oluyormuş gibi gelir bana hep.
Yok canim ole deme benim suan etrafimda 2 hamile var ikiside kiz annesi olcak yani belkide bu sene kiz senesi 🤗

Evet ole oldu benimki supriz etti bakalim artik cinsiyetini beklicez bidaki ayi iple cekip 🤗
Önce çift çizgi göreyim sonra kanda öğreneyim keseyi göreyim bebeği göreyim kalp atışı duyayım cinsiyeti öğreneyim bu 9 ay heran merakla geççek hepimiz için 😂

Ben geriden geliyorum galiba mesajlarınızı okudum da hep. Çarşamba beta 72 ile öğrendim. Bugün tekrar verdim kan. Sonucu bekliyorum. pazartesi ilk randevum var. O gün tekrar kan versem mi bi daha kararsızım doktorun karşısına çıkmadan önce

Amin hepimiz inşallah💜 8.haftaya girince gidip kalp atışı duymak istiyorum nasipse. Çocuklarımla sürekli hastaneye girip çıkmak istemiyorum.
en güzelini yaparsınız ben de siz gibi 8. hafta da giderim diyordum ama ürtiker oluşunca mecbur randevu aldım. dün medipole gittim istanbulda. devlet hastanesi gibi kalabalık 3 saat sadece kan tahlili sonucumu bekledim. şu an 18-65 yaş üstünün yasağı bitti, hastaneler kalabalık....

Back
X