- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
Ay o söylenti yanlış o zaman seviniyorum :))))Benim ikisi de aynıydı gelişimleri 1kız 1oğlan oldu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o söylenti yanlış o zaman seviniyorum :))))Benim ikisi de aynıydı gelişimleri 1kız 1oğlan oldu:)
Kiz esine yansitma benimki adam daha piskologi bozuldu hergun diye miden nasil nasil oldun adam isden eve adim atiyo direk midemi soruyo geceleri yatmaz oldu midemden dolayiAyy evet biz hala idrak aşamasındayız da eşimle ondan hissedesim var![]()
Şu gaz sancısı gibi ağrı gerginlik beni mahvediyor. İki büklüm geziyorum günlerdir. Sürekli uzanıp karnımı yana yatırmak istiyorum. Önceki gebeliklerim yok gibiydi hiç bu aylarda böyle olmadım.Benim de son adet tarihi 10 mayıs kızlar,, sizi hep okuyorum aslındaAllah sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin. Benim ilk hamileliğim ama sanki sürekli ağrım var benim. Gaz sancısı gibi bi ağrı hani ilaç içirtmez ama hep bi rahatsızlık hissi.
Akıntı ve kahverengi lekeler vardı bitti. Dediğim gibi sizleri okudum ama böyle ağrısı olan pek yok sanki?
Ben afyondayimSelam kızlar. Bende daha gitmedim dr a . 5+3 haftalığız. Bu arada kim hangi ilden dr hastane tecrübelermizi paylaşmış olurux
Öyle diyorlar ben iki erkekle tecrübe ettim ama kız çocuklarını bilmediğimden bişey diyemiyorum. rüyamda erkek olduğunu gördüm masmavi giyinmiş güzel bir genç kız ben bebeğimi emzirirken yanımda dikiliyordu. Mavi dikkatimi çektiği için kesin erkek diyorumAlla alla acaba benikidemi erkek bende onde gidiyorum 1 hafta kalp atislarindan erkek dediler ama burdakiler bilemedim bende![]()
Bende de kızımda 4 . Haftada gittim kese gözükmüyordu ama kanda hamilelik vardı 5. Hafta kese var bebek yoktu 6. Hafta çağırdı bebek var kalp atışı yoktu 7. Haftada şükür duyduk kalp atışınıGecen hafta baska bi doktora gitmistim o da kese var bebek yok demisti. Bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim. Pandemi yuzunden merkeze de gidemiyorum
Bende hamile olduğumu ogrenmeden rüyamda kızım olduğunu gördüm ya diyorum ne ara oldu bu çocuk ben hiç hamilelikte zorlanmadım diyorum ikinciler kolay olur diyorlarÖyle diyorlar ben iki erkekle tecrübe ettim ama kız çocuklarını bilmediğimden bişey diyemiyorum. rüyamda erkek olduğunu gördüm masmavi giyinmiş güzel bir genç kız ben bebeğimi emzirirken yanımda dikiliyordu. Mavi dikkatimi çektiği için kesin erkek diyorumbir de kızım olsaydı nasıl lezzetlenirdi hayat.
Benimde kalp atisi supheliymis isin ilginc yani beta takip etmiyolarBenim de gözükmedi betaya göre yorum yapalım sıkma canını. Bende dün verdim 2106 çıktı. Bugün de verdim. Yarın kontrole gitcem. Allahtan artarak gidiyor beta.
Bende bugün gittim doktora bebeği göremedik hafif kanama oldu bebeği goremedi kese var bebek yök dedi kürtaj yapmak istedi yarın başka bir doktora dağa gidecegimAğrı sancı yok çok şükür
Benim 4 MayısSat tarihi 5 Mayıs olan varmı arkadaşlar![]()
Olsun canım ben çekiyosam baba olarak o da beni çekecek yapcak bişey yokKiz esine yansitma benimki adam daha piskologi bozuldu hergun diye miden nasil nasil oldun adam isden eve adim atiyo direk midemi soruyo geceleri yatmaz oldu midemden dolayi![]()
benim kız başlarda hep 10 gün ilerdeydi, bu da 5+3'te e 6+1 gözüküodu. çin takvimi ne diyor.Öyle derler bi sorgulayım doğruluğunu dedim. benim bu minikte abileri gibi bi kaç gün öndeymiş. Hayırlı sağlıklı olsunlar artık:)
Şu gaz sancısı gibi ağrı gerginlik beni mahvediyor. İki büklüm geziyorum günlerdir. Sürekli uzanıp karnımı yana yatırmak istiyorum. Önceki gebeliklerim yok gibiydi hiç bu aylarda böyle olmadım.
Çin takvimi kızımda tutmuştu bunda erkek gözüküyor çin takviminde bakalım tutarı tutmayanlar oluyor sanırımBende hamile olduğumu ogrenmeden rüyamda kızım olduğunu gördüm ya diyorum ne ara oldu bu çocuk ben hiç hamilelikte zorlanmadım diyorum ikinciler kolay olur diyorlarçin takvimi de kız diyor bakalım
![]()
Ayy benimde sizinle aynı gün neden oldu acaba ?Arkadaşlar 2 hafta sonra doktorum gel demişti bugün gittim ne kese ne bebek ne kalp hiç bişi gözükmedibeta istedi öğleden sonra cıkıcak ama bi problem var canım sıkıldı
Aynen kızımda benim de tutmuştuÇin takvimi kızımda tutmuştu bunda erkek gözüküyor çin takviminde bakalım tutarı tutmayanlar oluyor sanırım
Bende bugün gittim doktora bebeği göremedik hafif kanama oldu bebeği goremedi kese var bebek yök dedi kürtaj yapmak istedi yarın başka bir doktora dağa gidecegim
Sağlıklı olsunlarda hayırlısı ile kavusalım. bizden çok benim oğluş diyor 1tane kız kardeşim var 1tanede erkek kardeş istiyorum diyor. Kardeşi olduğunda anlamlandıramamıştı Hastaneden aldık demiştim. Diyo ki erkek hastanesine gidin ordan alın:))Ay o söylenti yanlış o zaman seviniyorum :))))
Benim ikisinde de tutmadı :)Çin takvimi kızımda tutmuştu bunda erkek gözüküyor çin takviminde bakalım tutarı tutmayanlar oluyor sanırım
Maşallah canım kalp atışını duydun mu ne zaman gideceksinBenim 4 Mayıs![]()