- 19 Ağustos 2014
- 265
- 225
- 103
Gayet güzelBugün regl ilk günüm regl geçmemesine rağmen değerler iyimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzelBugün regl ilk günüm regl geçmemesine rağmen değerler iyimi
Bugun 7 haftalik oldu dun kalp atisi supheli dedi cok moralim bozukBende de kızımda 4 . Haftada gittim kese gözükmüyordu ama kanda hamilelik vardı 5. Hafta kese var bebek yoktu 6. Hafta çağırdı bebek var kalp atışı yoktu 7. Haftada şükür duyduk kalp atışını![]()
Bugun 7 haftalik oldu dun kalp atisi supheli dedi cok moralim bozuk
Ahh ahh kızımda 8 de uyurdum şimdi kızımda uyumadigindan 11 12 leri görüyorum mecbur öğlen kızım uyudugunda uyuyorum onunla yoksa zor geçiyorAyy hiç hatırlatmaEşim diyor ki tavuk gibi erkenden uyuyorsun. Bunlar son günlerim elleşme tadını çıkaracağım dedim
![]()
Belki geç döllenme fln olmuştur canım ne zaman çağırdı bir dahaBugun 7 haftalik oldu dun kalp atisi supheli dedi cok moralim bozuk
Pazartesi gunu ayrintili ultrasona gun verdiler ama sanirim ben bekleyemicem yarin baska hastaneye gidecemBelki geç döllenme fln olmuştur canım ne zaman çağırdı bir daha
Ya insallah canım cok zor beklemekBozma moralini,, inşallah duyarsın kalp atışını hayırlısıyla.
kramp gibimi agrilarinŞu gaz sancısı gibi ağrı gerginlik beni mahvediyor. İki büklüm geziyorum günlerdir. Sürekli uzanıp karnımı yana yatırmak istiyorum. Önceki gebeliklerim yok gibiydi hiç bu aylarda böyle olmadım.
Daha hiç gitmedim önümüzdeki salı gidicem bakalım inşallahMaşallah canım kalp atışını duydun mu ne zaman gideceksin
Aynen bı git bakalım inşallah hayırlısıyla duyarsinizPazartesi gunu ayrintili ultrasona gun verdiler ama sanirim ben bekleyemicem yarin baska hastaneye gidecem
Anladım canım seninle aynıydık sanırım nasıl gidiyor herşey yolunda mıBenim kanım düşük çıktı ekstra kan ilacı verdi aile hekimi
Sağlık ocağı kan tahhlili yaptı e nabızfsn baktm demir eksikliği de var pazartesiye randevu aldım canım dayanamadımGayet güzelbu günlerde giderseniz daha bişey goremezseniz ama ilkler heyecanli oluyor ben 4. Haftadan 7. Haftaya kadar her hafta gittim şimdi direk 7. Haftayı bekliyorum gerçi zaman da geçmiyor da ama bence bir iki hafta en azından bekleyin
Allahım gönlümüze göre hayırlısını versinBen cumartesi doktora gittim, kese var dedi bebek içine var mı yok mu hiçbir şey demedi. Cahilliğim nedeniyle ben de hiçbir şey sormadımYine de kendisi bi yorum yapsaydı keşke. Yarın yine gidicem başka doktora. Sizler sayesinde tecrübeleniyorum gerçekten Allah bu başlığa yazanlardan razı olsun
Bana da kese var bebek yök dedi kürtaj yapmak istediBugun 7 haftalik oldu dun kalp atisi supheli dedi cok moralim bozuk
Değerlerin güzel artmış canım. 2000binden sonra kese görünüyor ona göre hesaplayıp gidebilirsin. Ben daha hiç gitmedim hastaneler bu durumdayken hem kalp atışınıda bekledimBugün regl ilk günüm regl geçmemesine rağmen değerler iyimi
Erken değil mi kürtaj için. 9.haftaya kadar bekliyolar normalde.Bana da kese var bebek yök dedi kürtaj yapmak istedi