2021 Şubat Anneleri

Bugün regl ilk günüm regl geçmemesine rağmen değerler iyimi
Gayet güzel ☺️bu günlerde giderseniz daha bişey goremezseniz ama ilkler heyecanli oluyor ben 4. Haftadan 7. Haftaya kadar her hafta gittim şimdi direk 7. Haftayı bekliyorum gerçi zaman da geçmiyor da ama bence bir iki hafta en azından bekleyin

Bende de kızımda 4 . Haftada gittim kese gözükmüyordu ama kanda hamilelik vardı 5. Hafta kese var bebek yoktu 6. Hafta çağırdı bebek var kalp atışı yoktu 7. Haftada şükür duyduk kalp atışını ☺️
Bugun 7 haftalik oldu dun kalp atisi supheli dedi cok moralim bozuk

Ayy hiç hatırlatma :KK8: Eşim diyor ki tavuk gibi erkenden uyuyorsun. Bunlar son günlerim elleşme tadını çıkaracağım dedim:KK53:
Ahh ahh kızımda 8 de uyurdum şimdi kızımda uyumadigindan 11 12 leri görüyorum mecbur öğlen kızım uyudugunda uyuyorum onunla yoksa zor geçiyor

Ayy kızlar Denizli'den yola cikarken bı başladım okumaya Afyon'a geldim anca bitti 🥰 inşallah hayırlısı ile hepimiz sağlıklı sıhhatli alicaz bebisleri kucağımıza 🥰

Benim kanamam sürüyor hala 😔😔 aşırı değil ama az az geliyor hala ne zaman geçecek acaba çok korkuyorum bir şey olacak diye acile gittiğimde keseyi de bebeği de gördü doktor

Gayet güzel ☺️bu günlerde giderseniz daha bişey goremezseniz ama ilkler heyecanli oluyor ben 4. Haftadan 7. Haftaya kadar her hafta gittim şimdi direk 7. Haftayı bekliyorum gerçi zaman da geçmiyor da ama bence bir iki hafta en azından bekleyin
Sağlık ocağı kan tahhlili yaptı e nabızfsn baktm demir eksikliği de var pazartesiye randevu aldım canım dayanamadım 🙄🤣

Ben cumartesi doktora gittim, kese var dedi bebek içine var mı yok mu hiçbir şey demedi. Cahilliğim nedeniyle ben de hiçbir şey sormadım :KK48: Yine de kendisi bi yorum yapsaydı keşke. Yarın yine gidicem başka doktora. Sizler sayesinde tecrübeleniyorum gerçekten Allah bu başlığa yazanlardan razı olsun
Allahım gönlümüze göre hayırlısını versin

Yarın doktora gitcem çok heyecanlıyım. Pazartesi 48binlerdeydi değerim. Artık bebeği de görürüm diye umut ediyorum :))

Bugün regl ilk günüm regl geçmemesine rağmen değerler iyimi
Değerlerin güzel artmış canım. 2000binden sonra kese görünüyor ona göre hesaplayıp gidebilirsin. Ben daha hiç gitmedim hastaneler bu durumdayken hem kalp atışınıda bekledim

Back
X