Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inss bısı olmaz canm ıcını ferah tutBenim kanamam sürüyor halaaşırı değil ama az az geliyor hala ne zaman geçecek acaba çok korkuyorum bir şey olacak diye acile gittiğimde keseyi de bebeği de gördü doktor
Olsun canım ben çekiyosam baba olarak o da beni çekecek yapcak bişey yok![]()
Biz bayanlar hep kizdzn yanayiz insallah isteginiz gibi rabbim kiz nadip eder az kaldi cinsiyetlerimizeÖyle diyorlar ben iki erkekle tecrübe ettim ama kız çocuklarını bilmediğimden bişey diyemiyorum. rüyamda erkek olduğunu gördüm masmavi giyinmiş güzel bir genç kız ben bebeğimi emzirirken yanımda dikiliyordu. Mavi dikkatimi çektiği için kesin erkek diyorumbir de kızım olsaydı nasıl lezzetlenirdi hayat.
Ben her duştan sonra vücudumu kurulamadan bebe yağı sürdüm hiç çatlamadı vücudumBiz bayanlar hep kizdzn yanayiz insallah isteginiz gibi rabbim kiz nadip eder az kaldi cinsiyetlerimizeBu arada hamilelik catlaklarina bisey kullandinizmi hic benim yengem hakiki baden yagi surdu hep cok iyi geldi ama krem olarak bi oneriniz varmi
Yarın doktora kimler gidiyor kızlar?
Hcg kaçtı canm senin nasıl yükseldi 2x mi gtti hepBana da kese var bebek yök dedi kürtaj yapmak istedi
tsklr denicem bunuda vucudunuzun heryerinemi suruyodunuz bide dogalindanmi aldiniz yoksa normalindenmi aldinizBen her duştan sonra vücudumu kurulamadan bebe yağı sürdüm hiç çatlamadı vücudum
Bugünkü de 3209 çıktıBenim de gözükmedi betaya göre yorum yapalım sıkma canını. Bende dün verdim 2106 çıktı. Bugün de verdim. Yarın kontrole gitcem. Allahtan artarak gidiyor beta.
İnşallah dualarım bebeğim benimle kalsın hayırla sağlıkla inşallahInss bısı olmaz canm ıcını ferah tut
Hayirlisi olsun canımDaha hiç gitmedim önümüzdeki salı gidicem bakalım inşallah![]()
Duşta hamam kesesinden sonra bebe yağı sürdüm. Çatlak oluşmadı. Bir de bol su içtim.Biz bayanlar hep kizdzn yanayiz insallah isteginiz gibi rabbim kiz nadip eder az kaldi cinsiyetlerimizeBu arada hamilelik catlaklarina bisey kullandinizmi hic benim yengem hakiki baden yagi surdu hep cok iyi geldi ama krem olarak bi oneriniz varmi
Bebe yagida ozamn baya faydali onuda denicem badem yagiyla birlikde yengemde hep badem yagi surdu ama o sadece karnina surdu 2 dpgumu oldu hic bi catligi olmadiDuşta hamam kesesinden sonra bebe yağı sürdüm. Çatlak oluşmadı. Bir de bol su içtim.
Bebe yagida ozamn baya faydali onuda denicem badem yagiyla birlikde yengemde hep badem yagi surdu ama o sadece karnina surdu 2 dpgumu oldu hic bi catligi olmadi
Catlamasindan yana bise demiyorum ama benim sevmegim hani catliyo kızıl et oluyo isde ondan diksiniyorum benÇatlak biraz da kişiyle alakalı sanırım naparsan yap olacağı varsa yine de olabiliyo napalım
Catlamasindan yana bise demiyorum ama benim sevmegim hani catliyo kızıl et oluyo isde ondan diksiniyorum ben![]()
Çok acıkma dışında pek sıkıntı yokAnladım canım seninle aynıydık sanırım nasıl gidiyor herşey yolunda mı![]()
Catlasin bacim ama kızıl et gibi olmasin onu sevmiyorum isde baskasinda bile gorsem diksiniyorum iyy diye yoksa benimde var catlakliklarim goguslerimde az bise bide kalcada varÇatlasın yoksa umrum değil diyosunBenim zatenn basenler çatlak çok kilolu olmamama rağmen bakalım beni neler bekliyo
Bugün biraz daha iyiyim şükürÇok acıkma dışında pek sıkıntı yokkayinvalidemdeydim sürekli ara öğünler börek pasta ile geçti evimde artik yoğurt vs ile gecistiririm sabahlari fındık fıstık ceviz fln yiyorum kalkınca aç kaldığımda bulantı oluyor çünkü sen nasıl oldun