- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.180
- 358
Kızlar 5+5’teyim ben de yarın doktora gideceğim kalp atışları için, sizce duyulur mu ?
Sanıyorum tarihlerimiz aynı, ben de yarın doktora gidicem. Aynı sorunun cevabını merak ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 5+5’teyim ben de yarın doktora gideceğim kalp atışları için, sizce duyulur mu ?
Hiç bilmiyorum yarın başka doktora daha gudecegimErken değil mi kürtaj için. 9.haftaya kadar bekliyolar normalde.
Bana ilk yaptı daha sonra kese görünce bakmadıHcg kaçtı canm senin nasıl yükseldi 2x mi gtti hep
Açık caya limon sıkarak ic cok iyi geliyor.Allah ki
Allah kolaylik versin bekide olduruyo mide bulantisi cok fena haldeyim bana bi ilac yazdi doktor ama biraz agir dedi belki sende bas donmesi veya goz karartisi yaparsa birak dedi
Dalin almıştım. Karın bölgeme sürdüm sadece doğuma yakında gögüslerime sürmüştümtsklr denicem bunuda vucudunuzun heryerinemi suruyodunuz bide dogalindanmi aldiniz yoksa normalindenmi aldiniz
İnşallah duyarsın canım. Bende 6+3 olcamBen gidiyorummm. 5+5 falan daha ama yazlığa gidiyorumm,, son bi kontrol olsun istedim güvendiğim doktora. Kalp atışı duyar mıyız acaba içim rahat gitsemm keşke
Ayniyiz ozamn bende sekerli hic bisey yiyemiyorum canim istiyo ama agzima aldigim an midem bumaniyo yiyemiyorum dediginiz seylerden sadece erik yiyemedim oda bulundugumuz yerde yok ama salcali yemek yiyorum ben kokusu maf ediyo ama yinede yiyorum cikarmayida kenfimi tutmasam hergun cikarcam insallah bir ay sonra gecer bugun normalde 8 haftalik olduk son 1 ayimiz kaldi biz 1 haftada onde gittigimizden dolayi sansliyiz birazAçık caya limon sıkarak ic cok iyi geliyor.
Ekşi elma yiyebilirsin.
Ben nefes alabilmek icin lomon kabugu kokluyorum sudan bile midem bulaniyordu.
Sabahlari tuzlu peynir salatalik domates yiyorum.gün icinde az az yiyorum yediklerimde elma erik salatalik vs.yani salcali yagli vb yemekler asla yemiyorum zaten tahammul edemiyorum kokusuna.
Bunlari yaptim iyi geldi tabi ara sira yine cok kotu oluunca cikarip rahatliyorum.
Geçecek sabret.birde sekerli hicbirsey yemiyorum onunda faydasi oldugunu dusunuyorum.gecmis olsun
Ya mesela bebek oluşmuş ama kalp atışı yoksa kürtaj yapıyolar ama bebek yoksa bejliyorlar 9.haftaya kadarHiç bilmiyorum yarın başka doktora daha gudecegim
Hmm tmm canm tsklr denicem insalalh ilerleyen zamanlardaDalin almıştım. Karın bölgeme sürdüm sadece doğuma yakında gögüslerime sürmüştüm
Aynen yakınızSanıyorum tarihlerimiz aynı, ben de yarın doktora gidicem. Aynı sorunun cevabını merak ediyorum![]()
Ben ilk gebeliğimde hiç bişe yiyemedim ilk 4ay 5kilo vermiştim. 2.de patates haşlayıp yoğurtlayıp yedim sadce. Bunda da su içemiyorum maalesef. Kana kana su içmeyi şimdiden özledimAyniyiz ozamn bende sekerli hic bisey yiyemiyorum canim istiyo ama agzima aldigim an midem bumaniyo yiyemiyorum dediginiz seylerden sadece erik yiyemedim oda bulundugumuz yerde yok ama salcali yemek yiyorum ben kokusu maf ediyo ama yinede yiyorum cikarmayida kenfimi tutmasam hergun cikarcam insallah bir ay sonra gecer bugun normalde 8 haftalik olduk son 1 ayimiz kaldi biz 1 haftada onde gittigimizden dolayi sansliyiz biraz![]()
Herkezde baska etki yapiyomus bende tam tersi asitli icecekler iciyorum esimde gina geldi artik almiyo yeter diye bebege bise olcak asitten dolayiBen ilk gebeliğimde hiç bişe yiyemedim ilk 4ay 5kilo vermiştim. 2.de patates haşlayıp yoğurtlayıp yedim sadce. Bunda da su içemiyorum maalesef. Kana kana su içmeyi şimdiden özledim
Evet birden kilo alımı ile alakalı. Özellikle zayıflarda çok oluyorÇatlak biraz da kişiyle alakalı sanırım naparsan yap olacağı varsa yine de olabiliyo napalım
Benş de asitli sakinleştiriyo ama ben soda içmeye çalışıyorum sade sodaya limon sıkıp içiyorumHerkezde baska etki yapiyomus bende tam tersi asitli icecekler iciyorum esimde gina geldi artik almiyo yeter diye bebege bise olcak asitten dolayi![]()
Ayy ayniyiz bende iciyorum ama bebege bise olur diye korkuyorum ama ole asitli seyler gozume cok kotu batiyo dayanamayip iciyorum hatta dun esime kizdim niye aldin soda diye dayanamiyom iciyom bendeBenş de asitli sakinleştiriyo ama ben soda içmeye çalışıyorum sade sodaya limon sıkıp içiyorum
Ben iştahım olmasa da yemek yiyebilen biriyim ya,, canım çekmese de yerim yanikim bilir kaç kilo alacağım Allah yardımcım olsun
Soda günde 2tane içiyorum. Sade olunca minarel açısından faydalı da. Kola tarzı zaten yasak bizdeAyy ayniyiz bende iciyorum ama bebege bise olur diye korkuyorum ama ole asitli seyler gozume cok kotu batiyo dayanamayip iciyorum hatta dun esime kizdim niye aldin soda diye dayanamiyom iciyom bende![]()