2021 Şubat Anneleri

Kızlar benim saçlarım çok dökülmeye başladı sizde de var mı bu sorun birkaç gündür iyice dikkatimi çekiyor bir de enfeksiyonu olan var mı benim lökositler yine tavan 😏😔
Bnde aynı ya daha şimdiden dökülmeye başladı dvitamini de içmiştim gebelikten önce demek ki az geldi :KK70:

Hayır hep şişkinlik gerginlik. Ama karnın bozulmuşta sürekli bi huzursuzluk var gibi.Gaz sancısı gibi bi garip anlatamıyorum. Sürekli kambur duruyorum dik duramıyorum. Yatarken yana atıyorum göbişimi. Üstüne yatmak imkansız. Normalde bu ayda bu şikayetler saçma. Ben 4.aya kadar normal Pantollnlarımı giyen biriydim.şimdi huzursuzluktan pijama lastikleri acıtıyor karnımı.
Aynisi bende de var ve doktorum normal oldugunu soyledi.daha once gebelik gecirdiyseniz ondandir

Benden önce dra gidersen sor beni de haberdar et lütfen canım. Valla maşallah yavrular ben burdayım diyor hepsi 😬
sanmam once gidecegimi gittigim dr acayip ilgisiz olunca degistirdim yeniside randevu bulmak zor tam peaembeye diye aldim haftaya bugun. aramislar ameliyati varmis cumaya kaldim 😊 bahtsiz bedevi gibiyim kanamam durdu sende allah razi olsun cok rahatlattin beni. herkes kalbini dinledi bi hafta daha sabir artik. seninki benden coook oncedir😊

Benim gözüm korkmaya başladı 🙈 normalde doğumdan sonra dökülmesi gerekmiyor muydu 🤔 arkadaşlarımın hep öyle olmuştu
Valla bilmiyorum banada çok erken gibi geldi ama bariz belli tutam tutam saç atiyom vitaminde kullaniyorum yememde iyi bakalım belki ilaçların yan etkisidir

Valla bilmiyorum banada çok erken gibi geldi ama bariz belli tutam tutam saç atiyom vitaminde kullaniyorum yememde iyi bakalım belki ilaçların yan etkisidir
Ben tamamen gebelik kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü hamilelikten sonra Kullandığım hiç birşey değişmedi önceden de folik asit içiyordum hatta zararlı ne varsa bıraktım hepsini daha dün bi arkadaşım demişti ama kimi hamilelikte tüylenme olur kiminde de dökülme diye şuan ona yoruyorum 🙄

Bazen çoook fazla oluyor korkuyorum yaaaa. regl olcakmışım gibii aynııı , içim parçalanıyor sankiİ. Senin nasıl ara ara mı oluyor?
Benim adetimin gecikmesinin ilk üç günü çok ağrım oldu hastaneye bile gittim ama geçti sonra çok şükür merak etme seninkide geçer inşallah

Back
X