2021 Şubat Anneleri

sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Allah yardımcınız olsun, imtihanınız ağır. Güzel haberlerle yuvanız şenlensin inşallah.

sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
allahım herşeyin hayırlısını versin sizin için. :dua:

Cnm pihtilasma testini yaptır mutlaka büyük ihtimalle pihtilasma çıkar snde bnmde kızımda yoktu sonradan 2 kayıp yaşadım şimdi iğne kullaniyorum

Günaydın ilk güzel haber benden gelsin daha yeni başlamış minnoşumun kalbi atmaya. 6+6yız bugün. Hayırlı haberler alırsınız sizlerde inşallah.
@insanbuL ben de sürekli gergin karnım şimdiden çıktı üstü yatamıyorum kilo almadım pantolon düğmesi açık geziyordum. Dr bugün ultrasonda bakınca ben demeden dedi. Aşırı gazın var zeytinyağı iç mutlaka dedi.
Ohh hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere inşallah bende salı gidicem ☺ ayy o sıkıntı bende de vardi gazdan mı oluyormuş kızımda 4 5 ay normal pantolon ile gezdim bunda şimdiden rahatsiz oluyorum

Ben bu topiği ,hamile kaldığımı öğrendiğim zaman takibe alıp sizleri takip etmeye çalışıyordum,sonra sorunla karşılaşınca buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım,belki sizleri üzerim diye ama hamilenin duası kabul olurmuş derler ya belki bir hamile kardeşim dua eder de bu hamileliğim olmasa bile yeni sağlıklı bir hamilelik için kabul olur da içimin yangını söner diye yazdım.Hakkınızı helal edin lütfen ve hepinizi Rabbim korusun sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirip hayırlı bebekleriniz olsun inşallah.

Kızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺️

Kızlar benim bebiş oluşmamış. Salı tekrar gidicem ama büyük ihtimal oluşmaz boş gebelik yani. İnşallah sizin herşey yolunda gider. Tek duam şuan kendiliğinden düşmesi kürtaja gerek kalmaması.☺
Pihtilasma testini yaptır cnm mutlaka

Back
X