2021 Şubat Anneleri

Ya arkadaşlar canım çok sıkılıyor evde boş boş oturuyorum hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor hamilelik olduğu için zaten bir sürü şey yasak ve zaten endişe var sürekli panik atakta var benim gibi olan var mı boş boş olunca da hep düşünüyor insan daha kötü bunalım
Valla benim sıcaktan elim kolum kalkmıyor bi üşengeçlik bi üşengeçlik. Çocuklar su istiyor ona bile üşeniyorum. Yıkılmadım ayaktayım modundayım :KK8: Bir katyam olaydı iyiydi

Merhaba kizlar benim bebiş 1 hafta geriden geliyormuş geç döllenme olabilir dedi doktor yaşayan varmı benim durumu 8 hafta 3 gunluk dedi

Merhaba kizlar benim bebiş 1 hafta geriden geliyormuş geç döllenme olabilir dedi doktor yaşayan varmı benim durumu 8 hafta 3 gunluk dedi
Ben de bugün iki tane doktora gittim. Sürekli gittiğim doktoru bırakacağım artık diye. Birisi 6+6 günlük dedi. Diğeri 7+2 günlük dedi. Daha çok ufak diye anlaşılmıyor mu nedir. Herhangi bir rahatsızlığın yoksa kafana takma canım.

Benimki de 2 hafta geride. Büyüdükçe tam haftası belli olur dedi benim doktor. Küçük olduğu için tam ölçemiyorlar galiba baş popo

Kızlar aranızda ikili tarama testi için randevu alan bar mı ?
Benim haftaya cuma randevum var. Ense ve burun ölceriz onun sonucuna gore ikili test yaparız dedi ben ikili yaptirmak istemiyorum deyince down sendromlu bir cocuk dogurmak istermisin dedi. Ben de testler kesin sonuc vermiyor kadinlar cogu zaman bosyere 9 ay stres yaşıyor deyince %80 doğruyu gösterir diyor. Yasim 37 büyük ihtimalle yuksek riskli cikar yastan dolayı sonra durma onu dusun ne olucak diye kafam karışık anlayacaginiz 🤔 siz yaptiricak misiniz?

Selam güzel hamiş ler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik umarım bulantısız kusmasız devam ediyordur

Benim haftaya cuma randevum var. Ense ve burun ölceriz onun sonucuna gore ikili test yaparız dedi ben ikili yaptirmak istemiyorum deyince down sendromlu bir cocuk dogurmak istermisin dedi. Ben de testler kesin sonuc vermiyor kadinlar cogu zaman bosyere 9 ay stres yaşıyor deyince %80 doğruyu gösterir diyor. Yasim 37 büyük ihtimalle yuksek riskli cikar yastan dolayı sonra durma onu dusun ne olucak diye kafam karışık anlayacaginiz 🤔 siz yaptiricak misiniz?
Ya ben de fetal DNA diye bir şey duydum biraz pahalı ama %99 sonuç veriyormuş yurt dışına gidiyor kan ve sonuç geldiğinde cinsiyeti de erken öğrenebiliyorsunuz

Canım bence bu işin tek çözümü var. Eğer down sendromlu ya da herhangi bir hastalık taşıdığından %100 emin olsan bile gebeliğini sonlandıracak mısın? Cevabın hayır ise testlerin de sonuçlarının da bi önemi yok. Ama 4lü tarama önemli. Organlarında herhangi bir sorun görülürse doğum sonrası hemen ameliyat gerekebiliyor. O yüzden ayrıntılı usg ben yaptıracağım. Bizzat ablamın bebeği için down sendromlu dediler testlerde. Ablam çok ağladı ama aldırmam dedi. Doğduğunda sağlıklı doğdu bebek. Yani sanırım bu da Rabbimin bizlere annelik sınavı. İnşallah doğru kararlar verebiliriz.

Canımm sen bizi unutmadın mı ya💜 hepimiz dökülüyoruz bu ara midelerden . Sen nasılsın ?
Unutmadım tabi. ❤️Ya az kaldı süreç İnş Bi kaç haftaya bomba gibi olucaksınız😍. Bende iyiyim canım çalışmalar tam gaz devam etti bu ay sanırım yine hamileyim 😁 her an buraya dahil olabilirim tabi beni kabul edersiniz🤗

Back
X