Daha kucuk ama sizinki ben 27 haftama girdim ozamana kadar toparlar sizinkideMaşallah kilosu iyi senin kızın bizimki 890 gram 25+5 iz bizim kız da babasına benziyormus![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kucuk ama sizinki ben 27 haftama girdim ozamana kadar toparlar sizinkideMaşallah kilosu iyi senin kızın bizimki 890 gram 25+5 iz bizim kız da babasına benziyormus![]()
Farkliligi renkliolarak goruyosunuz bebesinizi herseyi siyah beyaz deilde bizim gibi renkli halde gordum kuzum kurban olsunlar onaOh oh maşallah sağlıkla gelsin kuzucuk
Biz de 22.haftamızda görmüştük detaylı da o kadar büyük bi mucize ki Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Bu 3 D daha farklı bişey mi
Farkliligi renkliolarak goruyosunuz bebesinizi herseyi siyah beyaz deilde bizim gibi renkli halde gordum kuzum kurban olsunlar ona![]()
Cok guzel bise ama annesi onu oyle gormek insana huzur veriyoOyy maşallah evet detaylıda bende bu şekilde gördüm![]()
Artık çok geç yapacak bişey yokDaha kucuk ama sizinki ben 27 haftama girdim ozamana kadar toparlar sizinkidebabasini evet cok seviyorum ama tek dedigim sey insallah burnu benzemez laz burnu oldugunu belli etcek o bile benzemis
![]()
Aynen oyle sizin bebis assaya gelmeye basladimi benimki hala yatay seklindeymis doktor bugun hala oyle dedi azda olsa ilerleme yokmus ve kizarakda soyledi yuruyus yapin hic yapmamissiniz ve rahimde hic bir sekilde deyisiklik yokArtık çok geç yapacak bişey yokhayırlısı olsun hakkımızda
Sleepy de kokusuz canım ben natural serisini kullanıyorum içinde kimyasal hiç bişey yok .Anladım cnm bn hiç kullanmadım da yine Molfix ten vazgeçmem sanırım kokulu şeyler falan çok sıkıntı kullanan bı kaç arkadaş öyle demiş demek ki değişiyor çocuktan çocuğa gore
Cnm senden sonradan 75 Gr lik yukleme istedi mi tekrar benim de ilk 98 yüklemeden sonra 167 çıktıBen de bugün yaptirdim cnm.50 lik.yükleme ve çıktı şeker. 7 yil.once gebeligimde yine çıkmıştı. O zaman aclik 80 tokluk 150 çıkmış. Bu sefer aclik.80 tokluk 160 cikti. 180 üzeri kötüymüş. Ama benimki de 140 uzeri oldugu icin diyet yapılacak. Dr endokrinoloji uzmanına yönlendirdi. Haftaya bi gidicem o.da kan testi yapar herhalde diyetisyene yönlendirir. Son 3 ay diyet yapicaz mecbur. Insallah saglikli doğsunlar da....
Benim sezeryan olacağı için aşağı gelmesede olurAynen oyle sizin bebis assaya gelmeye basladimi benimki hala yatay seklindeymis doktor bugun hala oyle dedi azda olsa ilerleme yokmus ve kizarakda soyledi yuruyus yapin hic yapmamissiniz ve rahimde hic bir sekilde deyisiklik yok![]()
Siz bu bebek arabası işinden anlıyor gibisiniz, ben de mamas papas urbo 2 almıştım sepetiyle katlanmadığı için iiase ettim simdi aklımda 2 model var bunlae hakkında bilginiz var mı, sizin arabaya da bakcam buaradaAbla bu arabalar aslında ülkemizde üretilmeye başlandı ve bu arabalar üretilirken sadece şekline önem gösterdiler.
bu ürünlerin ilki ve orjinal olanı “mon kombi nuova” modelleridir ismini bile nova yapıp çaldılar.
çalsınlar biz tüketiciyiz biz ürüne bakarız sağlıklı olmasına ve fiyatına bakarız ama bu ürünlerin orjinali 3 bin ile 6 bin TL Arasında satılıyor.
bu ürünlerin altı gerdirme ile kalıp alır. Tabiri şudur pazar arabası gibi kalıp alır ve Buda elbetki zarar verir çünkü içindeki puset kumaşı bi destek sağlamaz. (Park beşiklerde gerdirme özelliği ile kalıp alır amma onları kurtaran kısmı gerdirmesi ve gerdirilen malzemenin üstünde YATAK vardır veya şilte vardır SÜNGER yoktur veya katlanma yapmaz)
puset olanlar ayrıca araba koltuğu gibi üretilmeye başlandı ama bundada bizim ülkemizdeki üreticiler sabit kalıplar alıyor hepsi bir birinin aynısı oluyor çukur gibi o yüzden destek minderi diye bi minder türedi çünkü yaptıkları hatanın farkındalar.
Kısacası böyle bebek arabalarını bizim sanayidekiler el attı şeklini kopyaladı ama kaliteyi kopyalamadı. Lakin verdiğim mon kombi nuova yı araştırırsanız aradaki farkı daha net anlıcaksınız ki o markanın bile modeli yurt dışında pek tutulmadı çünkü insanlar zararını anladı.
Ben jane Matrix light 2 modelini tercih ettim araştırmalarımın sonucunda bebek puseti sayılı firmanın aldığı sertifikalara sahip. Resmini aşağıya yüklüyorum düz gerdirme değil kendinden kalıplı altında hava girişleri kendinden yatağı ve minderi mevcut. Tüketici isterse dikebiliyor isterse dümdüz hale getirebiliyor.
jane matrix light 2 ana kucağı iki resimde bi üründür fiyatı 3.600tl dir bebek arabası ile 6-7 bin TLdir.
yanlış anlamayın sakın 3 bin TL ye sadece anne kucağı alın demiyorum ama ülkemizde 1-2 bin TL arasındada çok kaliteli bebek arabaları mevcut veya 750tl ye sadece anne kucaklı modeller mevcut 750 TL yede büyük grup için olan bi araç alınır yani travel sistemi bizim ülkede çok yanlış anladılar inanın ülkede 15 yıl sonra dik duran genç kalmayacakve bunu yapan yine bizim insanımız
Eki Görüntüle 2715798 Eki Görüntüle 2715797
Fofoo yu bende araştırdım güzel bi ürün 1 saatlik en fazla 2 saatlik turlarda güzel ama şöyle düşünmek gerekir fofoo nun ömrü taş çatlasa 1 yıl. Sonrasında kullanamıcaksınız ve başka modellere bakacaksınızSiz bu bebek arabası işinden anlıyor gibisiniz, ben de mamas papas urbo 2 almıştım sepetiyle katlanmadığı için iiase ettim simdi aklımda 2 model var bunlae hakkında bilginiz var mı, sizin arabaya da bakcam buarada
Kizlar babaya mi benziyor acaba, benim minigimde bence bana benziyordu taa ki babasinin bebeklik resmini gorene kadar yuvarlak yuzlu ayni babasiMaşallah kilosu iyi senin kızın bizimki 890 gram 25+5 iz bizim kız da babasına benziyormus![]()
benimle doktorum kahvaltı et,bir portakal suyu iç veya bir dilim reçelli ekmek ye 1 saat sonra tokluk tansiyonunu ölçtür ona göre karar vereceğim dedi.bugün gittim 10 a kadarmış veremedim 10 dk geç gittiğim içinKızlar doktorum glikoz yüklemesine gerek duymadı şeker yoktur sende diyerek, ama açlık testine gönderdi emin olmak için 4 gün yaptır dedi ama ben bi gün gittim normal çıktı devama gerek duymadım ya sorun olurmuki
Benimki oğluşumda aynı babası.Kizlar nasilsiniz cokdandir yazmadim buraya bugun kizimi 3 D gordum teyzeleri sizde gordunuzmu hic babasina benzeyen bi kizim olcak babasini cok sevdigimden kizida ona benzemis burnundan tut dudaklarina varana kadar ona benzemis27 haftamiza girmisiz biz 1kilo 200 gram olmusuz
![]()
ben doğduğundan beri kullanıyorum sleepy, hiç sızdırma problemi yaşamadık. belki kızımın anatomisiyle de alakalıdır bedenlerde sıkıntı yaşıyorum 4 beden beri. kilosu şu an 14, 6 beden bacakalarını sıkıyor normal kapattığımda. ki normalde bu beden 15 kilo üstü bebek için:) o yüzden ara ara başka ürünler denedim çaparaz da bağlasam alerji yaptı primasından molfixine kadar... neye alışıyorsa onla gidiyor bunu gördüğümden ben de bu ara yorumları çok iyi olan canbebe cotonu denicem... ama sleepy cidden naturel bi ürün hiç kokusu yok. prima da molfix de pudra kokuyordu...Kızlar sleepy sızdırma yapıyormuş belli markalardan vazgeçmeyin bence ben ilk doğunca Prima sonra Molfix e geçtim Molfix ten de çok memnun kaldım ki kızımın alerjisi vardı ıslak mendil olarak da bı tek bim inki adam gibi diğerleri incecik ve büyük abdest lerini silerken elinize bulaşabilir
Babasini cok sevdigimdendir doru tek bakdigim kisi babasi ondan baskasi yok etrafimda benzesinde istedim sadece o burnu benzemesin dedim oda benzedi napalim laz kizi belli olcazbenimle doktorum kahvaltı et,bir portakal suyu iç veya bir dilim reçelli ekmek ye 1 saat sonra tokluk tansiyonunu ölçtür ona göre karar vereceğim dedi.bugün gittim 10 a kadarmış veremedim 10 dk geç gittiğim için
Aile hekimi bizde açlık bakacaktık haftaya da açlığına bakarız dedi. Sizden de istediler mi kızlar?
Benimki oğluşumda aynı babası.Hamileliğim boyunca kendisine sinir olsam da,deli olsam da. Güya çok izlersen benzer derlerdi
![]()
Allah kolaylik versin ozamn size oda zor biseBenim sezeryan olacağı için aşağı gelmesede olurhatta gelmesin de 9 ay dursun orda
![]()
ben bu 5 hafta yanmasın diye işyerime evden çalışmayı teklif ettim, bilgi işlem siber saldırılar nedeniyle maalesef olmaz dedi... şimdi gelmesine sevindim, bence süreç böyle devam ederse raporla evden çalışabiliriz.Kamuda çalışan arkadaşlar şimdi sizlere kafa yakan bir soru sorucamşimdi biz 32.haftaya kadar izinliyiz ya daha yeni de hamilelere hafta bakmaksızın idari izin verildi. Şimdi 32 de calisabilir alıp bu idari izinden yararlanıp yine evde olabilir mıyız yoksa zorla çalışamaz mi aldırırlar? Amacım 2 ay olan izni doğumdan sonraya aktarmak ama musade ederler mi bilemedim
![]()
benim kizda babasina benziyo dedi dr koca kafali bisey cikacak ortayaDaha kucuk ama sizinki ben 27 haftama girdim ozamana kadar toparlar sizinkidebabasini evet cok seviyorum ama tek dedigim sey insallah burnu benzemez laz burnu oldugunu belli etcek o bile benzemis
![]()
Bende öyle düşündüm ama işyeri sorun çıkarır mı bilmiyorum inşallah izin verirler de iznimiz yanmaz .ben bu 5 hafta yanmasın diye işyerime evden çalışmayı teklif ettim, bilgi işlem siber saldırılar nedeniyle maalesef olmaz dedi... şimdi gelmesine sevindim, bence süreç böyle devam ederse raporla evden çalışabiliriz.