- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.326
- 798
Benim ev kira ve heryer dolap kendinden. Oğlanın odası duvardan duvara dolap. O yüzden hiç dolap vb birşey almadım yerleştirdik bakalım. Beşik puset battaniye emzik alacağım bu hafta inş sonra hazırız. Rahat olmak daha iyi oluyor benceBenimde öyle hafta yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım merak ediyorumben daha hiç başlamadım bu hafta başlıcam sifonyer de alicam yikayip yerlestircem canta hazırlicam bakalim bunda çok rahatım
![]()

Ya benimki de önde gidiyor fazlaca. 50 ilk yüklemede şeker 146 çıktı 100 lük daha düşük çıktı diyet yapmadım ben de ama dr diyet yap yoksa normal doğuramazsın diyor yapamıyorum da inş sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziBugün çalışamaz raporumu aldım. Kontrolde iyi şeyler duyamadım malesef. Bebeğin gelişimi istediğimiz düzeyde değil. 1490gram şuan. Yaklaşık 15 günlük bir gerileme söz konusu. Gebelik şekerim var diyet yapıyorum ama yinede olumsuz etkisinin görüyorum sanırım. Bazı bebeklerde aşırı kilo bazılarında beklenilenden az kilo yaparmış şeker. Haftaya bir çağırdı artık sıkı takip edilecek. Eğer ara açılmaya devam ederse erken alinabilirmiş. Şekerimi düzenli ölçmenin istedi bu hafta. Çok moralim bozuldu
Kasılma da bebek bir yerde toparlanıyor sertleşiyor canın acıyor bazen nefesi kesiyor yürürken falan olursa yürüyemiyorsun normalden farklı bir his oluşuyorKasılma nasil oluyor hiç bilmiyorum belki de oluyor ben anlamıyorum. Ilk dogumumda 39+6 da sezaryen oldum. Sancı bekledik gelmemişti diyabet olduğu için dr da risk alma sezaryenle alalım demişti. Ben bu yüzden ne sanci ne kasılma bilmiyorum