2021 Şubat Anneleri

6+6da kontrole gittiğimde kalp atışı yeni başlamış o yüzden zayıf dedi. Ama var hayırlı olsun dedi. Cidden çok değişik doktorlar var. Daha ufaktır arkadaşım karaları bağlama boş yere.
Merhaba bende 6+3 haftadayım doktor kalp atışı zatıf buyuk ihtimal dusuk olur dedı ama kalp atısı vardı bugun. Senın bahsettgın gebeliğin devam etti mi saglıklı bir sekılde? Ve bebegın kaç mm di canım 6+6 da ıken?

Merhaba bende 6+3 haftadayım doktor kalp atışı zatıf buyuk ihtimal dusuk olur dedı ama kalp atısı vardı bugun. Senın bahsettgın gebeliğin devam etti mi saglıklı bir sekılde? Ve bebegın kaç mm di canım 6+6 da ıken?
Evet şu an 34. Haftamız dayız. Erkek bebeklerin kalp atışı düşük olabiliyor. Çok erken o haftalar alttan mı bakıp bunu dedi, batın usg demişti... Kaç mm bilmiyorum maalesef
Anladığım kadarıyla ikinci kontrolünüz daha olumluydu... Rabbim hayırlı olanı nasip etsin.

Merhaba kızlar uzun zamandır bakamıyorum pek. Okullar kapandı oğlanın dersleri, midemin beni çok rahatsız etmesi vs bakamadım pek. Bayağı sayfa birikmiş hepsini okuyamasam da çok iyi geldi mesajlarınız. Hamileliğim süresinde midemle ilgili çok Sıkınti yaşıyorum psikolojim bozuldu. Devlet hastenesine gidiyorum ve hiç bir ilac vermediler. En son detayliya gittim hastaneye virusten dolayı da korkuyorum bayagidir gitmedim çok da merak ediyorum. Gittiğim hastane pandemi hastanesi ve açıkçası orda doğum yapmak istemiyorum korkuyorum. Özel bir hastane buldum iyi bir doktor tavsiyesi aldim henuz gidemedim ama sigorta olmadığı için sezeryan için şimdilik 4500tl dediler. Yılbaşından sonra da zaman ihtimali varmış. Sizlerin ücretleri nasıl? Sizce ozelde mi yapmaliyim. Acikcasi devlette bu surecte dogum yapmak bana cok tehlikeli geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Bebek alışverişi ile ilgili konuşulmuş. Benim oğlumla kardeşi arasında nerdeyse 8 yil olacağı için abiden kalma pek bisey yok sil baştan yaptık anlayacağınız. 3 tane yenidogan aldim.
Geri kalanlari hep 3-6 aylık seçtim. Çabucak buyuyorlar kuzular e daha sonra mevsim değişimine denk geliyorlar ihtiyac olunca alırım diye dusundum. Besik olarak park beşik tercih ettim evet pek goze hitap etmiyor ama daha kullanışlı sanırım. Süt sagma emzik biberon vs almadım. Oglum ne emzik ne biberon istemedi. O yuzden ihtiyaç aninda alinir diye düşündüm. Kendim için iki pijama takimi aldim gecelik vs. almayı dusunmuyorum. Virus kapmadan sag salim dogumu atlatip eve gecelim baska bisey düşünmüyorum. Bu virus iyice psikolojimizi bozdu. Benden bu kadar bayagi uzun oldu😊 mesajlarınızi okumak bana çok iyi geldi aktif yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim..insallah sag salim kavusuruz bebislerimize🤗

evet bülent orada yaptırıyor biliyorum bülette acıbadem sigorta var galiba bittiyse yenilemen lazım ben de yeni yeniledim evet daha önce de o hastane de doğum yaptım dr um bülent bey di.Ama o zaman sağlık sigortam yoktu.Geçen bülent beyi gördüm hastanede baştan bana pas vermedi sonra hatırladı kendi yanıma geldi çok iyi dr dur.
Evet riskli gebelikti benimki sağolsun iyi ilgileniyor. Benim sigortam allianz tamamlayıcı inşallah geçiyodur.

Kızlar ilk defa mobilya beşik kullanacağım. Yan korumalıkları alıcam ama bazısı uyku setiyle beraber. Uyku setine gerek yok değil mi? Ben nevresim takımı almak istiyorum sadece. Küçük yün yorgan kullanıcam ileride zaten.

Bir de beşik korumalığı alıp dokusundan memnun kaldığınız ürün var mı?

Iyi aksamlar bayanlar benim moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptı endokrin uzmani şeker için t4 de istemiş :( 0.77 çikmıs referansdan düsük çokkk moralim bozuldu basina gelen var mı ne yapmam lazım çok korktum bebeğime bisey olur mu

Iyi aksamlar bayanlar benim moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptı endokrin uzmani şeker için t4 de istemiş :KK43: 0.77 çikmıs referansdan düsük çokkk moralim bozuldu basina gelen var mı ne yapmam lazım çok korktum bebeğime bisey olur mu
Doktor bir şey demedi mi?

Kızlar ilk defa mobilya beşik kullanacağım. Yan korumalıkları alıcam ama bazısı uyku setiyle beraber. Uyku setine gerek yok değil mi? Ben nevresim takımı almak istiyorum sadece. Küçük yün yorgan kullanıcam ileride zaten.

Bir de beşik korumalığı alıp dokusundan memnun kaldığınız ürün var mı?
Ileride kucuk yun yorgan kullanicam derken canim. Uyku seti almazsan yun yorgana ilerde gecene kadar ne orteceksin?
Ben direkt yun yorganla kullanicam diktrdim ben nevresimleri

Ileride kucuk yun yorgan kullanicam derken canim. Uyku seti almazsan yun yorgana ilerde gecene kadar ne orteceksin?
Ben direkt yun yorganla kullanicam diktrdim ben nevresimleri
Evde iki çocuk olunca bir de bebek gelince evin sıcaklığı ister istemez artıyor. Uyku tulumu ve battaniye dışında bir şey örtmem. Bebekken hiç örtmemeyi öneriyorlar aslında Allah muhafaza boğulmayı önelemek için.

Iyi aksamlar bayanlar benim moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptı endokrin uzmani şeker için t4 de istemiş :( 0.77 çikmıs referansdan düsük çokkk moralim bozuldu basina gelen var mı ne yapmam lazım çok korktum bebeğime bisey olur mu
Anlamadığım için yorum yapamıyorum canım. Allah korusun seni ve bebeğini. Kötüyü düşünme lütfen.

Evde iki çocuk olunca bir de bebek gelince evin sıcaklığı ister istemez artıyor. Uyku tulumu ve battaniye dışında bir şey örtmem. Bebekken hiç örtmemeyi öneriyorlar aslında Allah muhafaza boğulmayı önelemek için.
Kesinlikle araştırmalı insan... ben 3 yaşına dek kızıma uyku tulumu giydirdim sadece... Çünkü üstünü de örtme becerileri olmuyor sürekli açıliyorlar. Yorgan yeni yeni başladık hamdolsun evimde sıcak 🤗

Kızlar ilk defa
Iyi aksamlar bayanlar benim moralim çok bozuk bugün kan tahlili yaptı endokrin uzmani şeker için t4 de istemiş :KK43: 0.77 çikmıs referansdan düsük çokkk moralim bozuldu basina gelen var mı ne yapmam lazım çok korktum bebeğime bisey olur mu
Tek başına t4 anlam ifade etmez. Tsh normal aralıktaysa sıkıntı yok... Laboratuvar hatası olabiliyor

Back
X