Sağol canimAnnem kuşburnunun iyi geldiğini söylemişti. Ama dönem olarak kullanımı uygun mu doktora sormak lazım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimAnnem kuşburnunun iyi geldiğini söylemişti. Ama dönem olarak kullanımı uygun mu doktora sormak lazım![]()
Öyle gidicem cumartesiye denk geliyor benim 36+0 seninde mi öyleSen de 36+0 da git doktora karşılaşırızBen normal istiyorum ama normal için de 39 a kalmasın çok zorlanırsın demişti. Ben bekleyebildiğim kadar bekleme yanlısıyım ama korkuyorum bu haftalarda uyku haram ağrı gırla. O haftaları nasıl atlatıcam diye
![]()
Aynen ben 36 da gidip gün isticem rüyamda 37de alalim diyodu istemiyodum sana yaziyodum bak erken aliyor istersen sende git diyeAynı gün bile olabilir bizim![]()
35 ‘ten sonra yeni bir hamilelik başlıyorSen de 36+0 da git doktora karşılaşırızBen normal istiyorum ama normal için de 39 a kalmasın çok zorlanırsın demişti. Ben bekleyebildiğim kadar bekleme yanlısıyım ama korkuyorum bu haftalarda uyku haram ağrı gırla. O haftaları nasıl atlatıcam diye
![]()
Benim de 36+1 oluyor cumartesi denk geleceğiz o zamanÖyle gidicem cumartesiye denk geliyor benim 36+0 seninde mi öylegeçen bir arkadas a da öyle demiş şaşırdım açıkçası biz sezaryan olucaz 39 a kadar bekletiyor normal doğum için daha çok bile beklenir cocuk ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi. Bir şekilde geçiyo canım çok düşünme öyle hiç geçmiyor
Aynen ben 36 da gidip gün isticem rüyamda 37de alalim diyodu istemiyodum sana yaziyodum bak erken aliyor istersen sende git diye![]()
Eyvah eyvah35 ‘ten sonra yeni bir hamilelik başlıyor![]()
Ah nerdeÖyle gidicem cumartesiye denk geliyor benim 36+0 seninde mi öylegeçen bir arkadas a da öyle demiş şaşırdım açıkçası biz sezaryan olucaz 39 a kadar bekletiyor normal doğum için daha çok bile beklenir cocuk ne kadar içeride kalırsa o kadar iyi. Bir şekilde geçiyo canım çok düşünme öyle hiç geçmiyor
Aynen ben 36 da gidip gün isticem rüyamda 37de alalim diyodu istemiyodum sana yaziyodum bak erken aliyor istersen sende git diye![]()
Kapısında pazar yazıyor ama çalışmıyor diye biliyorum . Eskiden ne güzel nöbet e kaliyodu o zamanlar aksam gidiyorduk şimdi nöbet e kalmıyorAh nerdeben de haftaya cumartesi giderim çalışıyorsa ya da pazar...
Aynen o zaman denk geliriz bakalım ne dicek merak ediyorumBenim de 36+1 oluyor cumartesi denk geleceğiz o zaman
Korkulu rüyalar başlamış desene![]()
Benim de gelmedi hiç sütüm bu kötü birşey mi![]()
Samimi bir akraba teyze hala kuzen vs kimsen yok muBende giç bilmiyorum ki
Bu sütün geö geleceğine işaret mi veya bir sorun mu onu da bilmiyorum. Araştırım bakım dr'a yılbaşndna sonra gideceğim.
Zaten paniklemiş durumdayım.babam hastanede durumı kritik,annem refakatçi ve iyileşemedi. Ben tek başıma nasıl doğum yapacağım diyorum.eşim extra özen göstermesi gereken yerde beni delirtiyor. dün işyerimden ihtarname geldi hangi sorunla boğuşacağımı şaşırdım![]()
Benden de süt geldi ama olabilir sızıntılar gayet doğal yapma panik sadece sen oynama goguslerle....Bende giç bilmiyorum ki
Bu sütün geö geleceğine işaret mi veya bir sorun mu onu da bilmiyorum. Araştırım bakım dr'a yılbaşndna sonra gideceğim.
Zaten paniklemiş durumdayım.babam hastanede durumı kritik,annem refakatçi ve iyileşemedi. Ben tek başıma nasıl doğum yapacağım diyorum.eşim extra özen göstermesi gereken yerde beni delirtiyor. dün işyerimden ihtarname geldi hangi sorunla boğuşacağımı şaşırdım![]()
İnanmıyorum bez almışsınAn itibariyle bende çanta hazırlamaya başladım arkadaşlar![]()
Kaç ay oldu alalı oğluma ıslak mendil alırken 80 li almıştımİnanmıyorum bez almışsınkaç tane aldın ?
Biz cisimiz tuvalete kakamiz tuvalete olduğu için takip edemedimiyorumKaç ay oldu alalı oğluma ıslak mendil alırken 80 li almıştım1 numara cok kullanılmıyor diye fazla fazla almadım ihtiyaç olursa yine alırım. Bu hafta bi e bebek yapicam zaten
![]()
Ben de giyeceklerini böyle paketlemiştim ama içlerine bez koymayı akıl etmedim benAn itibariyle bende çanta hazırlamaya başladım arkadaşlar![]()
Ben de 40lık aldım bir paket 1, bir paket de 2 numara. Bez pişik yapmaz inşallah o yüzden fazla almadım belki marka değiştirmek gerekir diye.Kaç ay oldu alalı oğluma ıslak mendil alırken 80 li almıştım1 numara cok kullanılmıyor diye fazla fazla almadım ihtiyaç olursa yine alırım. Bu hafta bi e bebek yapicam zaten
![]()
Ne güzel bizim daha ona çok var bide erkek daha gec söylüyormuşBiz cisimiz tuvalete kakamiz tuvalete olduğu için takip edemedimiyorumBende bakayım artık şu pazartesi bir gelse
![]()
Hepsine 1 tane koydum bide ayrı bi poşet yaptım onada 20 tane bez pisik kremi koydum bide pamuk koyucamBen de giyeceklerini böyle paketlemiştim ama içlerine bez koymayı akıl etmedim ben
Hangi bezle baslarsan genel de öyle gidiyor oglumda sleepy kullandim bunda da onunla başlıyorum bakalim insallah sorun yaşamamBen de 40lık aldım bir paket 1, bir paket de 2 numara. Bez pişik yapmaz inşallah o yüzden fazla almadım belki marka değiştirmek gerekir diye.
Bizim durumlar aynı sanırım doğum zamanları da hemen hemen aynı olacak gibiAnladım canım iyi bari tek değilim![]()
Inşallah erken bırakır bizimki de daha hiç işaret yok bakalim :/H heyecanli_anneee hiç onlaflara inanma kızım çiş erken dedi ama kaka beni ne surundurdu arkadaşın oğlan hepsini bir çırpıda yaptı. Bence yapıyla alakalı. 30 hafta öncesi zaten önerilmiyor.
Amin inşallah çünkü çok sistim![]()