2021 Şubat Anneleri

Yok ki başka doktor hep ona gittim. Neyse yaptırcam artık🥺inş sıkıntı olmaz
Olmaz ve canım benim arkadaşım da vuruldu böyle ve doktorun haklı inan ki benim kızımda vuruldu falan .... Üzülme artık. Ne ilaçlar almak zorunda olan var sen niye şimdi bu kadar yipranddin?

Olmaz ve canım benim arkadaşım da vuruldu böyle ve doktorun haklı inan ki benim kızımda vuruldu falan .... Üzülme artık. Ne ilaçlar almak zorunda olan var sen niye şimdi bu kadar yipranddin?
Niye çünkü bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkisi olur diye bir doktoru dinledim Öyle bir şey var mi bilmiyorum, bi de bu bebek için çok uğraştık🥺mucize gibiydi. kaç tüp bebekten sonra oldu, kendi geldi.inş hayırlısı olur🙏

Hiç canını sıkma canım bişey olmaz o iğneyi olan çok kişi var kimseden de kötü bişey duymadım. İnşallah bebeğine zamanında sağlıkla kavuşursun 🙏
Saol canım inş dediğin gibi olur🙏

Cok iyi cnm senin adina sevindim 15 gunu gecmedigi surece gerileme cok sorun edilcek bir durum degil.insallah boyle devam eder benim bebek 18 gün geriden geliyor benimde tek duam gerilemenin 3 haftayi bulmamamasi.
Allah yardımcımız olsun. Benim şekerden dolayı geriden gelme senin sebep ne doktor bişey dedi mi?

H hacer3426 oğlumdada yapılmıştı 2 kez ciğer geliştirici iğne.son zamanlarda anne karnında kilo almıyordu.hiç bir sıkıntısı olmadı şükür.kulaktan dolma şeyleri okuyup veya izleyip canını da sıkma.her doktor kendine göre bişey der fakat önemli olan tıp ın hangisinde ortak karar aldığı.

H hacer3426 oğlumdada yapılmıştı 2 kez ciğer geliştirici iğne.son zamanlarda anne karnında kilo almıyordu.hiç bir sıkıntısı olmadı şükür.kulaktan dolma şeyleri okuyup veya izleyip canını da sıkma.her doktor kendine göre bişey der fakat önemli olan tıp ın hangisinde ortak karar aldığı.
Saol canım korktum işte çok zormuş anne olmak 😢 dua etcem artık. Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Şimdi yazdım Dr a. Ben senin bebeğine zarar verecek bir şey yapabilir miyim dedi. Bir daha yapılman gerekmeyecek dedi etkisi 6-8 hafta sürüyor dedi. Takma kafana dedi. İnş öyledir artık yapacak birşey yok. 2. Dozu da yaptırıcam el mecbur.

Etkisi 2-3 hafta suruyor denildi bana hep perinatoloji doktorlari vs de o yüzden dogumdada yapildi hatta ama kisa bile surse etkisi gerçekten faydali oldugunu düşünüyorum ben ciger gelisimi acisindan yaptir 2.dozunuda cnm sifa olur inşallah

Kizlar merhaba 32+2 yiz bugün ,az önce doktordan çıktım yuzunu göstermedi bizimki , 2200 g kilosu 43 cm de boyu doktor normal haftasıyla uyumlu dedi ama bana fazla geldi 4 kg a yakın doğacak heralde 🙈🙈 kan ilacını da değiştirdi gynoferro sanola geçtik günde 2 tane kullanacağım ins doğuma kadar kan değerlerim yükselir

Allah yardımcımız olsun. Benim şekerden dolayı geriden gelme senin sebep ne doktor bişey dedi mi?

Benim ilk bebegimde ayniydi hic bir sorun yok kan akışı vs olsun arastirma felanda yapildi en son rahmimin küçük olduğunu o yüzden cocugun bir sure sonra gelisemedigini söylediler bende 2.gebeligimi merak ediyodum ayni olcakmi diye nitekim bu hamileligimdede ayni oldu gelisim geriligi ve su azalması oluyor.

Kizlar merhaba 32+2 yiz bugün ,az önce doktordan çıktım yuzunu göstermedi bizimki , 2200 g kilosu 43 cm de boyu doktor normal haftasıyla uyumlu dedi ama bana fazla geldi 4 kg a yakın doğacak heralde 🙈🙈 kan ilacını da değiştirdi gynoferro sanola geçtik günde 2 tane kullanacağım ins doğuma kadar kan değerlerim yükselir
Benimki 31+1 de 44 cm bana da biraz kısa geldi 🤷

Benim ilk bebegimde ayniydi hic bir sorun yok kan akışı vs olsun arastirma felanda yapildi en son rahmimin küçük olduğunu o yüzden cocugun bir sure sonra gelisemedigini söylediler bende 2.gebeligimi merak ediyodum ayni olcakmi diye nitekim bu hamileligimdede ayni oldu gelisim geriligi ve su azalması oluyor.
Anladım bende çift rahimliyim ilk oğlum 36 haftalıkken acil sezeryan ile dogdu. Suyu bittiği için. 2950 gramdı. Bu bebegimde şeker çıktı oda yeterince kilo alamamasina sebep oluyor. Haftasında sorunsuz dogururuz insaallah

Back
X