- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Sarımsak yutuyorum, zencefil içiyorum.... Ama sizler gibiyim hep terliyorumGeçmiş olsun aman dikkat et hasta olmadan atlatalım azcık kaldı. Limon bal iç inşallah geceden olan birşeydir geçer gün içinde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarımsak yutuyorum, zencefil içiyorum.... Ama sizler gibiyim hep terliyorumGeçmiş olsun aman dikkat et hasta olmadan atlatalım azcık kaldı. Limon bal iç inşallah geceden olan birşeydir geçer gün içinde.
Olmaz ve canım benim arkadaşım da vuruldu böyle ve doktorun haklı inan ki benim kızımda vuruldu falan .... Üzülme artık. Ne ilaçlar almak zorunda olan var sen niye şimdi bu kadar yipranddin?Yok ki başka doktor hep ona gittim. Neyse yaptırcam artıkinş sıkıntı olmaz
Hiç canını sıkma canım bişey olmaz o iğneyi olan çok kişi var kimseden de kötü bişey duymadım. İnşallah bebeğine zamanında sağlıkla kavuşursunYok ki başka doktor hep ona gittim. Neyse yaptırcam artıkinş sıkıntı olmaz
Niye çünkü bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkisi olur diye bir doktoru dinledim Öyle bir şey var mi bilmiyorum, bi de bu bebek için çok uğraştıkOlmaz ve canım benim arkadaşım da vuruldu böyle ve doktorun haklı inan ki benim kızımda vuruldu falan .... Üzülme artık. Ne ilaçlar almak zorunda olan var sen niye şimdi bu kadar yipranddin?
Saol canım inş dediğin gibi olurHiç canını sıkma canım bişey olmaz o iğneyi olan çok kişi var kimseden de kötü bişey duymadım. İnşallah bebeğine zamanında sağlıkla kavuşursun![]()
Çok şükür canım.. Bende şişlik inmeyecek diye korkuyorum.. ağrım azaldı ama..Ekmeği kesip kayısı ve bol su ictigimden beri rahatım şükür Kortos krem aldım ama şükür bunları uygulayinca gerek kalmadi
Allah şifanızı versin inşallah bir an önce kavuşursun oğlunaYok Sezeryanla oğlum oldu suan kuvezde cigerinde enfeksiyon var tedavi görüyor bende toparlamaya çalışıyorum çok şükür halime dikiş ağrısı oluyor ama iyiyim
Allah yardımcımız olsun. Benim şekerden dolayı geriden gelme senin sebep ne doktor bişey dedi mi?Cok iyi cnm senin adina sevindim 15 gunu gecmedigi surece gerileme cok sorun edilcek bir durum degil.insallah boyle devam eder benim bebek 18 gün geriden geliyor benimde tek duam gerilemenin 3 haftayi bulmamamasi.
Saol canım korktum işte çok zormuş anne olmak
amin inşallah .Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah herkeseSaol canım korktum işte çok zormuş anne olmakdua etcem artık. Allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Şimdi yazdım Dr a. Ben senin bebeğine zarar verecek bir şey yapabilir miyim dedi. Bir daha yapılman gerekmeyecek dedi etkisi 6-8 hafta sürüyor dedi. Takma kafana dedi. İnş öyledir artık yapacak birşey yok. 2. Dozu da yaptırıcam el mecbur.
Allah yardımcımız olsun. Benim şekerden dolayı geriden gelme senin sebep ne doktor bişey dedi mi?
Benimki 31+1 de 44 cm bana da biraz kısa geldiKizlar merhaba 32+2 yiz bugün ,az önce doktordan çıktım yuzunu göstermedi bizimki , 2200 g kilosu 43 cm de boyu doktor normal haftasıyla uyumlu dedi ama bana fazla geldi 4 kg a yakın doğacak heraldekan ilacını da değiştirdi gynoferro sanola geçtik günde 2 tane kullanacağım ins doğuma kadar kan değerlerim yükselir
Ben kullanıyorumMagnimore plus kullanan var mıydı aranızda kızlar?
Kiz 1 metre çocuk mu dogurcan zaten maksimum 54-56 cm doğuyorlar doguma kadar baya boylanirBenimki 31+1 de 44 cm bana da biraz kısa geldi![]()
Anladım bende çift rahimliyim ilk oğlum 36 haftalıkken acil sezeryan ile dogdu. Suyu bittiği için. 2950 gramdı. Bu bebegimde şeker çıktı oda yeterince kilo alamamasina sebep oluyor. Haftasında sorunsuz dogururuz insaallahBenim ilk bebegimde ayniydi hic bir sorun yok kan akışı vs olsun arastirma felanda yapildi en son rahmimin küçük olduğunu o yüzden cocugun bir sure sonra gelisemedigini söylediler bende 2.gebeligimi merak ediyodum ayni olcakmi diye nitekim bu hamileligimdede ayni oldu gelisim geriligi ve su azalması oluyor.
benim minnoş da 32de 41di. Nettin sen son zamanda boy çabuk uzuyor... O Bebiş 50 cmin altında doğmaz annesi hatta uzun boylu da doğar...Benimki 31+1 de 44 cm bana da biraz kısa geldi![]()
Kalça ağrılarımdan dolayı doktoruma yazmıştım bu ilaca başlamamı söyledi. Günde 1 alıyoruz sanırım dimi? Tok karna mı? Bu haftadan sonra magnezyum başlamak sancıları baskılamaz umarımBen kullanıyorum