2021 Şubat Anneleri

26.haftada basladi oglumda ama bence daha once basladi muhtemeln doktorum farketmedi çünkü devlete muayneye gittigimde 26 da direk hastahaneye yatırdılar ciddi azalma oldugu icin 2 aya yakin hastahane de yattim serum takviyesi vs aldim benim net 3 hafta geriydi oğlum yani ortalamada 30 hafta olarak doğdu 33 haftalikken. 24 ten bu haftalara gelmissin sende cok iyi insallah bi bu kadar durur icerde ☺️ insallah en azidnan 34-35 li haftaları gorursek cok iyi olur yogun bakim riski en aza iniyor o zaman. En son ne zaman gittin muayneye cnm kac kiloydu
Ah kıyamam ya siz de su azlığı durumu daha önemli dereceymiş ben de korkuyorum ya iyice azalırsa diye ve şu gerilik olayı fark açılırsa diye korkuyorum en son 28+4te kontrole gittim ölçümlerin ortalaması 27 haftalık çıktı 1002 gr ama dediğim gibi özellikle şakakları arası ölçü 3 haftaya yakın geride gibi çıkmış. İnşallah dediğin gibi 35li haftaları görelim bebeklerimiz sağ sağlim doğsun inşallah 🙏 yarın tekrar kontrolüm var.
Peki doktor ne diyor bu duruma ? Kilosu falan nasıl?
Kuzum doktor şuan için sorun olmadığını ama takip etmemiz gerektiğini söyledi. Bu fark açılmazsa sorun yokmuş yani. Genetik olarak da minyon olabilme ihtimali varmış. Kilosu 2 hafta önce 1002 gr çıktı

Olsun bol bol su da iç o da arttırır inşallah 🙏 sağolsun eşler bu dönemde yardımcı oluyor sende dinlen hayatında 1-2 ay böyle olur esin de ne güzel destek sana hiç kafana takma.

Aynen cnm cok şükür en buyuk destekcilerimiz. Sen ne zaman gitmeyi dusunuyorsun bi daha muayneye ☺️

😂😂😂 hem göremiyoruz hem elimiz yetişmiyor. Bazı eşler hallediyormuş ama öyle bir şeyi talep edemem ben çekinirim. Hazırlıksız gitsem daha az utanırım herhalde.

Ahaha yok bende isteyemem bende cevremden esinddn isteyeni duymustum ama benden igrenir diye korkarim 😅😂 dedigin gibi hazirliksiz giderim daha iyi 😅

Ah kıyamam ya siz de su azlığı durumu daha önemli dereceymiş ben de korkuyorum ya iyice azalırsa diye ve şu gerilik olayı fark açılırsa diye korkuyorum en son 28+4te kontrole gittim ölçümlerin ortalaması 27 haftalık çıktı 1002 gr ama dediğim gibi özellikle şakakları arası ölçü 3 haftaya yakın geride gibi çıkmış. İnşallah dediğin gibi 35li haftaları görelim bebeklerimiz sağ sağlim doğsun inşallah 🙏 yarın tekrar kontrolüm var.

Kuzum doktor şuan için sorun olmadığını ama takip etmemiz gerektiğini söyledi. Bu fark açılmazsa sorun yokmuş yani. Genetik olarak da minyon olabilme ihtimali varmış. Kilosu 2 hafta önce 1002 gr çıktı

Senin suyun kac cm canim ölçtuler mi hic ? Evet seninkide haftasina gore geriden geliyor karin cevresinimi kucuk olcuyolar bilgin varmi ortalamasi 27 cikmasi iyi ama 3 hafta geriligi hangi bolgesinde tespit ettiler karin bacak kafa 3 yeri olcuyolarya normalde merak ettim ☺️ yarin insallah guzel.haberler.alirsin yaz buraya da ben bugun gittim 31+0 im 1250 gramdi 🤷

Aynen gercrkten esime cok ihtyacm.olacak zaten ilk bebek deneyimsizm.heyecanlym.vs
Sagoln insallah Allah hepimzn gonlne gore verir
Tek.olmak istemiyorm.gercekten dusunmesi bile.beni strese sokuyi😔
Canım asker eşi olarak seni çok iyi anlıyorum. İlk gebeliğimde bu stresle kendimi hasta etmiştim. Eşim Doğumda olamayacak diye. O yüzden ne dilesen ne istesen haklısın. Doğudaydık, hastane yoluna mayın döşedikleri zamanlardı tek başıma kontrole gider gelirdim. Çok zoruma giderdi. Eşiyle ailesiyle olanları kıskanırdım. Ama böyle tek başına mücadele eden kadınlara Allah ayrı bir güç, güven veriyor. Bu günlerinden sonra bile evladın seni çok güçlü bir anne olarak tanımlayacak. Kendini üzme. Eşinin yokluğu duygusal olarak seni eksik hissettirecek belki ama bebeğine tek başına yeteceksin eminim.

Canım benim Allah yardımcınız olsun. Eşin de sağ Salim görevden döner inşallah. Merak etme sen sağlıksız doğmaz zaten bizim söylemlerimiz “fazla kalsa iyi olur” araştırmalarına dayanıyor o kadar... günün tamamlayan bebek oran olarak belki de azdır.
Canim.cok tesekkur ederimmm dilerim en hayirlisi olur🙏

Yaa darısı bana inşallah 🤲 bir aydır diyorum ki her akşm geldiğinde bi yerleri yapalım. Yok tembel anacağım . Sonra gündüz gidiyorm kendm yapıyorm yoruluyorm 🙄😒 baya söyleniyorum kendisine . Bir masanın üstünde duran bi obje bile gözüme batıyor. Şimdi d.sonrası kim gelebilecek belli değil sürekli ay biri görse ne pis kız der ,ay burasını toplayım nolur nolmaz modundayım sürekli🤪😶

Dalan ve dalin kullandım ben,stokladım da hatta. Siveno'da öneririm.
Ben kimseyi kabul etmeyeceğim gelirse kayınvalide gelir. O da tertemiz olsam da adımı temiz çıkarmaz zaten 😂 eşim çok gıcık benim cam azıcık kirlensin dışarıyı göremiyorum der 😬 Doğumdan sonra nasıl olsa 3 çocukla salayacağım diye onun hatrına beraber yaptık 🤪 benim eşim tembel olsa ben hepten salardım kesin😬

Canım asker eşi olarak seni çok iyi anlıyorum. İlk gebeliğimde bu stresle kendimi hasta etmiştim. Eşim Doğumda olamayacak diye. O yüzden ne dilesen ne istesen haklısın. Doğudaydık, hastane yoluna mayın döşedikleri zamanlardı tek başıma kontrole gider gelirdim. Çok zoruma giderdi. Eşiyle ailesiyle olanları kıskanırdım. Ama böyle tek başına mücadele eden kadınlara Allah ayrı bir güç, güven veriyor. Bu günlerinden sonra bile evladın seni çok güçlü bir anne olarak tanımlayacak. Kendini üzme. Eşinin yokluğu duygusal olarak seni eksik hissettirecek belki ama bebeğine tek başına yeteceksin eminim.

Canim aynen benm de babam askerdi
Esim.asker degil ama o duygulari ben de yasadm anam da guclulerden😀
Saka bir yana ister istemez stresli oluyo insan zaten ben de doktora hep tek gdiyorm hatta gecen doktor bu bebegin babasi nerde dedi😀 Allah yar ve yardmcmz olsun

Genç kizligimda jilet yapıyodum canım sonradan daha yapmadım ağdaya alıştım baya azaldı bide inceldi .ama dediğin gibi mecbur jilet yapicam bende . Senin bide normal doğum aniden herşey olabilir ama gerçi bizede birden sancı vurur belli olmaz hep temiz olmak lazim 😅 haftada bir kontrol etmek lazim aslında
Ya işte jilet işi de her gün her gün yapılmıyor tahriş ediyor. İlk gebeliğimde evde çoluk çocuk yoktu son ana kadar ağda yaptım ayıra ayıra rahatça 😂 şimdi benim ufaklıklar beş dk görünmesem kapıya dayanıyorlar😬

Saka bir yana ister istemez stresli oluyo insan zaten ben de doktora hep tek gdiyorm hatta gecen doktor bu bebegin babasi nerde dedi😀 Allah yar ve yardmcmz olsun
Bende doktora hep annemle gittim, eşim ikinci çocuk yaparız deyince annemle yaparız sana gerek yok diyorum

Allah gönlünüzden geçeni hayırlı sağlıklı kılsın canım. Dilediğin gibi ilerlesin inşallah💜

Senin suyun kac cm canim ölçtuler mi hic ? Evet seninkide haftasina gore geriden geliyor karin cevresinimi kucuk olcuyolar bilgin varmi ortalamasi 27 cikmasi iyi ama 3 hafta geriligi hangi bolgesinde tespit ettiler karin bacak kafa 3 yeri olcuyolarya normalde merak ettim ☺️ yarin insallah guzel.haberler.alirsin yaz buraya da ben bugun gittim 31+0 im 1250 gramdi 🤷
Sanırım ölçtü ama bana söylemedi kaç cm bilmiyorum 🤷‍♀️ Sadece son kontrolde yeterli seviyeye geldiğini söyledi haftama göre azmış ama yetermiş bu su. Yaklaşık 3 hafta gerilik kafada çıkıyor 😑 diğer yerlerinde de var ama bu kadar değil. Peki doktorun kilosu için ne dedi size haftasına göre nasıl şuan. Yarın inşallah güzel haberler ile gelirim😊

36.haftada gidicem canım 8 ine denk geliyor . Gidince bişey çıkar diye gitmiyorum çok şükür hareketleri iyi kasilmam da oluyor ama dinlenince geçiyor.

☺️ İyi hissediyosan kendini boşver hastahane ortamina sürekli gidip çıkmakta iyi değil sonuçta. Gun verir o zaman bu sefer gittiginde kesin ☺️

Sanırım ölçtü ama bana söylemedi kaç cm bilmiyorum 🤷‍♀️ Sadece son kontrolde yeterli seviyeye geldiğini söyledi haftama göre azmış ama yetermiş bu su. Yaklaşık 3 hafta gerilik kafada çıkıyor 😑 diğer yerlerinde de var ama bu kadar değil. Peki doktorun kilosu için ne dedi size haftasına göre nasıl şuan. Yarın inşallah güzel haberler ile gelirim😊

İnsallah cnm tamamlar o arayida. Yeterli miktarda varsa yine onada şükur bakalim yarin guncel bilgi olur sanada. Kilosu da haftasina gore geride cnm 31+0 dim bugun 28+0 olarak çıktı 1200-1250 gibi ölçtuler Hastahaneye yatirmamiz lazım dedilerde küçük bebegim var mecbur eve geldim evde kendimi kotu hissedersem oyle gidicem

Merhaba kız bebek anneleri, bebişlerinizin isimlerini netleştirebildiniz mi, neye kadar verdiniz? Bakıyorum heryerde aynı öneriler var. Bilge Neva yada Gülce Neva nasıl sizce?
Gülce Neva gayet hoş. Biz de oğlumla Aylin Ada diyoruz ama elim bir tane seçin diyor

Ya işte jilet işi de her gün her gün yapılmıyor tahriş ediyor. İlk gebeliğimde evde çoluk çocuk yoktu son ana kadar ağda yaptım ayıra ayıra rahatça 😂 şimdi benim ufaklıklar beş dk görünmesem kapıya dayanıyorlar😬
Ya jilet de bugün yapsan yarın uzamaya başlıyor.. bende nisanliyken ağdaya başladım diğer iki gebeliklerinde de hep ağda ile aldım ama bunda karnım daha büyük ve aşağıda geçen ay en zor llandigim ağda oldu.. ama pes etmek yok bir haftaya gene yapacağım.. yatak odama düzeneği kuruyorum ışıktır aynadır zorlaya zorlaya yapıyorum napayım.. en azından bir ay gidiyor ağda ile..

Birde kızlar benim kasılmalar gece çocukları yatırmaya gidince yatarken oluyor.. aşağı tarafa bir basınç o ara nefesimde kesilmiş gibi oluyor... diğer gebeliklerimde hic hatırlamıyorum olmuyordu..2. De doğum gittiğim gün hissetmiştim bu hissi..

Back
X