- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ah kıyamam ya siz de su azlığı durumu daha önemli dereceymiş ben de korkuyorum ya iyice azalırsa diye ve şu gerilik olayı fark açılırsa diye korkuyorum en son 28+4te kontrole gittim ölçümlerin ortalaması 27 haftalık çıktı 1002 gr ama dediğim gibi özellikle şakakları arası ölçü 3 haftaya yakın geride gibi çıkmış. İnşallah dediğin gibi 35li haftaları görelim bebeklerimiz sağ sağlim doğsun inşallah26.haftada basladi oglumda ama bence daha once basladi muhtemeln doktorum farketmedi çünkü devlete muayneye gittigimde 26 da direk hastahaneye yatırdılar ciddi azalma oldugu icin 2 aya yakin hastahane de yattim serum takviyesi vs aldim benim net 3 hafta geriydi oğlum yani ortalamada 30 hafta olarak doğdu 33 haftalikken. 24 ten bu haftalara gelmissin sende cok iyi insallah bi bu kadar durur icerdeinsallah en azidnan 34-35 li haftaları gorursek cok iyi olur yogun bakim riski en aza iniyor o zaman. En son ne zaman gittin muayneye cnm kac kiloydu

Kuzum doktor şuan için sorun olmadığını ama takip etmemiz gerektiğini söyledi. Bu fark açılmazsa sorun yokmuş yani. Genetik olarak da minyon olabilme ihtimali varmış. Kilosu 2 hafta önce 1002 gr çıktıPeki doktor ne diyor bu duruma ? Kilosu falan nasıl?