Dün sabah bebişin hareketi az hissettim kasılma geceki gibi fazlaydı gündüz de. kordon yakın diye greyfurt suyu sıkıp içtim hareket ölçeyim dedim, hareketlendi. Bi de en son kontrolde nuran hanım su azalmaya başlamış ama şu an için iyi demişti, o yüzden hareketleri de az hissedersin demişti. Bi kaç tepik hissedince sorun yok dedim. Yemeğimi falan yaptım akşam kızlar ben o derece iyiydim. Akşam çocuğu yatırdım yeğenime pek iyi hissetmiyorum dedim, yatağa girdim. İnşaatçı senin mesajı okudum cvp yazıcaktım öyle su gelmeye başladı

Kalktım üstümü değişip bez koydum, emziği steril hale getirip çıktım evden valizle

Su gelince alttan muayene yaptı ebe, nst bir de. Sonrasında Dr arandı ve sondam takıldı. Ameliyathanede takın dedim ama maalesef odada takıldı. Spinal yapılırken korkmadım, nasıl durmam gerektiği napmam gerektiği anlatıldı. İğneler belime girdi ve drum da yetişti

ne tatlısı yedin de hoşuna gitti diyip elimi aldı, sarıldı, nasıl hissediyorsun diyip halimi hatırımı sordu

sakın k orkma dedi, iyiyim dedim ve başladı ameliyata... bazen spinalde tansiyon düşüyoırmuş benim de düştü, midem bulandı ve ilaç verdiler azar azar tansiyonum düzelene kadar. Yani hissediyordum bişiler çekme çıkarma, ağlama sesiyle ben mest

ten tene temas da ettik onu izledim benimle uğraşırken dr

halim hatrım soruldu aynı anda odamıza girdik, gayet iiydik

benim acı eşiğim yüksek ama anestezi azaldıkça kum torbaları falan çok baskı yapıyordu ağladım biraz, ağrı kesici yapıldı. Oburix çıktı memedeyiz

ama ağlamıyor maşallah
2.de olsa 3. De olsa 4 de olsaaa çok güzel bi duygu kızlar... Rabbim hepinize hayırlısıyla tattırsın. Bazı olumsuzluklar var hastaneyle alakalı, hem geceye hem de coronaya bağlı diyip heyecanla görmezlikten geliyorum