2021 Şubat Anneleri

Benim şu an için gelenim yok canım. İzin verilmediği söylendi telefonda. Koridordan pek insan sesi gelmiyor odalara girip çıkan yok duyduğum sadece temizlikçiler, yarın sabaha kadar burdayım görürsem yaşarsam söylerim😂

Bu arada herkese çok tşkr ederim, daha güzel kolay doğum hikayeleri sağlıcakla sizin olsun, tek tek alıntılamadım kusura bakmayın...

Özge canım geldim danışmadan kimse yoktu bi süre birine ulaşmaya çalıştık, çocuğa suyum geldi desem de ebeye aktarmadığından sadece sancım olduğunu sanıp önemsemedi😂 odada serum taktılar tektim eşimi eve yolladım eksikler nedeniyle, damardan çıkmış serum kolum balon oldu fark edene kadar. Düğmeye basıyım hemşire çağrıyım dedim çalışımyordu... Deli gibi yırtınarak bağırdım kimse yok mu yardım edin diye😂. erkek istemediğimi dile getirdim ama maalesef vardı... Emzirme hemşiresi belki ikinci diye ilgilenmedi telefonunu söyledi gitti. Kendi kendime memeye koydum😂 bunlarda hem gecenin hem de corona İn etkisi var diye düşünüyorum. Dediğim gibi heyecanımız çok sorun da etmedik😂

Oda çok sıcak iyiki pijamayı kısa kollu aldım, kısa kolunuz olsun yanınızda. havlu kağıt yok mutlaka koyun. Islak mendil de atın çantanıza mutlaka... giydirirken onunla sildiler...
Biraz tatsız olmuş bazı şeyler ama nazarlık olsun onlar da canım bebişin sağlıkla kollarında ya çok şükür 🥰 Erkek olması gerçekten kötü olmuş ama 😒 Doğumhanede miydi nerdeydi erkek?

Dün sabah bebişin hareketi az hissettim kasılma geceki gibi fazlaydı gündüz de. kordon yakın diye greyfurt suyu sıkıp içtim hareket ölçeyim dedim, hareketlendi. Bi de en son kontrolde nuran hanım su azalmaya başlamış ama şu an için iyi demişti, o yüzden hareketleri de az hissedersin demişti. Bi kaç tepik hissedince sorun yok dedim. Yemeğimi falan yaptım akşam kızlar ben o derece iyiydim. Akşam çocuğu yatırdım yeğenime pek iyi hissetmiyorum dedim, yatağa girdim. İnşaatçı senin mesajı okudum cvp yazıcaktım öyle su gelmeye başladı😂
Kalktım üstümü değişip bez koydum, emziği steril hale getirip çıktım evden valizle🙏
Su gelince alttan muayene yaptı ebe, nst bir de. Sonrasında Dr arandı ve sondam takıldı. Ameliyathanede takın dedim ama maalesef odada takıldı. Spinal yapılırken korkmadım, nasıl durmam gerektiği napmam gerektiği anlatıldı. İğneler belime girdi ve drum da yetişti🥰 ne tatlısı yedin de hoşuna gitti diyip elimi aldı, sarıldı, nasıl hissediyorsun diyip halimi hatırımı sordu🥰 sakın k orkma dedi, iyiyim dedim ve başladı ameliyata... bazen spinalde tansiyon düşüyoırmuş benim de düştü, midem bulandı ve ilaç verdiler azar azar tansiyonum düzelene kadar. Yani hissediyordum bişiler çekme çıkarma, ağlama sesiyle ben mest😂 ten tene temas da ettik onu izledim benimle uğraşırken dr😂 halim hatrım soruldu aynı anda odamıza girdik, gayet iiydik🙏 benim acı eşiğim yüksek ama anestezi azaldıkça kum torbaları falan çok baskı yapıyordu ağladım biraz, ağrı kesici yapıldı. Oburix çıktı memedeyiz😂 ama ağlamıyor maşallah🙏

2.de olsa 3. De olsa 4 de olsaaa çok güzel bi duygu kızlar... Rabbim hepinize hayırlısıyla tattırsın. Bazı olumsuzluklar var hastaneyle alakalı, hem geceye hem de coronaya bağlı diyip heyecanla görmezlikten geliyorum🥰
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun 🥰 2 gun sonra bende alacam insallah bebegmi kucagima sezeryanla. cok korkum var ama sen ne guzel anlatmissin insallah senin gibi guzel gecer benimde. Bundan onceki dogumum genel anesteziyleydi.

Benim şu an için gelenim yok canım. İzin verilmediği söylendi telefonda. Koridordan pek insan sesi gelmiyor odalara girip çıkan yok duyduğum sadece temizlikçiler, yarın sabaha kadar burdayım görürsem yaşarsam söylerim😂

Bu arada herkese çok tşkr ederim, daha güzel kolay doğum hikayeleri sağlıcakla sizin olsun, tek tek alıntılamadım kusura bakmayın...

Özge canım geldim danışmadan kimse yoktu bi süre birine ulaşmaya çalıştık, çocuğa suyum geldi desem de ebeye aktarmadığından sadece sancım olduğunu sanıp önemsemedi😂 odada serum taktılar tektim eşimi eve yolladım eksikler nedeniyle, damardan çıkmış serum kolum balon oldu fark edene kadar. Düğmeye basıyım hemşire çağrıyım dedim çalışımyordu... Deli gibi yırtınarak bağırdım kimse yok mu yardım edin diye😂. erkek istemediğimi dile getirdim ama maalesef vardı... Emzirme hemşiresi belki ikinci diye ilgilenmedi telefonunu söyledi gitti. Kendi kendime memeye koydum😂 bunlarda hem gecenin hem de corona İn etkisi var diye düşünüyorum. Dediğim gibi heyecanımız çok sorun da etmedik😂

Oda çok sıcak iyiki pijamayı kısa kollu aldım, kısa kolunuz olsun yanınızda. havlu kağıt yok mutlaka koyun. Islak mendil de atın çantanıza mutlaka... giydirirken onunla sildiler...
Bebis ve senn ii olmana cok ama.cok sevmdm direk bebisi odaya yanina veriyolarmi ay cok heycanli

Tospik beklenenden cok mi dogdu az mi

Ne güzel anlatmissin ya Nuran hocanin yaklaşımı beni cok mutlu etti. Ben sey merak ediyorum ultrasondaki kilosuyla dogum kilosu arasında cok fark varmiydi? acil oldugu icin size korona testi yapmadilar muhtemelen dimi? 😊 Bugun cikarmiymissin bilgi verdilermi cnm 🌷

Tospik beklenenden cok mi dogdu az mi
3500 doğdu kızlar, salı 3500 demişti aynı kiloda geldi. Korono testimizi de biz çarşamba günü yaptırmıştık devlette. Çıkışıma yarın sabah dedi visitte Dr hanım. Kontrole Geldiğimizde 48 saat sezeryan müşaadesi ama bazen anneler iyi hissettiğini söylüyor 1 günde de çıkan oluyor demişti.

Bu akşam defalarca hissettim kasılma kızlar. Anladım artık nasıl birşeymiş. Bu ara çok stresliyim bu akşam da sinir stres yaşadım bi sebepten. Etkilemiş midir bilmiyorum ama baya kasıldım canım yanarak.
Ben de çok fazla kasıldım bu gece. Tabi sinir stres üzüntü yorgunluk etkiliyor ben de öyle oluyor yani. Bir de normal Doğum için kasılmalar çok iyi demişti doktorum rahim hazirlaniyor diye. Öyle düşün sıkma canını

Merak etme panik olursan hemen sakinleştirici yapıyorlar 5 dakika falan uyuyorsun korkma
Sakinlestirici bebegi aldiktan sonra yapariz dedi doktor. Bebege zarari oldgunu düşünüyor sanirim. Bi de genel anesteziden kork asil dedi bebek pelte gibi doguyor aglasin diye bekliyoruz dedi. 😐

Günaydın anneler. Bir dişim çok ağrıyordu kanallıktı 2 aydır o tarafla yemiyordum dün de diğer tarafın dişi kırıldı yarısı kaldı sallanıyor garip bir hal aldı. Doktorumu aradım çektirebilirsin dedi daha önce bu haftalarda yaşamış olan var mı aynı sıkıntıyı?

25 ocak anneleri hazırlıklar tamam mı.?ben dün uyuyamadım heyecandan. Son günü düşünemiyorum. Görende ilk çocuk zanneder 😂ama 3. Gelecek 🤣😂
Valla sanirim ilk ya da 2 3 fark etmiyor .benimde ikinci cocuk heyecandan cok korku panik var 🥺🥺 bugun covit testi icin hastaneye gidecem. Ondan da ayri tirsiyorum mide bulantim var zaten bi de cubugu sokalarlarsa kusarim diye korkuyorum

Bende aynı hastaneye gidiyorum inşallah problemsiz doğum yaparız bizlerde 🥰 sondayı odada takmaları kötü olmuş bende sezaryen olursam iğneden sonra yapılmasını isteyecektim. Sağlık olsun iyisiniz ya çok şükür önemli olan o.
erkek çalışan çok mu var

Valla sanirim ilk ya da 2 3 fark etmiyor .benimde ikinci cocuk heyecandan cok korku panik var 🥺🥺 bugun covit testi icin hastaneye gidecem. Ondan da ayri tirsiyorum mide bulantim var zaten bi de cubugu sokalarlarsa kusarim diye korkuyorum
Kaçıncı çocuk olduğu kesinlikle farketmiyormuş. 😌Hatta bunda daha heyecan var gibi oda yaştan dolayı bence 36 ya girdim 🙃İster istemez daha olgun oluyorsun.bana covid yapılmayacak. Gerek yok dedi hastane 😯belirti olunca yapıyoruz dediler. İnşallah sende kolaylıkla atlatırsın testi. Bana 4 kez yapıldı. Hastanede çalıştığım için ben tecrübeliyim o konuda 😌bana göre zor bir test değil ama bazılarına göre zor geliyor.

Kaçıncı çocuk olduğu kesinlikle farketmiyormuş. 😌Hatta bunda daha heyecan var gibi oda yaştan dolayı bence 36 ya girdim 🙃İster istemez daha olgun oluyorsun.bana covid yapılmayacak. Gerek yok dedi hastane 😯belirti olunca yapıyoruz dediler. İnşallah sende kolaylıkla atlatırsın testi. Bana 4 kez yapıldı. Hastanede çalıştığım için ben tecrübeliyim o konuda 😌bana göre zor bir test değil ama bazılarına göre zor geliyor.
Bende cok geri degilim 31 yasindayim 🤭 sen hastanede calistigin icin belki yapmiyolardir sana. Bende de belirti yok ama istediler. Zaten anlamiyorum her turlu tedbir alacaklar zaten neden istiyolar testi bilmem. Pozitif ciksam cocuk icerdemi durcak sanki

25 ocak anneleri hazırlıklar tamam mı.?ben dün uyuyamadım heyecandan. Son günü düşünemiyorum. Görende ilk çocuk zanneder 😂ama 3. Gelecek 🤣😂
Benim de 2. İlk zaman pek sallamıyordum şimdi çok heyecanlıyım 7 yıl aradan sonra biri daha gelecek evimize. İnş sağlıkla gelir kuzular. Ben sancı bekliyorum bakalım ne zaman canı isteyecek bizim kızın

Eşin de çok nazlım nazlımmış çocuk olunca herşey değişiyor valla 😂 bizimkininde çocuklara tahammülü yoktu şimdi çocuklara sevgi kelebegi oldu 😂 alışılıyor canım eşin de alışır inşallah kolik bi bebek olmazsa en kolay dönemleri yenidoğan ken bence sonraları daha zor
Hahaha bizimki çocukları çok sever yeğenlerine yeğenlerime hasta ama yenidoğan ve tamamen sorumluluk sende gece gündüz ahh bide kolik olursa yandık :)

Şimdi dedim ki sen o KYK yurdunda 6 erkek bir odada kalırken ne yaptın hala anlatıyor😂😂

Back
X