2021 Şubat Anneleri

Perşembe kontrole gittim pazar günü için nst tekrarı istendi. 3gün sonra yine gel sonrasında her gün geliyorsun dedi doktor.
Normal doğum bekliyordunuz değil mi? Siz de nasıl gidiyor peki?
Ben de dun gıttım nst de 2 sancı cıktı yalancı sancı dedi hissetmedim zaten haftaya pzt tekrar gel sonra carsamba gel 40. Hafta olunca Bı bakalım ona gore bekleyelim dedi yani ben 4 5 subata kadar beklıcem gıbı duruyor. Evde squat yapıyorum bil bol elimden geldıgınce yuruyor um ama cok degil 3 bin adım fln oluyor ortalama ama hıc bi etkısı olmuyor sanki acılma adına hurma da yedim 1 haftadır bol bol o da olmadı bakalım hayırlısı

En azından iyileştikten sonra rahatsınız, normal doğum yapanlar sonra bide daraltmaya bıçak altına yatıyo çok okudum burda😑

Valla normal dogum bence sonrasında rahat 😃 sezeryan da en ufak ayagini usutsen direk sezeryan yerin agriyor sonuçta ameliyat normal doğumun doğum anı zor ama sonrakk çok güzel sezeryanin sonrası daha zor.

Alllah yardımcınız olsun canım sağ salim kurtulun hadi çok heyecanlı ya. Sütün de hemen gelir inşallah... Mısır tanesi gibi tek tek patlıyoruz 😂 sezeryan olanlar tavsiyelerinizi yazın bize ikinci doğumum ama ilk gibi heyecanlıyım . Amelyattan cok da gaz ve kabızlık korkum var . Ve evde annesini bekleyen bir masum meleğim daha var :KK43: Allah sağ salim kucagımıza alıp bol sütümüzle mutlulukla eve gelmeyi nasip etsin hepimize

Benimde ya valla aksamdan lavman yapicam sonrasında daha rahat olunuyormus bide oyle denicem bakalım 😊

Her doğumun kendine göre zorluğu var. Ben ikisini de tecrübe ettim. Seseryanda çok sıkıntı çekmedim ama kesinlikle normal doğum çok daha iyi. Normal doğum da dr un anne ve bebek vücut yapısını iyi analiz edip doğru krar vermesi gerekiyor. Çatısı çok dar minyon birinden 4 kg bebek doğması elbetteki çok zor. Ben ilk doğumumu erken doğum ile yaptım ikincisini seEzeryan şimdi kesinlikle ssvd ilk tercihim. Çünkü kızım çok küçük 2,5 yaşında şimdi bile kucağımdan inmiyor. Dikişlerimi koruyamam nerden baksan 14 kg çocuk. Rabbim hayırlısını versin inş herbirimiz için rn hayırlı en sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun
Bende ssvde dn vazgeçtip dün gün isteyecektim doktorumdan ama doktorum herkes yapıyor sen niye yapamayacaksın dedi:) kime gidiyorsunuz

Canm yarn taburcu olcam ben
Bebiş senin kaygını stresini hisseder, rahat ol kuzum. Bol bol eldivenini çıkar temas ettir kendinle. Gögsüne yatır başını elesin memeni... Şifa olun birbirinize. Gazın çıktıysa tahin helva dene süt için ve dereotu...hastane sağolsun katı gıdada bile beni hüsrana uğrattı bamya vardı kompostoyla şansıma😂 Uykunu uyu yanında biri varsa bol bol su iç. Su an vücut dogumu bilmiyor, ilk çocuğun her şeyi deneyerek birlikte öğreneceksiniz... Stresi kov hayatından. Ağrın çoksa dikloron iste çekinme süte bi zararı yok...

Normalden korkmuyorum acı eşiğim yüksektir benim bebeğim tüp bebek ve normalin ufak bile olsa riski beni korkutuyo bebeğe bişey olma korkusu o da, iriliğinden dolayı riske tabiki atamam, ama vajina genişlemesi de ayrı bi sebep benim için, hiçbi ameliyat kolay değildir tabi ki
Benim de tüp bebek. Normal istiyordum ama doktor kontrolün tamamen kendisinde olması İçin risk oluşmaması İçin zaten sezaryen dedi. Çok da tercih hakkı bırakmadı açıkçası. Benim de bebek iri bu arada. Allah herkesin yardımcısı olsun 🌺

Ters giden bir durum olursa sezeryan olur zaten hiç korkma bir pırtlatacan sonra yeniden doğmuş gibi olacan. Bir ay sancı yok amelyat yarası yok bebeginle rahat ilgilenecen. Hayırlıysa neyse o olsun. Doğumu cok düşünmeyin o an bebeişi düşünmeye çalışın:)
Ya ister istemez aklım hep orda, aslında akışıma bırakmıştım ama araştırdıkça insan korkuyo, korku da acı sancı vs değil yani bebeğe bişey olur korkusu, hem zor bulduk tontişimi hemde çok az kaldı kavuşmaya hep bi tedirginlik oluyo böyle insanda sanki

Benim de tüp bebek. Normal istiyordum ama doktor kontrolün tamamen kendisinde olması İçin risk oluşmaması İçin zaten sezaryen dedi. Çok da tercih hakkı bırakmadı açıkçası. Benim de bebek iri bu arada. Allah herkesin yardımcısı olsun 🌺
Aa aynıyız demek bak senle, zor bulduk riske atmayalım dedik napalım ağrı sızı çekeriz yeterki sağ salim olsun onlar, bide ultrason ölçümleri eksik fazla yanılma payı da var insan korkuyo işte en iyisi kesip alsınlar gari🙃

Allah Allah iki normal doğumum var ama doktor geçtiğimiz günlerde öncekinden kalma genişlik olabilir demese bizim şikayetçi olduğumuz bir durum değildi. Üstelik yaş itibariyle ve zaten ilişki sebebiyle de genişlik kaçınılmaz bir durum diye biliyorum.
Herkeste aynı olmuyodur belki de canım

8
Kizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var

Kızlar hepiniz çok sağolun. İkimizde İyiyiz şükür. 3.200 gram 51 cm doğdu oğlum. Kordon 1 kez dolanmış boynuna o yüzden oksijen aldı 2 saat. Tabi yanıma geç gelince de beslenemedi ve sürekli uyuyor. Mama veriyoruz. İnşallah emzirebilirim. Daha meme tutmadı. Bel aşağı uyuşukluğu geçti fakat sezeryan kısmı normal olarak ağrıyor şuan. İnşallah darısı bekleyenlerin başına. Mis kokulunuza zamanında kavuşun inşallah
Bebisleriniz1 hayırlı olsun kızlar. Biran önce şifa bulur toparlanirsiniz inşallah

Canim.nasil oldun ben de sabaha kadar hic uyumadm
Gazim cikti ama agrim var bend e kayisi komposto getrmstm bolbol yuru canm
Ben cok yurudm ama agrim cok var insallah
Cabuk atlatrz bebek de hep agladi
Çok şükür iyiyim. Ağrım dünkü e göre iyi çok şükür. Gece uyuyamadım ağladı ufaklık mama verdik. Emzirme savaşları yaptık. Şükür gaz da çıktı. İnşallah seninde ağrıların biran önce geçer canım

S SkyAsteR nasıl gidiyor alıştınız mı iyice🙂 yemek işini nasıl çözüuorsunuz
Dün göbek bağı düştü, banyo yaptırdım😅 ben gibi aceleci. Fena değilim, gögüslerden yana dertliyim sadece. Mastit olucam gibi... krem de sürdüm öncesinde, kapak da kullanıyorum düğümler oluştu yine, sabah da sıtma yaptı beni. Sarıldıktan fazla uyudu, emdiremedim. makinayla sağsam da onun Emmesi gibi olmuyor makina bende maalesef.
Yemek olayı pratik şeyler yapıyorum, çok da kasmıyorum kıza bana bi çorba olsun yeter kafasındayım😂
Ssvden vazgeçmemene sevindim devam et normali düşünmeye.

Doğuman giren annelere kolay doğumlar diliyorum inşallah kolaylıkla geçer. Bende kontrole gittim çatı muayenesi falan yapıldı yine suyum azalmamis çok şükür 2800 olmuş kızım kafa ölçüsü 3 hafta geri ama genel olarak minyon olunca sorun etme dedi doktor. Böyle giderse 39 içinde doğumun olur dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Güzel şeyler duydum çok şükür

Ben de dun gıttım nst de 2 sancı cıktı yalancı sancı dedi hissetmedim zaten haftaya pzt tekrar gel sonra carsamba gel 40. Hafta olunca Bı bakalım ona gore bekleyelim dedi yani ben 4 5 subata kadar beklıcem gıbı duruyor. Evde squat yapıyorum bil bol elimden geldıgınce yuruyor um ama cok degil 3 bin adım fln oluyor ortalama ama hıc bi etkısı olmuyor sanki acılma adına hurma da yedim 1 haftadır bol bol o da olmadı bakalım hayırlısı
İnşallah sağlıkla kavuşuruz. Beklemek zor geliyor son günler. Her gün yüreğim ağzımda. Suyum mu gelir kanama mı olur diye tetikte olmaktan biraz stresliyim. Topiğin huysuzu ilan edilmeyeceksem kimsenin telefonunu açmıyorum ailem dışında😬 whatsapp ekran görüntüsünü atsam mesajlar “doğurdun mu?” Sorusuyla dolu.

İnşallah sağlıkla kavuşuruz. Beklemek zor geliyor son günler. Her gün yüreğim ağzımda. Suyum mu gelir kanama mı olur diye tetikte olmaktan biraz stresliyim. Topiğin huysuzu ilan edilmeyeceksem kimsenin telefonunu açmıyorum ailem dışında😬 whatsapp ekran görüntüsünü atsam mesajlar “doğurdun mu?” Sorusuyla dolu.
Ben her gun bir kac arkadasıma onlar sormadan sabah mesaj atıyorum bugun de doguramadım diye 😁

Back
X