2021 Şubat Anneleri

klbkbr klbkbr canım ama haklılar ben ilk doğum spinaldi gayette memnunum zaten bebek alınınca direk sakinleştirici basıyorlar ... Bence çok uzak olma spinale🤲🏻

insanbuL insanbuL canim ben aslında normali yaşadım da suni sancı ile..senin kendi sancilarin belinden mi vuruyordu belime ikidir çok fena ağrı giriyor ama normal bı ağrı degil
ben de kendi sancımı bilmiyorum ikisinde de suni sancı aldım. Ama suni sancı da olsa doğum sancısı belden rektuma vuran sancılar olduğu için bu sancılarım da aynı. İstemsiz hafif ıkınma ile kasılma birlikte geliyor. Belden vuruyor kaskatı kesiliyorum

Dua eden arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun 🤲
Geldik biraz once yatışım yapıldı kızlar yalnız ödemeyi hemen aldılar taburcu olurken vs değil 🤷
Canım benim sağlıklı haberlerinizi alalım inşallah. Bebeğin kuvöze ihtiyaç duymadan anne kucağına kavuşsun dilerim. Heyecanla ve duayla bekliyoruz💜

Günaydın kızlar herkese ☀️

Esrasvn Esrasvn canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun dualarımız seninle inşallah bebeğini hemen yanına alırsın sağlıkla

enbisevdigim enbisevdigim ve Cesu38 Cesu38 kızlar sizi de unutmadık dualarımızdasınız hepiniz. bizi haberdar etmeyi unutmayın merak ederiz 🥰

ben de kendi sancımı bilmiyorum ikisinde de suni sancı aldım. Ama suni sancı da olsa doğum sancısı belden rektuma vuran sancılar olduğu için bu sancılarım da aynı. İstemsiz hafif ıkınma ile kasılma birlikte geliyor. Belden vuruyor kaskatı kesiliyorum
Benim kasiklarımda sancı oluyor anneme doğum sancısı mi acaba dedim belden vurması gerekiyor dedi. Sizinki dogum sancısı olabilir..

Yok ya beklemem ben 42 ye kadar. Hem çok yoruldum fiziken ve ruhen hem de küçük çocukla hamilelik gerçekten deli işiymiş. En fazla 40 a kadar beklerim çünkü daha geçen hafta 3450 di bebek 5 kg doğar bu yoksa😬😬😬
Bende beklemem🙂 39 a kalmadan doğsalar daha da büyümeden güzel olur sağlıkla, benimdi ilki ili 42 ay var

Sen de mi ben gibisin🤭bu sanciydi ya gece iki defa yokladı sabahta oldu bakalım nst de bir tane sancı çıkmisti dün..hayırlısı canım ins bu çektiğimiz ağrılar günahlarımıza kefaret olur🤲🤲

İlkini kendim isteyerek sezeryan istedim ve cok pişmanım vardır bir hayrı diye kendimi teselli ediyorum. Sezeryan da kaç kat kesiliyorsunuz ve olagan dısı bir durumda başvurulması gerekn bir amelyat gerçekten. Normal dogum yapacak olan arkadaslar ben daha ayaga kalkamazken ağrıdan aglarken benmle dogm yapan kadın cantasını koluna taktı bebeişi alıp cıktılar hasteneden. Alt tarafa yapılan kesiyle karnınıza yapılan bir değil. Mecbursan sezeryan evet değilse ama normal önce denenmeli. Tecrübeyle sabittir..
şuan sadece o acıya dayanırım Bebeğimi rahat emziririm inşşalah diyorum bir hafta kendi derdime düşmüştüm ilk bebegmde. Allah yardımcımız olsun gerçetekn. Annelik zor ama pahabiçilemez bi duygu.
Doktorlar normal olmanız konusunda sizi desteklemedi mi. Çok üzüldüm gerçekten. Çünkü ben normal yapmayı çok isterken olmadı maalesef ikinci doğumumda da ssvd yapan çok iyi bir dr. a tekrar göründüm mümkün olmadığını söyledi. 😔
Dediğiniz gibi normal doğum gibisi yok bebislerini kucaklarına alıp çıkıyorlar ne güzel Rabbim herkese hayırlı kolay doğum nasip etsin

Bana da dedi ve bende öyleyim. Bence eğer bir şey olursa kan var ama arkadaki aciller için istiyorlar gibi ama bulcam mecbur 2 tane
Banada mesaj atmış şimdi benim adıma ve hastanenin adını vererek kan verilsin istedi bana ihtiyaç olursa diye bende söyledim bakalım birilerine. Ne zormuş bu zamanda doğurmak 🤷‍♀️

Back
X