Ohhh daha ne olsun. Rabbim ağız tadıyla yemeyi içmeyi kirletmeyi nasip etsin cnm. Kaldı bir gün ha gayret tut
Bak ikinci doğumum 40 ı bitireceğim nerdeyse. Doğum sakinliği sever sakin ol. Ölüm Doğum nikah günü şaşmaz derler akışına bırak

bir de sancıları odan da çeliyorsun gelip ara ara açıklık muayenesi yapıyorlar. Doğum olacak açıklığa gelince doğumhaneye alıyorlar
Cnm bence spinal yaptır. Ben ağır panik atak hastasıydım. Şimdilerde iyiyim çok şükür. Sezaryen olsam spinal isterdim. Baktım olmuyor bayıltın derdim. Zaten 10-15 dakika sürüyormuş. Bebeğin sesini duyunca geçer heyecanın o da 5 dakikayı bulur bence
Valla cnm yürüme imkanım pek olmuyor. Eşim eve nadir geliyor yoğun. 7 yaşında bir minnoşum var çıkmıyor dışarı hem soğukmuş hem de korona mı olalımmış

eşime dedim bari 2 gün yürüt beni de suni sancıyla uğraştırma. Ama 2 saattir sağlam kasılmalarım var bakalım nolacak. Sağlıkla hepimiz doğumlarımızı yapıp kucağımıza alalım yavrularımızı inş
Sen çok güçlü be dirayetli bir hatunsun. Hem de çok genç yaşta. Kızın da öyledir emin ol. Sağlıkla tez vakitte kavuşun inş.