2021 Şubat Anneleri

Eşimle anlaşamadk kızlar çarşamba sezeryan için gün aldık, 37+1 im normalde 38+4 ve 39+3 çıktı,kilosuna 3460 dedi 300 aşağı yukarı oynar dedi, 37+5 saat 12 de doğum olcak nasipse bayan ekip istedim müsaitlik olursa, pazartesi covid testi ve kan tanlili için gideceğim, refekatçı değişimine izin var ziyaretci, oda süsü yasak, kasılmaların artarsa çarşambala bekleme gel ben burdayım dedi, bizden bu kadar

Kan ilaci yazdi bana arti ben kan sulandirici igne ve b12 vitamini de vuruluyorum. B12 im cok dusukmus. Kansulandrici neden verildi anlamadim. Benim gibi kullanan varmi. Kal0 carpintisi bende de oluyor ama ilaclardan mi neden bilmem. Ve ben hala buyuk abdeste cikamadim ya

kansızlıktan dolayı pıhtı atma sorunu yaşamayın diye vermiştir. Sorun olmaz inşallah, bitene kadar kullanın.

Eşimle anlaşamadk kızlar çarşamba sezeryan için gün aldık, 37+1 im normalde 38+4 ve 39+3 çıktı,kilosuna 3460 dedi 300 aşağı yukarı oynar dedi, 37+5 saat 12 de doğum olcak nasipse bayan ekip istedim müsaitlik olursa, pazartesi covid testi ve kan tanlili için gideceğim, refekatçı değişimine izin var ziyaretci, oda süsü yasak, kasılmaların artarsa çarşambala bekleme gel ben burdayım dedi, bizden bu kadar
Eşiniz mi istemedi ssvd yi? Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alın.

Ben normal Doğum yapmıştım. Sadece 1 haftalık antibiyotik vermişti bir de parol. Ama ben hafıza kaybı yaşamaya başlamıştım kan ilacı başladık düzeldi hemen. Bence çok önemli kan ilacı. Ben normalde ger türlü ilaca ve vitamine karşıyım ama bu önemliydi benim için. Gebeliğimde de hiç vitamin falan kullanmadım. Doktorunla konuş mutlaka değerlerine bakıp ona göre karar versin. Bir de o panik atak tedavisini görüp çok ağır yaşamış biri olarak söylüyorum adını anma. Andıkça bir boşluktan fırlayıp geliyor meret. Ağırlaştık bebeler çok büyüdü organları sıkıştırıyor çarpıntı çok normal. Hatta ben bazen nabzımın çok hızlı attığını gözümle görüyorum o kadar oluyor düşün. Sırt üstü yattığım an çok çok artıyor bir de anlık bile olsa

Benim var allerjim. Ama doğurmuşsun bile ne güzel MaşAllah cnm çabuk da olmuş darısı da bana olsun inş. Günüm çok az kaldı suniden çok tırsıyorum zaten acı eşiğim çok düşük. Kendi sancımla ortalığı inletmiştim 🤣🤣 bir de kaçıncı doğumdu cnm 2 mi 3 mü?
İnş bol bol sütün olur gazsız akıllı uyuyan minnoş olur. Allah analı babalı büyütsün inş ❣️
2. Dogumum canım tesekkur ederım insallah artar sutüm

Maşallah canım çok sevindim kolay olmasına 🥰 Hele hastaneye gittiğinde 10 cm açıklık mükemmel 🤗 Benim de dün doktora gittiğimde hiç açıklığım yoktu ama birkaç gecedir adet sancısı gibi karın ağrılarım var. İnşallah senin gibi kolaylıkla doğururum ben de 🙈🤲🏻 Sancılar çok mu zorladı? En son muayenen ne zamandı? Bebiş nasıl? Emzirebildin mi? Doğum sonrası ağrın var mı? Ay çok heyecanlandım yazını okuyunca inşallah benim oğluşum da seninki gibi anneciğini çok yormaz 😍
Bı anda olması beni panik yaptı acılma yoktu nasıl oldu anlamadım gecen pzt gıtmıstım oyle demıstı daha var gelmesine demıstı emzirmeye calısıyorum insallah sızın daha kolay bir dogumun uz olur 🙏😍

Riske atmak istemedi mi seni canım. Hayırlısı olsun...

Kızlar sagolun cok tesekkur ederım. Sizlere dua edecegı Rabbım kolaylıkla saglıkla dogurmanızı nasip etsin. Sabah 6 ya kadar her zamanki gibi uyku tutmadı karnim agrıyodu Bı kac gundur kabızlıktan diye dusundum sonra sancı gıbı agrılar basladi sonra azıcık suyum geldi doktora gidelim dedik bneım en son muayenemde hıc acıklıgım yoktu hastaneye gıttıgım de 10 cm olmus🤦‍♀️ o surec sancıludı biraz sonra hemen dogum haneye aldılar ıkınma surecinde de zorlandım 1 saat sonra dogdu cok sukur 🙏rabbım işimi kolaylaştırdı rabbı yesır okudum bol bol bir de sümmes sebile yesserahu dedim Allah yardımcım oldu 🙏
Ne kadar güzel bi doğumunuz olmuş maşallah hayırla büyütün.

Kızlar çok şükür oğlum da bende iyiyiz genel anestezi oldum 3400 gr 51 cm doğdu oğlum. Detayları biraz doğruliyim yazıcam. Az az süt geliyor, biraz da ağrım var gaz sancısı da var
Çok şükür cnm geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sütünün de hemen gelmesi harika. Artar o daha hiç endişe etme

Kızlar sagolun cok tesekkur ederım. Sizlere dua edecegı Rabbım kolaylıkla saglıkla dogurmanızı nasip etsin. Sabah 6 ya kadar her zamanki gibi uyku tutmadı karnim agrıyodu Bı kac gundur kabızlıktan diye dusundum sonra sancı gıbı agrılar basladi sonra azıcık suyum geldi doktora gidelim dedik bneım en son muayenemde hıc acıklıgım yoktu hastaneye gıttıgım de 10 cm olmus🤦‍♀️ o surec sancıludı biraz sonra hemen dogum haneye aldılar ıkınma surecinde de zorlandım 1 saat sonra dogdu cok sukur 🙏rabbım işimi kolaylaştırdı rabbı yesır okudum bol bol bir de sümmes sebile yesserahu dedim Allah yardımcım oldu 🙏
Allahım bize de böylesini nasip eyle 😁 amin 🤲
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)

Kızlar çok şükür oğlum da bende iyiyiz genel anestezi oldum 3400 gr 51 cm doğdu oğlum. Detayları biraz doğruliyim yazıcam. Az az süt geliyor, biraz da ağrım var gaz sancısı da var
Hayırlı olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü gazsız günleriniz olsun inşallah

Back
X