Ben normal Doğum yapmıştım. Sadece 1 haftalık antibiyotik vermişti bir de parol. Ama ben hafıza kaybı yaşamaya başlamıştım kan ilacı başladık düzeldi hemen. Bence çok önemli kan ilacı. Ben normalde ger türlü ilaca ve vitamine karşıyım ama bu önemliydi benim için. Gebeliğimde de hiç vitamin falan kullanmadım. Doktorunla konuş mutlaka değerlerine bakıp ona göre karar versin. Bir de o panik atak tedavisini görüp çok ağır yaşamış biri olarak söylüyorum adını anma. Andıkça bir boşluktan fırlayıp geliyor meret. Ağırlaştık bebeler çok büyüdü organları sıkıştırıyor çarpıntı çok normal. Hatta ben bazen nabzımın çok hızlı attığını gözümle görüyorum o kadar oluyor düşün. Sırt üstü yattığım an çok çok artıyor bir de anlık bile olsa
Benim var allerjim. Ama doğurmuşsun bile ne güzel MaşAllah cnm çabuk da olmuş darısı da bana olsun inş. Günüm çok az kaldı suniden çok tırsıyorum zaten acı eşiğim çok düşük. Kendi sancımla ortalığı inletmiştim

bir de kaçıncı doğumdu cnm 2 mi 3 mü?
İnş bol bol sütün olur gazsız akıllı uyuyan minnoş olur. Allah analı babalı büyütsün inş